Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: ΤΟ NETFLIX ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Επιτέλους τέρμα το VPN :)
Είχα account απο την Αγγλία και είχα στήσει VPN στο πατρικό να βλέπουν οι γονείς μου.
Το καλό με το Netflix οτι μπορείς με ένα account να βλέπουν 2 άτομα ταυτόχρονα διαφορετικά πράματα, οπότε καταλαβαίνετε οτι το πραγματικό κόστος είναι 5ε/χρήστη.
Λυπάμαι μόνο για τα video club τους κατέστρεψε τους ανθρώπους... όσο μπορώ πάω όταν ειμαι Ελλαδα στο Video club αλλά η άνεση του να ανοιξεις την TV και να δείς ότι κάνεις κέφι ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ (αν έχεις smart-TV ειδικά βάζεις και το App)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η παρουσίαση στην CES 2016 όπου βρέθηκε και η "Jessica Jones!"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόλις ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Daredevil 2

18 - 3 - 2016 - Worldwide!

http://avclub.gr/forum/showthread.php/118531-Daredevil-(2015)?p=1057555938&viewfull=1#post1057555938

Ειχα αναλωσει τον δωρεαν μου μηνα πριν λιγο καιρο (με dns και ενα σωρο αλλες ταλαιπωριες), οποτε ειπα να δωσω το δεκαρικο δοκιμαστικα. Εχει σιγουρα ενδιαφερον. Για καποιον που απλα σκεφτεται "για να ανοιξουμε, τι θα δουμε σημερα;" ειναι πολυ καλο, μιας και σου βγαζει προτεινομενα αναλογα με τα "likes" που εχεις κανει. Υποτιτλους βρηκα αγγλικους σε οτι δοκιμασα να παιξω, και αυτο εμενα μου αρκει. Οσοι εχουν apple tv ή καποιο htpc κουμπωμενο πανω σε τηλεοραση, θα μπορουν να εχουν και surround ηχο, οπου αυτος υπαρχει. Εγω κανω τις δοκιμες μου με chromecast κουμπωμενο πανω σε ενισχυτη και δυστυχως εκει δεν βγαζει surround ηχο. Η ποιοτητα εικονας ειναι καλη (hd συνδρομη), αλλα τα blue ray rips ειναι σιγουρα καλυτερα. Εχω μια υποψια οτι και τα 720p hdtv ειναι καλυτερα, αλλα η τηλεοραση μου δεν ειναι αρκετα καλη για να ειμαι σιγουρος.

Σιγουρα δεν ειναι η πανακεια, μιας και στην αμερικη υπαρχει γκρινια οτι πρεπει να εχουν πολλαπλες συνδρομες (netflix, amazon, hulu, hbo) για να μπορουν να βλεπουν "τα παντα". Δεν πιστευω οτι θα ανανεωσω τη συνδρομη μου, μιας και το τριδυμο couchpotato/sickrage/plex προσφερει καλυτερη ποιοτητα με λιιιγο παρα πανω μπελα. Σιγουρα ομως αυτη η υπηρεσια εχει το κοινο της. Αν φερουν γρηγορα ελληνικους υποτιτλους (πετυχα καπου γαλλικους και γερμανικους) θα κανει παταγο, αλλιως δυσκολα τα πραγματα... οχι πως περιμενει να βγαλει λεφτα η εταιρεια απο την ελλαδα για να ειναι κερδοφορα :) Να δουμε αν θα παιξει bundle απο εταιριες κινητης, οπως ειχε κανει η cosmote με spotify.

με το Hola για chrome (σουπερ απλο στην χρηση, οπως καλουνται να ειναι τα app/plugins/extensions) βλεπετε απο την αμερικανικη εκδοση του netflix οπου εχει πολυ μεγαλυτερο καταλογο.

