Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ειναι λογικο οτι οσο βλεπουν οτι η συνδρομητικη τους βασει αυξανει, θα αυξανουν και τις τιμες. Ειναι γεγονος αλλωστε οτι εχουν μεγαλο κοστος τοσο σε θεμα bandwidth οσο και σε παραγωγη υλικου. Το κακο ειναι οτι στην ελλαδα η netflix παιζει μπαλα μονη της. Το amazon video εχει αστεια βιβλιοθηκη υλικου (για την χωρα μας), ενω hulu, vudu δεν υπαρχουν καθολου. Το καλο της υπαρξης της netflix ειναι οτι πιεζει της ελληνικες εταιρειες να γινουν πιο ευελικτες σιγα σιγα. Ποτε μου δεν ειχα συνδρομητικη τηλεοραση απο καμμια εταιρεια και ετσι δεν ξερω πολλες λεπτομεριες πανω σε αυτο το θεμα, αλλα που και που απο τα σαιτ τους βλεπω να προσφερουν πραγματα που παλαιοτερα ουτε καν θα φανταζομαστε.

Tο θέμα ειναι οτι το HDR δεν απαιτεί περισσότερο bandwidth, εκτός αν εξαιρέσουμε το αμελητέο των metadata.

Κακή κίνηση, ειδικά για το μαύρο χάλι HDR των περισσότερων παραγωγών του netflix.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα μείνω στο απλό 4Κ πακετο.

Εγώ τη συνέχισα (μετά το πρώτο μήνα δωρεάν) τη Netflix μόνο για το 4Κ .
Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα ή ευχαριστιέμαι τις σειρές που έχει σε 4Κ , θεώρησα ότι ο λόγος είναι επειδή η tv μου δεν έχει HDR .
Αλλά αν έχουμε αύξηση της τιμής για το HDR(έχω στο πρόγραμμα να πάρω tv με HDR) ,το πιο πιθανό είναι να με χάσει σαν συνδρομητή .

Αν κάνει αύξηση της τάξεως των πέντε ευρώ το μήνα θα χάσει πολλούς πελάτες. Το μόνο σίγουρο..
Άλλο 12 κι άλλο 17...

Same Sh1t... Different Day

Ας ξαναδουμε λιγο την κατασταση γιατι διαβαζω υπερβολες. Στην παρουσα φαση για τους "φυσιολογικους" (θα εξηγησω αργοτερα τι εννοω) συνδρομητες, το netflix κοστιζει 10ευρω το μηνα μεδυνατοτητα ταυτοχρονης χρησης 2 συσκευων. Βασει αυτων που διαβαζουμε η συνδρομη αυτη θα αυξηθει κατα 1 ευρω (ΕΝΑ) και οχι 5. Συγνωμη αλλα θεωρω μηδαμινη την αυξηση 1 ευρω τον μηνα. Αν κατι αξιζει 10 ευρω, θα αξιζει και 11 και ας ειμαστε ειλικρινης, η βιβλιοθηκη μεγαλωνει συνεχεια.

Φυσιολογικοι ή μεσος ορος ειναι οι συνδρομητες που πηραν νετφλιξ για να βλεπουν 1080p υλικο. Θεωρω οτι οι πιο πολλοι που εχουν παρει συνδρομες premium (οπως αποκαλουνται αυτη τη στιγμη) τις εχουν παρει για να τις μοιραζονται με συγγενεις/φιλους. Βεβαιως στο φορουμ μας, επειδη εχει εξειδικευμενο κοινο που ασχολειται με αυτα τα θεματα, το ποσοστο των συνδρομητων που εχουν οντως 4k τηλεορασεις θα ειναι μεγαλυτερο απο τον μεσο ορο. Σε αυτους τους συνδρομητες (και ειδικα σε οσους εχουν και hdr μεσα) καταλαβαινω οτι η αυξηση θα ενοχλησει, διοτι εδω οντως ειναι μεγαλη και της ταξης του 40%. Εδω νομιζω οτι ειναι σαν σας κλεινει το ματι η νετφλιξ και να λεει "βρειτε φιλο να την μοιραστειτε",καθως δενπιστευω οτι υπαρχουν πολλα σπιτικα που κανουν ταυτοχρονη χρηση 4 οθονων.
Για οσους ηδη μοιραζονται συνδρομη η αυξηση θα ειναι της ταξης του 0.5 ευρω ανα ατομο ανα μηνα --> (11.99-9.99)/4=0.5 που επισης θεωρω οτι ειναι αστεια.

