netbook και macos

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,171
Μεταμορφωση
Ξερουμε ποια netbooks δεχονται το λειτουργικο της apple?
Φυσικα να αναγνωριζεται και το κυριως hardware του μηχανηματος (vga,usb,lan,wifi)...

Και σε Samsung NC10 παιζει, υπαρχουν σχετικα βιντεο και στο YouTube.

Το λειτουργικό κυκλοφορεί σε κάποιες παράνομες κόπιες στο διαδίκτυο, που είναι σε τέτοια μορφή, που μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστές άλλους, εκτός Apple.

Και για Aspire One, οδηγίες εδώ (βασικό πρόβλημα το wireless, αν και αναφέρεται ότι σε κάποια από τα τελευταία repack του macosx 10.5.6 δουλεύει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κάποιοι πάντως έχουν αλλάξει την atheros με άλλη κάρτα),

http://www.aspireoneuser.com/forum/viewforum.php?f=14&sid=ca8a9bdfb689ca1926ea552126d2db1f

πανεμορφο ειναι αλλα μεχρι 16gb ο δισκος του.Θα προτιμουσα κατι πιο μεγαλο...
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=400_427&products_id=13782
αυτο μου αρεσει αλλα δεν ξερω απο συμβατοτητα τι παιζει.
Το 2133 δεν κυκλοφορει δυστυχως (ασχετως macos εχει την καλυτερη αναλυση σε netbook)

το ζητημα ειναι

ποιος θα το βαλει?

εγω?
αποκλειεται

(επειδη ελεγα για netbook να παρω...
αλλα κανεναν τεχνικο να φωναξω για το mac την εγκατασταση αν ειναι)

αν αυτο δε γινεται και πρεπει μονος
μου
αφηστε το...!

:flipout:

ενδιαφέρον θέμα, τελικά ποία είναι απόλυτα συμβατά;
για το dell mini 9 σκεφτόμουν...

το MSI U110?

το βρηκα στα

multirama και μου ειπαν οτι ειναι ιδιο με το U 100

εχουν λεει ιδιο hardware πλην του δισκου ο οποιος ειναι 160 GB
και το U 100 ειναι συμβατο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=267786

Προκαθορισμένο MSI Wind U100 Παρουσίαση

Mac OS X Leopard

Και όμως είναι δυνατή η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος της Apple μέσα από την ειδική έκδοση Kalyway, δημιουργία του OSx86 Project χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα.

Για μια ακόμη φορά εντυπωσιαστήκαμε από τις επιδόσεις του Wind αφού το Leopard τρέχει αρκετά γρήγορα και σχεδόν με όλες τις λειτουργίες του. Το πρόβλημα υπάρχει σε μερικούς drivers με σημαντικότερη την έλλειψη συμβατού driver για την κάρτα ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi που φέρει το μηχάνημα, καθιστώντας την άχρηστη. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι το άνοιγμα του υπολογιστή και η αντικατάσταση της κάρτας με μια άλλη που έχει υποστήριξη για Leopard. Το κόστος των συγκεκριμένων καρτών κυμαίνεται περίπου στα 20 ευρώ.

Last edited:
Απάντηση: Re: netbook και macos

ενδιαφέρον θέμα, τελικά ποία είναι απόλυτα συμβατά;
για το dell mini 9 σκεφτόμουν...

To Dell έχει SSD μόνο με ελάχτιστη χωρητικότητα.

Οι επιδόσεις σε αυτούς τους δίσκους είναι τραγικές. Είχα δοκιμάσει πριν το 900 eee PC .Χάλια.

Συμβουλή μου ότι και άν πάρετε να βάλετε δίσκο στις 7200rpm. Το μηχανάκι θα μεταμορφωθεί. Επίσης του Kalyway είναι μανίκι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: netbook και macos

 Νίκος;781442 said:
Συμβουλή μου ότι και άν πάρετε να βάλετε δίσκο στις 7200rpm. Το μηχανάκι θα μεταμορφωθεί. Επίσης του Kalyway είναι μανίκι.

δλδ ?

θελω αν το παρω να του βαλω mac os

αλλα πως δεν ξερω καθολου...

το multirama (msi) U 110
με 160 GB σκληρο

ειναι το ιδιο με το MSI U 100
που λενε στο insomnia οτι του εβαλαν
mac?

στα multirama με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ακριβως το ιδιο
μου δειξανε και το σημα της MSI απο κατω...
απλα λεει ειναι ειδικη παραγγελια για τα multirama
και το μονο που αλλαζει ειναι ο δισκος...