Ναι αλλά είναι μια σεζόν πίσω.min to les exei perissoteres xenes seires kai tainies apo tis dikes tis
edit by airb:
2.5.β) Μη γράφετε με greeklish! Η ανάγνωση μηνυμάτων γραμμένων με τέτοιο τρόπο, είναι πολύ δύσκολη και κουραστική. Να θεωρηθεί δεδομένη η επίπληξη χρήστη που συνεχίζει παρά την παρούσα διευκρίνιση, καθώς επίσης και η επεξεργασία ή ακόμα και διαγραφή του/ των εν λόγω μηνύματος/ των από την ΔΟ.![]()
Λοιπόν , εφαρμογή από Android σε κινητό και Android box μου δίνει ελληνικούς υπότιτλους στο iron fist. Στην εφαρμογή της Sony TV μέσα από το sen δίνει μόνο σε τουρκικά, αγγλικά!!!!! Γιατί αυτό;
Λοιπόν , εφαρμογή από Android σε κινητό και Android box μου δίνει ελληνικούς υπότιτλους στο iron fist. Στην εφαρμογή της Sony TV μέσα από το sen δίνει μόνο σε τουρκικά, αγγλικά!!!!! Γιατί αυτό;
Sony kdl47w807a. SEN = Sony entertainment network. Μπαίνοντας στο Netflix από το εικονίδιο της τηλεόρασης δεν μου δίνει ελληνικούς υπότιτλους.Ποιό μοντέλο είναι; τι εννοείς μέσα απο το sen? εμένα έχει απλά ένα εικόνιδιο netflix, το πατάω και μπαίνω και έχει ελληνικούς υπότιτλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.