Netbook Acer

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Χαρίζω το Netbook μου, αγορασμένο το 2008 από Cosmodata, αφού δεν το χρειάζομαι πια. Είναι το Acer Aspire One μοντέλο KAV-10 με τη μπαταρία των 6 ωρών η οποία δουλεύει άψογα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας σκληρός δίσκος 2.5 γιατί το δικό του θα τον κρατήσω. Υπάρχει η αρχική συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενά του. Ανάλογα το ενδιαφέρον θα κάνω μιά κλήρωση την Τετάρτη 31/7 το βράδυ και συναντιώμαστε με τον τυχερό σε κάποιο σταθμό του μετρό και το παίρνει. Ευχαριστώ παιδιά. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4575

Καλημέρα δηλώνω ενδιαφέρων για το λαπτοπ που χαρίζεις.
Σε ευχαριστώ πολύ :SFGSFGSF:

δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για να δωθεί σε άτομο που το χρειάζεται.
συγχαρητήρια για την κίνησή σου

Μπράβο για την κίνηση! Δεν ενδιαφέρομαι για το νετμπουκ.

συγχαρητήρια για την κίνησή σου δηλωνω ενδιαφερον :SFGSFGSF:

Καλημέρα δηλώνω ενδιαφέρων για το λαπτοπ που χαρίζεις.
Σε ευχαριστώ πολύ :SFGSFGSF:

Netbook είναι, όχι laptop.

Σαλαμίνα, που;;;;;;

Ρέστη.

Θα παρακαλούσα τα μέλη να γράψουν εδώ ότι το θέλουν και να μη μου στέλνουν pm ειδικά με greeklish, δεν τα διαβάζω! Επίσης στο πρώτο ποστ αναφέρω με συνάντηση σε κάποιο (οποιονδήποτε) σταθμό του μετρό γιατί μιά φορά την εβδομάδα έρχομαι Αθήνα για δουλειές...το ταχυδρομείο είναι μακριά μου οπότε δεν...

Ευχαριστώ Νίκος

Μπράβο για την κίνηση σου άμα επιτρέπεις να παραλάβει κουριερ από τον χώρο σου μιας και είμαι επαρχία θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή.

Μπράβο για την σκέψη,δεν ενδιαφέρομαι.
Εύχομαι ο τυχερός να είναι από αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Καλησπέρα,
συγχαρητήρια για την κίνηση σου να το χαρίσεις.
θα ήθελα να με συμπεριλάβεις στην κλήρωση.

Συγχαρητηρια για την κινηση. Ενδιαφερομαι κι εγω αν δε σε πειραζει να αναλαβω την παραλαβη με κουριερ απο το χωρο σου

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την κίνηση ειδικά σε τέτοιες εποχές.ΔΕΝ ενδιαφέρομαι ελπίζω να το κερδίσει κάποιος που το έχει ανάγκη.