Ειχα αναλωσει τον δωρεαν μου μηνα πριν λιγο καιρο (με dns και ενα σωρο αλλες ταλαιπωριες), οποτε ειπα να δωσω το δεκαρικο δοκιμαστικα. Εχει σιγουρα ενδιαφερον. Για καποιον που απλα σκεφτεται "για να ανοιξουμε, τι θα δουμε σημερα;" ειναι πολυ καλο, μιας και σου βγαζει προτεινομενα αναλογα με τα "likes" που εχεις κανει. Υποτιτλους βρηκα αγγλικους σε οτι δοκιμασα να παιξω, και αυτο εμενα μου αρκει. Οσοι εχουν apple tv ή καποιο htpc κουμπωμενο πανω σε τηλεοραση, θα μπορουν να εχουν και surround ηχο, οπου αυτος υπαρχει. Εγω κανω τις δοκιμες μου με chromecast κουμπωμενο πανω σε ενισχυτη και δυστυχως εκει δεν βγαζει surround ηχο. Η ποιοτητα εικονας ειναι καλη (hd συνδρομη), αλλα τα blue ray rips ειναι σιγουρα καλυτερα. Εχω μια υποψια οτι και τα 720p hdtv ειναι καλυτερα, αλλα η τηλεοραση μου δεν ειναι αρκετα καλη για να ειμαι σιγουρος.

Σιγουρα δεν ειναι η πανακεια, μιας και στην αμερικη υπαρχει γκρινια οτι πρεπει να εχουν πολλαπλες συνδρομες (netflix, amazon, hulu, hbo) για να μπορουν να βλεπουν "τα παντα". Δεν πιστευω οτι θα ανανεωσω τη συνδρομη μου, μιας και το τριδυμο couchpotato/sickrage/plex προσφερει καλυτερη ποιοτητα με λιιιγο παρα πανω μπελα. Σιγουρα ομως αυτη η υπηρεσια εχει το κοινο της. Αν φερουν γρηγορα ελληνικους υποτιτλους (πετυχα καπου γαλλικους και γερμανικους) θα κανει παταγο, αλλιως δυσκολα τα πραγματα... οχι πως περιμενει να βγαλει λεφτα η εταιρεια απο την ελλαδα για να ειναι κερδοφορα :) Να δουμε αν θα παιξει bundle απο εταιριες κινητης, οπως ειχε κανει η cosmote με spotify.

υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε VPN στην συνδεση μας γενικα ωστε να μπορουμε απο ολες μας τις συσκευες να εχουμε το αμερικανικο netflix;
μηπως εχει βγει VPN για το google chromecast 2;

Υπότιτλοι Ελληνικοί σίγουρα θα αρχίσουν να βγαίνουν με τον καιρο, φαντάζομαι οτι σε κανα χρόνο θα έχει περισσότερο περιεχόμενο! Εγώ πιστέυω οτι τα 10ευρώ ανά μηνα δεν ειναι πολλά,μια πιτσα τον μηνα λιγοτερη! Οσο αφορά το περιεχόμενο, εάν τα studio εχουν αποκλειστική διαθεση σε κάποιον πάροχο το περίεχομενο τους δεν νομίζω να το δίνουν και στο netflix! Σε αντίθεση, εάν το studio πουλάει το δικαίωμα του περιεχόμενο του σε πολλούς κανένας δεν μπορει να φέρει αντιρηση για το ποιος μπορεί να το δείχνει....οπότε OTE / NOVA ας δείχνουν κανα αθλητικο κανάλι και πολύ τους είναι!

Αναφορικά με τους ενναλακτικούς τρόπους προβολής ταινιών/σειρών μέσω άλλων πλατφορμων, πιστεύω οτι τόσο η τιμολογιακή τους πολιτική της netflix όσο και η ευκολία το να βλέπεις/ψάχνεις τις ταινίες μέσω του app/android tv ειναι μεγάλος παράγοντας ώστε το target group να απευθύνεται σε ευρύ κοινό (από μικρές ηλικίες έως και μεγάλες).

