ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Ξέρει κανείς γιατί το λογότυπο "Ν" επάνω αριστερά στις οθόνες είναι black and white? (ούτε καν greyscale), οπότε χάνεται η 3η διάστασή του...

Έχει αναγραφεί πουθενά το κόστος παραγωγής του λογοτύπου; Έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα δεν θα υπάρχει ΝΕΡΙΤ, το πρώτο που θα αλλάξει η επόμενη κυβέρνηση είναι αυτό. Η ΕΡΤ θα επανέλθει. Είναι θέμα χρόνου. Όλοι το ξέρουμε.

Από που προκύπτει αυτό; Και αν όλοι το ξέρετε όπως επικαλείσαι, εγώ δεν το ξέρω και θα ήθελα να μου πεις που το βασιζεις για να το μάθω και εγώ....

Έχει αναγραφεί πουθενά το κόστος παραγωγής του λογοτύπου; Έτσι κι αλλιώς αργά ή γρήγορα δεν θα υπάρχει ΝΕΡΙΤ, το πρώτο που θα αλλάξει η επόμενη κυβέρνηση είναι αυτό. Η ΕΡΤ θα επανέλθει. Είναι θέμα χρόνου. Όλοι το ξέρουμε.

Το πρόβλημά μας δηλαδή είναι το όνομα?
(Άθλιο όνομα το ΝΕΡΙΤ βέβαια).

Έλα ντε... Σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα. Αυτή ξέρετε αυτή εμπιστεύεστε...

Συμφωνώ, αυτό το σκέτο "Ν" δεν είναι το κατάλληλο όνομα για να αντιπροσωπεύει την δημόσια τηλεόραση, περισσότερο για ονομασία ιδιωτικού καναλιού μου κάνει. Θα προτιμούσα να λέγεται ΝΕΤ 1 (Νέα Ελληνική Τηλεόραση) και ΝΕΤ 2, ΝΕΤ HD αντίστοιχα.

Πιστεύω αργότερα να το καταλάβουν (δεν τους έχω ικανούς) και να το αλλάξουν.

Θέλουν να τα χωρέσουν όλα σ' ένα. (5 σε συσκευασία ενός).
Νέα, Ελληνική, Ραδιοφωνία, Ιντερνέτ (τρομάρα τους) και Τηλεόραση.
Το "Ν" δε λέει όμως τίποτα. Ελπίζω να το αλλάξουν.

Re: Απάντηση: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Ξέρουμε τέτοιο πράγμα;
Και από πού το ξέρουμε;

Χωρίς ειλικρινά καμία διάθεση να ανοίξω πολιτική συζήτηση και απλά να παραθέσω δηλώσεις για να απαντηθεί η απορία:
http://www.zougla.gr/media/article/desmefsi-tou-siriza-na-ksanalitourgisi-i-palia-ert

Το αν θα γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα και αν θα υλοποιήσει αυτή την εξαγγελία είναι άλλο θέμα και νομίζω δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε στο φόρουμ. Γεγονός είναι πάντως ότι δεν αναγνώρισε τη ΔΤ και ούτε αναγνωρίζει τη ΝΕΡΙΤ.

Εννοείται πως δεν είναι το όνομα το πρόβλημα (για την αντιπολίτευση) αλλά οι απολυμένοι. Άλλωστε η ΕΡΤ δεν έκλεισε για να αλλάξει όνομα, έκλεισε για να απολυθούν 2.600 και να προσληφθούν από αυτούς οι 600 :)
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ΕΡΑ και η ΕΤ3 εξακολουθούν να εκπέμπουν δορυφορικά και ιντερνετικά.

Επίσης http://fimotro.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6063.html "θα αποκαλυφθούν παράλληλα τα καινούρια γραφικά, τα σήματα και το νέο σκηνικό των ειδήσεων, το κόστος κατασκευής του οποίου άγγιξε τις 26.000 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια" αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα 26 χιλιάρικα αφορούν μόνο στο κόστος του σκηνικού ή και στα λογότυπα, idents και λοιπά σήματα. Για την ιστορία τα σήματα λογότυπα και idents της ΕΡΤ που άλλαξαν τελευταία φορά το 2008 είχαν κοστίσει πάνω από 1 εκατομμύριο.

Χωρίς ειλικρινά καμία διάθεση να ανοίξω πολιτική συζήτηση και απλά να παραθέσω δηλώσεις για να απαντηθεί η απορία:
http://www.zougla.gr/media/article/desmefsi-tou-siriza-na-ksanalitourgisi-i-palia-ert
.

Φυσικά ούτε και εγώ έχω διάθεση για πολιτική αντιπαράθεση αλλά από την αλλη δεν είσαι πολύ αισιόδοξος απλώς και μόνο από μια πολιτική δήλωση;
Από ποτέ άλλωστε μια "προεκλογική δέσμευση" είναι ικανή να θεωρηθεί βεβαιότητα για οτιδήποτε.
Επίσης το λινκ που παραθεσες δεν αναφέρεται ειδικά στην ονομασία.

Last edited:
Η τελευταια φορα που ου αλλαξε η ΕΡΤ σηματα ηταν οντως σκανδαλωδης απο πλευρας κοστους. Κλοπη σκετη οπως ενα σωρο συμβασεις εργου που εκανε το δημοσιο τις εποχες της αφθονιας.

Αυτα τα τελευταια σηματα αν δεν κανω λαθος τα ανελαβε η Green Olive με πολυ μικροτερο κοστος αν και δεν ξερω ακομα με ποιο....

Φυσικά ούτε και εγώ έχω διάθεση για πολιτική αντιπαράθεση αλλά από την αλλη δεν είσαι πολύ αισιόδοξος απλώς και μόνο από μια πολιτική δήλωση;

Το έγραψα κιόλας, δεν ασπάζομαι τίποτα απλά παρέθεσα δηλώσεις.:cool4:

Επίσης το λινκ που παραθεσες δεν αναφέρεται ειδικά στην ονομασία.
Όταν λένε "όπως ήταν πριν το λουκέτο της 11ης Ιουνίου" εννοείται πως συμπεριλαμβάνεται και η ονομασία!

Πρόχειρο το background του δελτίου ειδήσεων, κακή επιλογή cyan toned πιξελιασμένης φωτογραφίας της Αθήνας κολλημένης σε πάνελς με λάθος συμπτώσεις στις ενώσεις....
Έλεος!!...

Μην εξαπτεσαι κανε υπομονη λιγες μερες και ερχεται τρελη αναβαθμηση του background

Καλά δεν ήταν έκπληξη. Έβραζε το καζάνι για τον Προκοπάκη εδώ και καιρό...

Status
Not open for further replies.