Άσχετο, αλλά μιας που το είχα γράψει, να αναφέρω ότι υπάρχει και τρίτη Κυριακάτικη αθλητική εκπομπή στην ελεύθερη (όχι συνδρομητική) τηλεόραση. Χθες τη ανακάλυψα. Είναι η εκπομπή Sports Sunday, 9μιση το βράδυ στο Action 24 (που δεν ξέρω όμως αν είναι πανελλαδικό). Και έχει και πλάκα. Χάρης Αλευρόπουλος, Δημοσθένης Καρμοίρης, Αντώνης Κατσαρός, και σχόλια ομάδων από Τάσο Νικολογιάννη, Κώστα Νικολακόπουλο και Κώστα Βασιλόπουλο για να ανάβουν τα αίματα.Την προηγούμενη Κυριακή ξεχάστηκα και έχασα τα πρώτα 40 λεπτά της Αθλητικής Κυριακής. Το μεγαλύτερο μέρος της Super League. Προσπάθησα να βρω την εκπομπή στο intenet, αλλά δεν την βρήκα. Δεν υπάρχει πουθενά, και το site της ΔΤ δεν έχει on demand εκπομπές... Έτσι την Κυριακή την έβγαλα με την εκπομπή του Σκαι.
Τελικά αργότερα κατέβηκε και το τρίτο ραδιόφωνο. Ευτυχώς που ο εξωτερικός δέκτης μου (με επεξεργαστή ALI) δεν χάνει την σειρά των καναλιών μετά από σάρωση....Η αλλαγή έγινε στην συχνότητα 52 με DT1, DT2, DTHD και τα ραδιόφωνα. Εμένα αργά το βράδυ που τα έψαξα μου κατέβασε όμως δύο ραδιόφωνα.
Η ύπαρξη δύο καναλιών ΔΤ και η κατάργηση του τρίτου ΔΤ μάλλον δείχνει ότι προσεχώς θα ενεργοποιηθεί και η δεύτερη ΔΤ, η ΔΤ Θεσσαλονίκης που έχει συζητηθεί και παλιότερα.
Ναι αυτο ειναι γνωστο, ομως απο το 2008 ΠΑΡΑ πολλα πραγματα εχουν αλλαξει.
Εξαλλου στη βραση κολλαει το σιδερο.. Εκτος απο τυπικους λογους, γιατι να περιμενουν μεχρι το 2016, 17,18 που θα ολοκληρωθει η μεταβαση?
Προβλεποταν πουθενα ERT HD? ψηφιακο ραδιοφωνο? ΔΤ- HD ?
Η νομοθεσια στη τεχνολογια γενικως ειναι πισω, ποσο μαλλον στην Ελλαδα.
Πάντως στην Αθήνα (Υμηττό) έκαναν αλλαγή στις συχνότητες στα κανάλια ΔΤ2 και Βουλή. Δηλαδή υπήρχε μία συχνότητα με ΔΤ1, ΔΤ2, ΔΤ HD, και άλλη μία συχνότητα με Βουλή και ξένα κανάλια. Τώρα πήγαν την Βουλή στην πρώτη συχνότητα και την ΔΤ2 στην δεύτερη. Λογικά το ίδιο θα γίνεται και στην περιοχή σου. Δηλαδή πρέπει να υπάρχει άλλη μία συχνότητα με τα υπόλοιπα κανάλια.Παιδια ξερετε ποσα καναλια θα εχει τελικα η δτ γιατι πριν λιγες μερες ειχε δτ 1 2 κ hd και τωρα εχει μονο τα 1 κ hd
Συγκεκριμένα με διαγραφη καναλιων και νεα σαρωση που εκανα η συχνοτητα που ειχε τα δτ1 δτ2 δτhd τωρα βγαζει τα δτ1 βουλη κ δτhd.ολα αυτα απο το κεντρο εκπομπης χορτιατη.
Παιδια ξερετε ποσα καναλια θα εχει τελικα η δτ γιατι πριν λιγες μερες ειχε δτ 1 2 κ hd και τωρα εχει μονο τα 1 κ hd
Συγκεκριμένα με διαγραφη καναλιων και νεα σαρωση που εκανα η συχνοτητα που ειχε τα δτ1 δτ2 δτhd τωρα βγαζει τα δτ1 βουλη κ δτhd.ολα αυτα απο το κεντρο εκπομπης χορτιατη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.