Για μένα ειναι καλοδεχούμενο το Netflix γιατι η είσοδο του στον Ελληνικό Τηλεπικοινωνιακό τομέα θα ωθήσει τους παρόχους για μεγαλύτερες επενδύσεις και βελτιώση των γραμών και υπηρεσίων. Εάν καποιος δεν μπορεί να συμβαδίσει τότε οι πελάτες θα προσεγγίσουν αυτών/αυτούς που θα του δίνει το βέλτιστο!

Last edited:

με το Hola για chrome (σουπερ απλο στην χρηση, οπως καλουνται να ειναι τα app/plugins/extensions) βλεπετε απο την αμερικανικη εκδοση του netflix οπου εχει πολυ μεγαλυτερο καταλογο.

υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε VPN στην συνδεση μας γενικα ωστε να μπορουμε απο ολες μας τις συσκευες να εχουμε το αμερικανικο netflix;
μηπως εχει βγει VPN για το google chromecast 2;

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε smart dns.
Εγω έχω αυτο https://www.unblock-us.com/

Διάβασε και θα καταλάβεις, γίνεται αυτό που ζητάς.

Το Netflix Στην Ελλάδα..
http://www.cinemode.gr/cinema_news/to-netflix-stin-ellada.html

5 δις για την δημιουργία νέου original προγράμματος!!
Τρελά λεφτά!!!

Και όπως έχει δείξει ως τώρα τα έχει καταφέρει πολύ καλά σε διάφορα είδη!
Τα δίκτυα μάλλον θα χάσουν τον ύπνο τους.. :p

2 διαφορετικές κάρτες ( 1 πιστωτική alpha, 1 debit πειραιώς ), 2 account paypal, και στα 2 unsuccessful... wtf ?

Δεν ξέρω για paypal αλλά από την στιγμή που είναι επίσημα στην Ελλάδα θα πρέπει να δουλεύουν οι credit cards
Πριν από χρόνια μάλιστα είχα αγοράσει αμερικανικο Netflix με webuy από την winbank! Βέβαια μιλάμε για προ capital controls εποχή αλλά και πάλι τότε πολλοί έτρωγαν πόρτα με κάρτες από χώρες που δεν υπήρχε Νετφλιξ
Τώρα για όσους θέλουν να βλέπουν το περιεχόμενο που έχουν το αγγλικό, αμερικανικο, καναδεζικο και όλα τα netflix του κόσμου και που είναι διαφορετικό -π.χ. στο αγγλικό έχει πάρα πολλές αγγλικές σειρές-
Ας το ψάξουν με ένα δοκιμαστικό account στο Unblock-us η στο Unotelly.com δωρεάν και αν δουν οτι τους συμφέρει, το συνεχίζουν. Τα συγκεκριμένα smart dns είναι σχετικά φτηνά

Απάντηση: ΤΟ NETFLIX ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

πάντως νομίζω ότι είναι ολίγον...πτωχό σχετικά...
Εντύπωση μου έκανε χθες που έβλεπα ταινία σε hd και στο σπίτι υπήρχαν άλλοι 2 υπολογιστές που έπαιζαν youtube κι ένα κινητό που σερφάριζε.
Δε χάλασε ούτε λεπτό η εικόνα, πως το καταφέρνουν????
Η γραμμή μου βέβαια είναι καλή, κλειδώνω και κατεβάζω με 17 (1.7)
forthnet.

Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό το άνοιγμα πάντως, εγώ προσανατολίζομαι ήδη προς κατάργηση NOVA και τοποθέτηση vdsl. Ίσως όχι άμεσα, αλλά προς τα κει πάμε...

