ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Απ' το σημερινό Δελτίο Ειδήσεων στη N1 στις 3.00μμ.
Με θέμα το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, η Ν1 έδειξε και διάβασε τη παρακάτω καρτέλλα, επικαλούμενη δημοσίευση του σημερινού Εθνους της Κυριακής.
Βέβαια στο Έθνος, τα νούμερα ήταν σωστά.
Σύμφωνα με τη Ν1, 200 Χ 12 κάνει 4.200! Καλά κανείς εκεί στη Νεριτ δεν ελέγχει τι βγαίνει στον αέρα?

Attachments

• vlcsnap-2014-08-24-15h39m15s101.jpg
    vlcsnap-2014-08-24-15h39m15s101.jpg
    92.1 KB · Views: 430
Πέρα από αυτό, αξίζει να σχολιάσει κανείς και τον τρόπο που σκέφτονται οι ιθύνοντες. Ο άγαμος 200 ευρώ το μήνα, όμως ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά 300 ευρώ. Με λίγα λόγια αν το ζευγάρι δεν έχει παιδιά καλύτερα να μείνει άγαμο (ή να χωρίσει) και να συζούν τα δύο άτομα, για να παίρνουν 400 το μήνα... :Banane0:

θεσσαλονικη χαθηκε η νεριτ
τι εγινε ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επανηλθε !

Και στην Αθήνα χάθηκε το σήμα για κάνα δύο ώρες την Κυριακή το μεσημέρι. Αλλά στο αναλογικό, που για κάποιο περίεργο λόγο πιάνω ακόμα, η Νέριτ έπαιζε κανονικά. Η συχνότητα είναι στα 175 MHz (όπως φαίνονται οι συχνότητες στην αναλογική μου τηλεόραση, που διαφέρει από τον κλασικό τρόπο προβολής συχνότητας που έχουν τώρα οι ψηφιακοί δέκτες), και παλιά εκεί υπήρχε μία τρίτη συχνότητα της ΕΤ3. Δεν ξέρω από που έρχεται, πάντως δεν είναι Υμηττός ή Πάρνηθα.

Δεν ξέρω από που το πιάνεις αλλά στο κανάλι 5 (175MHz) παίζει ακόμα αναλογικά η ΝΕΡΙΤ από την Πάρνηθα, όπως και η ΝΕΡΙΤ SPORTS στο c11 (είναι τα μοναδικά αναλογικά κανάλια της Πάρνηθας). Αυτά δεν χάλασαν την Κυριακή, όπως δεν χάλασε το σήμα της ΝΕΡΙΤ και όπου έκανε εκπομπή μέσω Digea. Είναι πράγματι μυστήριο, αφορά μόνο τους ψηφιακούς πομπούς της ΝΕΡΙΤ και όπου μοίραζε σήμα με οπτική ίνα.

Όντως, αυτά τα δύο κανάλια είναι τα μόνα αναλογικά που πιάνω, εκτός από κανέναν πειρατή που εμφανίζεται πια πολύ σπάνια. Και τα δύο κανάλια είναι στην αρχή του φάσματος, και πολύ κοντά μεταξύ τους. Όπως είπα, η τηλεόραση μου δείχνει αλλιώς τις συχνότητες. Οπότε όντως για αυτές τις δύο συχνότητες μάλλον πρόκειται.
Άρα από την Πάρνηθα τα πιάνω λοιπόν.

Nαι, καθαρό HD, επιτέλους δηλαδή, βγήκαν τα μάτια μας με τον Αντ1. Το ίδιο HD υλικό θα μοιραστούν η ΝΕΡΙΤ και ο OTE ΤV.

Last edited:
Ρε παίδες παραγωγή ποιος κάνει στο παιχνίδι και έχει επιλέξει αυτά τα κόκκινα γραφικά για το χρόνο - σκορ και αυτή την εμφάνιση που μοιάζει με τουρκική στις επαναλήψεις ? ειναι κουραστικό το αποτέλεσμα οπτικά... καθαρά εικαστική ειναι η ερώτηση μη παρεξηγηθούμε κιόλας...

Τα γραφικά είναι από την uefa.

Όλη η παραγωγή πλέον και του Euro, είναι κάτω από την επίβλεψη της uefa και έχουν υιοθετήσει τα στάνταρ του UCL.

Λογικά, δεν μπορώ να δω τώρα εδώ που είμαι, αλλά αν δεις και άλλους αγώνες για το Euro, πρέπει να παίζουν τα ίδια.

Πολύ καλή εικόνα σήμερα Νίκο.
Όντας παραγωγή τύπου UCL χρειάζεται συγκεκριμένο φωτισμό φαντάζομαι.

Μπα, ο φωτισμός είναι ο κλασικός του Καραϊσκάκης. Η επιστασία, της uefa εστιάζεται στην εκτέλεση της παραγωγής.
Το προσωπικό είναι όλο της ΝΕΡΙΤ.

Ρε παίδες παραγωγή ποιος κάνει στο παιχνίδι και έχει επιλέξει αυτά τα κόκκινα γραφικά για το χρόνο - σκορ και αυτή την εμφάνιση που μοιάζει με τουρκική στις επαναλήψεις ? ειναι κουραστικό το αποτέλεσμα οπτικά... καθαρά εικαστική ειναι η ερώτηση μη παρεξηγηθούμε κιόλας...
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ. Πολύ άσχημα γραφικά. Η μετάβαση δε προς και απο το replay, φαντάζομαι οτι θέλει να δείξει μια λευκή φανέλα με μια κόκκινη καρδιά αλλα στην καλύτερη περίπτωση η καρδιά μοιάζει με το σήμα της Lacta και στη χειρότερη με κόκκινη ημισέληνο...

Το προσωπικό είναι όλο της ΝΕΡΙΤ.

Εσείς δεν συμμετείχατε στην παραγωγή; Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά μιλάμε για την πρώτη HD παραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης; Μηχανήματα δικά της είχε;

Εμείς βάλαμε μόνο τον εξοπλισμό και είχαμε μόνο τα απαραίτητα άτομα σε νευραλγικά πόστα, που είχαν να κάνουν μόνο με την λειτουργία του βαν.

Status
Not open for further replies.