ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
έχω μια απορία από ΝΕΤ έγινε NEΡΙΤ είδε κανείς να έχει αλλάξει κάτι ; έχει πρόγραμμα ; ειναι σωστό πληρωνουμε κάτι χωρίς να προσφέρει τίποτα και να αναμεταδίδετε σε άλλες 3 συχνότητες ; μήπως τελικά δεν πρέπει να υπάρχει κρατικό κανάλι;

Ακόμα και κουτσουρεμένη όπως είναι τώρα, έχει ποιοτικότερο πρόγραμμα απο τα υπόλοιπα κανάλια των πρωινάδικων, των σαπουνιών και των αέναων επαναλήψεων σειρών που ούτε στην πρώτη προβολή τους ήταν άξιες παρακολούθησης.

H ονομασία ΕΡΤ θα επιστρέψει, όπως και το πρόγραμμά της, στο σημείο που βρισκόταν πριν την εισβολή των ματ.
Αυτό φαντάζομαι θα ισχύσει όχι μόνο για την τηλεόραση αλλά και για το ραδιόφωνο.

Ακόμα και κουτσουρεμένη όπως είναι τώρα, έχει ποιοτικότερο πρόγραμμα απο τα υπόλοιπα κανάλια των πρωινάδικων, των σαπουνιών και των αέναων επαναλήψεων σειρών που ούτε στην πρώτη προβολή τους ήταν άξιες παρακολούθησης.

Συμφωνώ 100%.
Οταν μάλιστα σε μία νύχτα και χωρίς το παραμικρό σχέδιο την διαλύσανε, ίσως είχε το καλύτερο πρόγραμμα από την ίδρυση της.

Ελπίζω μόνο οι όποιες αλλαγές γίνουν να γίνουν με πιο ομαλό τρόπο. Δεν χρειαζόμαστε άλλους 3 μήνες χωρίς πρόγραμμα μέχρι "να στρώσει το πράγμα".

Ας χτίσουν πάνω στη βάση που έχουν.

Να το δώ και να μη το πιστέψω (ότι οι αλλαγές θα γίνουν με πιό ομαλό τρόπο)!
Εδώ είμαστε, να το δούμε!

Ούτε κι εγώ πιστεύω οτι θα γίνει ομαλά. Όπως και για τους προηγούμενους, η κρατική τηλεόραση είναι και για τους τωρινούς κυβερνώντες "κράχτης" αλλαγών. Τι καλύτερο για να διαφημίσεις τις μεταρρυθμίσεις απο ένα κανάλι που φτάνει σε όλα τα σπίτια;

Σε ένα μήνα είπαν. Αναμένουμε.

Από το πρωί σήμερα παίζει ΕΡΤ στο κανάλι 34 (Πάρνηθα) και ουσιαστικά αναμεταδίδει ιντερνετική εικόνα απο ΕΤ3!

Τα ξενόγλωσσα κανάλια τα βλέπετε κανονικά; Απο το κέντρο της Πλάκας (no pun intended) στην Αλεξανδρούπολη, απο την αρχή του χρόνου κάνουμε ευχέλαιο μήπως και τα δούμε.

Για ρίξε εδώ ένα μάτι --> http://greektv.pbworks.com/w/page/44924284/ΠΛΑΚΑ

Αν πας με το βελάκι λίγο πιο κάτω, θα δείς ότι στην Πλάκα-Αλεξανδρούπολης τα δορυφορικά της Νέριτ εκπέμπουν στην 24Uhf.

Η εκτός και εννοείς οτί τα έπιανες και τώρα δεν τα πιάνεις.. μήπως δηλαδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους αναμεταδότες..

Και εγώ εδώ απο Κορινθία, μια χαρά τα πιάνω...

Last edited:
Για να δουμε αποψε που παιζει ο παο θα τον βαλει στο HD καναλι?
του Ολυμπιακου το εβαλε το παιχνιδι της ευρολιγκα την προηγουμενη βδομαδα αλλα τα προηγουμενα του βαζελου δεν τα εβαλε.

Για ρίξε εδώ ένα μάτι --> http://greektv.pbworks.com/w/page/44924284/ΠΛΑΚΑ

Αν πας με το βελάκι λίγο πιο κάτω, θα δείς ότι στην Πλάκα-Αλεξανδρούπολης τα δορυφορικά της Νέριτ εκπέμπουν στην 24Uhf.

Η εκτός και εννοείς οτί τα έπιανες και τώρα δεν τα πιάνεις.. μήπως δηλαδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους αναμεταδότες..

Και εγώ εδώ απο Κορινθία, μια χαρά τα πιάνω...
Μωρε απο το 2010 τα βλέπουμε ψηφιακά, τον τελευταίο καιρό χάθηκαν. Εμφανίστηκαν για μερικές μέρες κάπου γύρω στις εκλογές και μετά πάλι off.

Η 24 έχει μηδενικό σήμα. Δεν έχω και backup απο Θάσο, όπως έχω σε άλλες συχνότητες.

Υπαρχει προβλημα με τον πομπο στην 24 απο Πλακα γι αυτο ειναι off,οποτε αναμενουμε την επιδιορθωση του...Απο Θασο δεν εκπεμπουν (ακομη) ουτως η αλλως τα δορυφορικα ωστε να τα εχεις backup!

Για να δουμε αποψε που παιζει ο παο θα τον βαλει στο HD καναλι?
του Ολυμπιακου το εβαλε το παιχνιδι της ευρολιγκα την προηγουμενη βδομαδα αλλα τα προηγουμενα του βαζελου δεν τα εβαλε.

Να 'ναι καλά που κλείσανε οι πρώην κυβερνώντες την κακή ΝΕΤ ( Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση ) για να ανοίξουνε την βρω(μ)ΝΕΡΙΤ.
Ανοίξαμε HD κανάλι, γράφουμε στο EPG ότι θα δείξουμε το μπάσκετ, αλλά αν' αυτού δείχνουμε ότι βλακεία έχουμε.

Σπόρ στο HD μόνο όταν παίζει η αγαπημένη μας ομάδα του πειραιά, ζήτω η Ολυμπιακάρα, ζήτω η ΝΕΡΙΤ!

Status
Not open for further replies.