Νερο στο πάτωμα αυτοκινήτου. Τι κάνω;

Α..ξεχασα να σου γράψω πως το βρήκα.
Έκατσα μέσα και έβαλα την κόρη μου να το βρέχει κάνα δεκάλεπτο με το λάστιχο!!!!!!

Μπρο, Μάικλ, είσαι μεγάλη μορφή !

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Peugeot 206 του 2004

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμ.... είδες!!
Μπες μέσα και ρίξε καργα νερό με το λάστιχο!
Αν έχεις ίδιο πρόβλημα με το δικο μου,θα δεις ότι θα μπαζει νερό εκεί που ενώνεται το κάτω μέρος της πόρτας με το εσωτερικό του μαρσπιε.
Από κει ποτίζει όλος ο κετσες του πατώματος.
Την λύση την ξέρεις...έτσι???
Μόνο που θα σου συνιστούσα αν δεν ξέρεις ,να πας σε συνεργείο να σου βγάλουν την ταπετσαρία της πορτας, γιατί αν δεν βγει σωστά..,τον ήπιες φίλε μου!!!

Υποψην ότι εγώ βρήκα γιατί βάζει νερό, με ήδη βγαλμενη την ταπετσαρία......έτσι ανακάλυψα ακριβως το σημείο.
Μπορεί εσένα να βαζει απο άλλο σημείο.

Εμ.... είδες!!
Μπες μέσα και ρίξε καργα νερό με το λάστιχο!
Αν έχεις ίδιο πρόβλημα με το δικο μου,θα δεις ότι θα μπαζει νερό εκεί που ενώνεται το κάτω μέρος της πόρτας με το εσωτερικό του μαρσπιε.
Από κει ποτίζει όλος ο κετσες του πατώματος.
Την λύση την ξέρεις...έτσι???
Μόνο που θα σου συνιστούσα αν δεν ξέρεις ,να πας σε συνεργείο να σου βγάλουν την ταπετσαρία, γιατί αν δεν βγει σωστά..,τον ήπιες φίλε μου!!!
Ενοεις την μοκέτα στο πάτωμα;

Ενοεις την μοκέτα στο πάτωμα;

Ακριβώς......κάτω από την μοκέτα έχει και ενα εξτρα υλικο,τον κετσε.
Αυτός είναι που τρομάζει να στεγνώσει!

2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Το νερό μπαίνει από τις βάσεις οροφής. Η κόλλα του ουρανού από κάτω από την τσιμουχα έχει κενό και "γλύφει" από τις κολώνες μέσα στην καμπίνα και δεύτερο σενάριο, έχει σχιστει το κάλυμμα της αποχέτευσης σε κάποια από τις πίσω πόρτες.

2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Το νερό μπαίνει από τις βάσεις οροφής. Η κόλλα του ουρανού από κάτω από την τσιμουχα έχει κενό και "γλύφει" από τις κολώνες μέσα στην καμπίνα και δεύτερο σενάριο, έχει σχιστει το κάλυμμα της αποχέτευσης σε κάποια από τις πίσω πόρτες.
Η σχάρα κάνει την ζημιά

Η σχάρα κάνει την ζημιά

Δηλαδη???
Εχεις εξτρα σχαρα οροφης??
Αν ναι τι σχαρα ειναι??
Μπορεις να βαλεις καμμια φωτο??
Να υπαρχει ωστε να ξερουμε και μεις ,για μελλοντικη "προστασια"!!

Δηλαδη???
Εχεις εξτρα σχαρα οροφης??
Αν ναι τι σχαρα ειναι??
Μπορεις να βαλεις καμμια φωτο??
Να υπαρχει ωστε να ξερουμε και μεις ,για μελλοντικη "προστασια"!!
Είναι σχάρα κανονική και οι βάσεις στηρίξεις μπαίνουν στις πόρτες. Όταν φτιάξει ο καιρός την βγάλω σήμερα βρέχει επίσης κάποιος εγδαρε το αυτοκίνητο το χρώμα από το δικό τους βγήκε στο δικό μου γκαντεμιά μεγάλη

ο κετσεs πρεπει να βγει και να πεταχτει! ειναι αχρηστοs πια, πιστεψτε με.στην Αλων στη μερια του ΗΣΑΠ πουλανε με το μετρο και ειναι πολυ καλυτεροs.
αυτοs και να βραχει, στεγνωνει.