Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πάντως όποιος δεν τον ενδιαφέρει να μπαίνει ταυτόχρονα από διαφορετικά προφίλ είναι γνωστό εδώ και χρόνια το gamsgo.com που πουλάει μόνο ένα προφίλ από επίσημες συνδρομές.Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι το ίδιο κάνουν και ιδιώτες και βγάζουν και φράγκα και από πάνω. Απίστευτο. Δείτε εδώ μπίζνα που έχει γίνει:
παιζει σε TV ; διοτι λεει μονον σε tablet και κινητα

Προκειται για "οικογενειακα" πακεττα, αρκετοι ανηκουμε νομιμα σε αυτα. Παιζει κανονικα, μονον που, οχι συχνά πια, ζηταει "επιβεβαιωση" απο τον κυριο της συνδρομης.

Νόμιμα δεν είναι, αν και προφανώς το ξέρετε αυτό καλύτερα. Οικογενειακά πακέτα δεν υπάρχουν.

Νόμιμα δεν είναι, αν και προφανώς το ξέρετε αυτό καλύτερα. Οικογενειακά πακέτα δεν υπάρχουν.
Δηλ εν γνωσει του Netflix ειμαστε παρανομοι! Πιασαμε ...Κωτσους τα Αμερικανακια😀😀

• Sad
Reactions: sdragon28
Προκειται για "οικογενειακα" πακεττα, αρκετοι ανηκουμε νομιμα σε αυτα. Παιζει κανονικα, μονον που, οχι συχνά πια, ζηταει "επιβεβαιωση" απο τον κυριο της συνδρομης.
Εμένα μου έχει βγάλει το λάδι αυτό. Πρέπει κάθε φορά που πάω στο σπίτι στο χωριό να βάζω να παίξει το Netflix στο tablet ώστε να αναγνωρίσει ότι και αυτό το σπίτι είναι δικό μου ώστε να ανοίξει το προφίλ μου στην tv . Έχει τύχει να πάμε για ΣΚ και να μην ανοίγει. Και δεν σε αφήνει να κάνει και streaming από το tablet στην TV... Την βγάλαμε όλοι αγκαλιά στο κρεβάτι με το tablet το βράδυ για να δούμε ταινία...

Γινεται απο το κινητο μεταδοση με chromecast στην tv? Αν ναι η αναλυση ειναι 1080 η παει μεχρι 720 πχ?