ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Κάτι λάθος έκανες. Έτσι είναι, δεν το είδα από την Νεριτ, αλλά το έδειχνε η Νεριτ Σπορτς και η Νεριτ HD

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο ανύπαρκτος φωτισμός από το γήπεδο. Σε ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι επιθυμία της Euroleague να γίνονται τα παιχνίδια στο ημίφως. Όμως οι παίκτες είχαν πολλά παράπονα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όταν προσπαθούσαν να σκοράρουν κάτω από το καλάθι τότε πολύ έντονο φως έπεφτε ακριβώς στα μάτια τους και τους... τύφλωνε.

21FD34249B98924714430155D293.jpg

Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η αντίθεση κατά την μετάδοση πάντως. Εμένα μου άρεσε μπορώ να πω.

Η αντίθεση θα ήταν όμορφη αν υπήρχε και ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού σε όλο το παρκέ. Εδώ δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Στο κέντρο ήταν καμενα όλα και στα καλάθια ημίφως. Δεν είναι σοβαρα πράγματα αυτά. Και για μην μιλήσουμε για την σκηνοθετική επιμέλεια ειδικά του πρώτου αγώνα. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ
Ίσως να ήταν ο χειρότερος τηλεοπτικός αγώνας μπάσκετ που έχω παρακολουθήσει.

Re: Απάντηση: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Ναι ήταν άθλιος ο φωτισμός.
Πιστεύω πως δυσκόλεψε και παίκτες-διαιτητές αυτό επειδή κοντά στα καλάθια το φως δεν ήταν αρκετό.

Δεν μπορούσαν να το δοκιμάσουν σε 2-3 αγώνες της Armani πριν το εφαρμόσουν στο Final-4?

Αυτή η Ευρωλίγκα δεν μπορεί να οργανώσει κάτι σωστά έστω μία φορά?

Κι εμένα δεν μου άρεσε, έκανε από καθαρότητα, είχε πολλά σκοτεινά σημεία, θαμπάδες και δεν αναδείκνυε το εσωτερικό του τεραίν όπως ίσως να ήταν ο σκοπός τους. Εχω την εντύπωση ότι το βραδυνό παιχνίδι ήταν πιο φωτεινό από το πρώτο.
Και για να μην ξεχναμε και τους παίκτες αφού αυτοί πρώτοι πρέπει να χαρούν ένα παιχνίδι. Δεν γίνεται να κοιτάνε ψηλά για να πιάσουν το ρημπάουντ ή για να καρφώσουν και να έχουν τον προβολέα στα μάτια. Είναι άλλο είδος ένα παιχνίδι μποξ ας πούμε που μπορείς να το καλύψεις έτσι

Last edited:
ΝΕΡΙΤ: Δεύτερο κανάλι από τη Θεσσαλονίκη διά στόματος Αντώνη Σαμαρά

Tη λειτουργία δεύτερου καναλιού της ΝΕΡΙΤ από τη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε χθες (15/5) ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΘ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς είπε ότι σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ, με σκοπό να αποκτήσει τη δική της φωνή η Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του δ.σ. της ΝΕΡΙΤ, θα τεθεί σε λειτουργία στα άμεσο μέλλον η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακού Περιεχομένου, η οποία θα έχει έδρα της τη Θεσσαλονίκη.

Η Γενική Διεύθυνση θα έχει το σχεδιασμό, την ανάθεση και την ευθύνη για την παραγωγή τοπικού και περιφερειακού προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό θα μπορεί να προχωρήσει σε συνεργασία με την τοπική πολιτιστική βιομηχανία για την παραγωγή ενημερωτικών-ψυχαγωγικών εκπομπών και να προσλάβει για το σκοπό αυτό τους αναγκαίους δημοσιογράφους και συντελεστές παραγωγής που θα χρειαστούν με συμβάσεις έργου.

http://www.makthes.gr/news/media/121678/

Κολλημένη εδώ και 5 μέρες η ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ χωρίς ανανέωση ειδήσεων. Στην αρχική σελίδα υπάρχει ακόμα η καταχώρηση "Άκαρπη η συνάντηση Γεωργιάδη – Ιατρικού Συλλόγου" που έχει γίνει εδώ και μέρες, υπήρξε εξέλιξη, αλλάξαν τα δεδομένα, αλλά η ΝΕΡΙΤ το χαβά της. Φυσικά, αν κλικάρεις στην εν λόγω είδηση, σε παραπέμπει σε μη υπαρκτή σελίδα. Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Δεν θα έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος υπάλληλος με τα απαιτούμενα προσόντα για να γράφει τα νέα (αντίστοιχα αυτών του SMS υπευθύνου), ή δεν έχει εγκριθεί το πρέπον κονδύλι για τις αμοιβές, όπως έγινε για την εκπομπή
http://www.parapolitika.gr/parapoli...κοιταζει-τα...-sms-στο-μενουμε-ελλαδα-εγγραφο

Βλεπω απο τις 3.1 τωρα και ο ηχος ειναι παλι εκτος φασης με την εικονα. Ελεος δηλαδη.