Εγω που εχω ηδη το παλιο premium ακόμα στα 11,99 . Υποθέτω οτι ειναι για τις νέες συνδρομες τα νέα πακέτα, αρα δεν χάνουμε το HDR.

iCBn0Ru.jpg

Εγω που εχω ηδη το παλιο premium ακόμα στα 11,99 . Υποθέτω οτι ειναι για τις νέες συνδρομες τα νέα πακέτα, αρα δεν χάνουμε το HDR.

iCBn0Ru.jpg
Όταν κάνω login και εμένα αυτά ακριβώς μου βγάζει, τα παλιά προγράμματα που ξέρουμε και αγαπήσαμε :)

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

οταν κλικαρω το λινκ μου βγαζει 16.99 το ultra σε εμενα. Τι εγινε; με κοβει για πιο φραγκατο; :)

Σου λέει αυτός υποστήριξε τις αυξήσεις ως νορμάλ πιο πάνω, βάλε του κάτι παραπάνω! :flipout:

Το Netflix αφαιρεί τις γραπτές κριτικές των χρηστών από την υπηρεσία του

Net_Flix_Logo.png

Μετά την αμφιλεγόμενη δοκιμή που πραγματοποιεί ενός πιο ακριβού συνδρομητικού πακέτου,
ένα από τα χαρακτηριστικά του Netflix που θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν είναι οι γραπτές
κριτικές για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Αν και η δημοφιλής video streaming υπηρεσία υιοθέτησε τη μέθοδο του thumbs up/down στις
αρχές του προηγούμενου χρόνου, αφήνοντας πίσω της τη μέθοδο αξιολόγησης περιεχομένου
με 5 αστέρια, οι συνδρομητές μπορούσαν μέχρι σήμερα να αφήνουν γραπτές κριτικές αλλά
μόνο στις desktop εκδόσεις. Ο λόγος που το Netflix προχωρά στην αφαίρεση του τρόπου
αυτού αξιολόγησης έχει να κάνει με τη «μειωμένη συμμετοχή» όμως ο ισχυρισμός αυτός του
Netflix τίθεται υπό αμφισβήτηση από τους ίδιους τους χρήστες αφού όπως υποστηρίζουν είναι
λογικό αποτέλεσμα των τελευταίων αλλαγών που έχει προχωρήσει η υπηρεσία. Ακόμα, αν και
η εμφάνιση τους είναι εξαιρετικά περιορισμένη, εντούτοις ακόμα και νέο περιεχόμενο που έχει
ανέβει στην υπηρεσία, έχει εκατοντάδες σχόλια.

Μια ματιά στα σχόλια ίσως φανερώνει έναν άλλο λόγο που βρίσκεται πίσω από την απόφαση
του Netflix, αφού αρκετά από αυτά ίσως να μην είναι αρεστά ειδικά όταν το Netflix ξοδεύει
δισεκατομμύρια για παραγωγές ετησίως ενώ για μια εταιρεία που είναι γνωστή για τη μη
παροχή στατιστικών στοιχείων για τη δημοφιλία κάθε σειράς ή ταινίας, τα σχόλια ίσως έδιναν
μια σχετική εικόνα.

Σύμφωνα με το CNET, το Netflix θα σταματήσει να δέχεται νέες γραπτές κριτικές στις
30 Ιουλίου, και όσες υπάρχουν ήδη, θα εμφανίζονται μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

[via] . [via]

Αυτοί που έχουν το πακέτο με τα 11,99 από τι κατάλαβα θα χάσουν 2 Οθόνες ταυτόχρονης παρακολούθησης η ισχύει για νέους συνδρομητές μονο Screenshot_14.pngScreenshot_15.png

Παντως παω να κανω μια καινουρια εγγραφή (και καλα) και μου βγαζει τα προηγούμενα πακέτα. Θα επικοινωνήσω αυριο μαζι τους και θα το ρωτησω.

Διέγραψα το προφίλ "παιδικά" και δεν μπορω να το επαναφέρω με την φωτογραφία "kids" που προϋπήρχε. Μου βγαζει καποιες άλλες. Υπαρχει τρόπος να επαναφέρω την φωτογραφία;