Lip sync λέγεται και όχι εκτός φάσης. Είναι πολύ δύσκολο πάντως σε μια απλή εκπομπή να το πετύχεις να είναι ασύγχρονο. Όλο μαγικά κάνουν. Και είναι και νέα εκπομπή, ούτε καν αρχείο... Τι κακό είναι αυτό ρε παιδί μου..

Κολλημένη εδώ και 5 μέρες η ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ χωρίς ανανέωση ειδήσεων. Στην αρχική σελίδα υπάρχει ακόμα η καταχώρηση "Άκαρπη η συνάντηση Γεωργιάδη – Ιατρικού Συλλόγου" που έχει γίνει εδώ και μέρες, υπήρξε εξέλιξη, αλλάξαν τα δεδομένα, αλλά η ΝΕΡΙΤ το χαβά της. Φυσικά, αν κλικάρεις στην εν λόγω είδηση, σε παραπέμπει σε μη υπαρκτή σελίδα. Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Μια χαρα λειτουργει, απλα καθαρισε την cache ή κανε ctrl+F5 για υποχρεωτικη ανανεωση σελιδας!

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Μια χαρα λειτουργει, απλα καθαρισε την cache ή κανε ctrl+F5 για υποχρεωτικη ανανεωση σελιδας!

Και γιατί παρακαλώ η ΝΕΡΙΤ είναι η μοναδική ιστοσελίδα που θέλει αυτή τη χειροκίνητη λειτουργία για να δουλέψει σωστά; Εδώ blogs και άλλα sites με συχνή ανανέωση το κάνουν αυτόματα.
Ευχαριστώ πάντως! :flipout:

Πάλι σκοτάδια απ' το Μιλάνο.
Λες και βλέπεις Eurovision και όχι final-4 Ευρωλίγκας.
Στο N HD έχει και επιλογή Dolby Digital 2.0

Last edited:
Μικροφωνισμοί, πέφτουν αντικειμενα στο studio, κλείνουν πόρτες, το τηλεάστυ βλέπουμε ή την ΝΕΡΙΤ;

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φτιάχνουν το epg & teletext, τόσο δύσκολο είναι?

Τελικά η ΝΕΡΙΤ θα μεταφέρει το σήμα της μέσω της Digea όπως αποφασίσθηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια δικτύου παροχής περιεχομένου καθώς και τη σκοπιμότητα, τον προϋπολογισμό και τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή ως κριτήριο ανάθεσης. Εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. να υπογράψει την απόφαση διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού.

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΦΧΟΞΝΛ-Α4Φ

Υποψιάζομαι ότι θα παραχωρήσουν στην DIGEA όλη την υποδομή της ΕΡΤ, τους ψηφιακούς πομπούς και αναμεταδότες. Μιλάμε όχι για ξεπούλημα αλλά για πλιάτσικο σε πανάκριβο εξοπλισμό εκατομμυρίων ευρώ.

Ποιός μπορεί να ελέγξει τι θα κάνουν όλη αυτή την υποδομή;

Τελικά η ΝΕΡΙΤ θα μεταφέρει το σήμα της μέσω της Digea όπως αποφασίσθηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια δικτύου παροχής περιεχομένου καθώς και τη σκοπιμότητα, τον προϋπολογισμό και τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή ως κριτήριο ανάθεσης. Εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. να υπογράψει την απόφαση διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού.

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΦΧΟΞΝΛ-Α4Φ

Επειδή ο δορυφόρος θα αργήσει,προκείται για πρόσκληση σε παρόχους σταθερής-κινητής τηλεφωνίας για τη μεταφορά των stream αρχικά σε Πελοπόννησο και μετά βλέπουμε

(teletkv - Satleo Forum)

http://www.satleo.gr/forum2/viewtopic.php?f=32&t=5069&start=2970

Η αντίθεση θα ήταν όμορφη αν υπήρχε και ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού σε όλο το παρκέ. Εδώ δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Στο κέντρο ήταν καμενα όλα και στα καλάθια ημίφως. Δεν είναι σοβαρα πράγματα αυτά. Και για μην μιλήσουμε για την σκηνοθετική επιμέλεια ειδικά του πρώτου αγώνα. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ
Ίσως να ήταν ο χειρότερος τηλεοπτικός αγώνας μπάσκετ που έχω παρακολουθήσει.

Ετσι

Πιο κακο φωτισμο σε τετοια διοργανωση πραγματικα δεν εχω ξαναδει. Ουτε σε αρτιστικο επιπεδο δεν περναγε αυτο το πραγμα.

Υπεροχοι αγωνες αλλα αθλια μεταδοση.

Status
Not open for further replies.