Ααα έχεις καλή γραμμή σίγουρα! :cool:

Το Netflix θα έχει σίγουρα τρελλές υποδομές σε μηχανήματα και γραμμές..
ιδίως για τώρα που έγινε παγκόσμιο..
(θέλει να σηκώσει και την Κίνα!!) :p

Επίαης επειδή κάποιοι προτείνουν το Hola free, ας είναι λίγο προσεκτικοί για να μην μπουν σε καμιά λίστα botnet
Ειδικά το free hola για android που δούλευε για καιρό σε έβαζε σε ένα botnet που χρησιμοποιούσε την σύνδεση σου
Δεν έχω εύκαιρο Link τώρα, αλλά το είχα διαβάσει σε έγκυρα sites.
Προτιμάτε smartdns από VPN, είναι αρκετά φτηνά αλλά και πολύ πιο γρήγορα...στην ουσία παίζουν με την πραγματική σου σύνδεση ενώ το vpn όλο και κόβει κάτι
Αλλωστε σχεδόν όλες οι smart dns υπηρεσίες σου δίνουν απο μια εβδομάδα εως και 2 εβδομάδες δωρεάν να τις δοκιμάσεις και να αποφασίσεις
Το περιεχόμενιο δεν είναι καθόλου φτωχό! Δεν έχω μπει ακόμη στο ελληνικό Netflix, αλλά αν έχεις πρόσβαση στα νετφλιχ όλων των χωρών, υπάρχει τεράστια συλλογή
Μπορείτε να ψάχνετε για την ταινία που σας ενδιαφέρει στο moreflicks.com και αφού βρείτε σε ποιας χώρας το Netflix υπάρχει- αν υπάρχει, να το γυρίσετε σε αυτή την χώρα και να δείτε την ταινία

Απάντηση: ΤΟ NETFLIX ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

εγω HD δεν εχω δει ακόμα πάντως, οσο και αν περίμενα...(VDSL 50).

Με τέτοια ποιότητα πάντως και χωρίς υπότιτλους, δεν αξίζει η συνδρομή.

(Εκτός αν HD λέμε το παρακάτω.)
http://i.imgur.com/D3QwfTy.jpg

Προσπαθω να κανω account και μου ζηταει καρτα. Δεν υπαρχει αλλος τροπος? Δηλαδη πρεπει για free trial να χωσω καρτα ντε και καλα?

Επίαης επειδή κάποιοι προτείνουν το Hola free, ας είναι λίγο προσεκτικοί για να μην μπουν σε καμιά λίστα botnet
Ειδικά το free hola για android που δούλευε για καιρό σε έβαζε σε ένα botnet που χρησιμοποιούσε την σύνδεση σου
Δεν έχω εύκαιρο Link τώρα, αλλά το είχα διαβάσει σε έγκυρα sites.
Προτιμάτε smartdns από VPN, είναι αρκετά φτηνά αλλά και πολύ πιο γρήγορα...στην ουσία παίζουν με την πραγματική σου σύνδεση ενώ το vpn όλο και κόβει κάτι
Αλλωστε σχεδόν όλες οι smart dns υπηρεσίες σου δίνουν απο μια εβδομάδα εως και 2 εβδομάδες δωρεάν να τις δοκιμάσεις και να αποφασίσεις
Το περιεχόμενιο δεν είναι καθόλου φτωχό! Δεν έχω μπει ακόμη στο ελληνικό Netflix, αλλά αν έχεις πρόσβαση στα νετφλιχ όλων των χωρών, υπάρχει τεράστια συλλογή
Μπορείτε να ψάχνετε για την ταινία που σας ενδιαφέρει στο moreflicks.com και αφού βρείτε σε ποιας χώρας το Netflix υπάρχει- αν υπάρχει, να το γυρίσετε σε αυτή την χώρα και να δείτε την ταινία
Ενας φιλος μου πρότεινε το Hola, το χρησιμοποιεί εδω και καιρό απο αγγλια χωρίς προβλήματα για Netflix και hulu.

Τι γίνεται με αυτές τις λιστες;
Αν μπούμε σε κάποια απλα δεν θα δουλεύει το hola? Θα μπορούμε να βαλουμε smartdns μετα ή θα πρέπει να φτιάξουμε νεο account στο Netflix?

Αν βάλουμε το smartdns στο router και οχι σε καθε συσκευη ξεχωριστά θα εχουμε προβληματα στην ταχύτητα ίντερνετ;
δεν θα επηρεαστει το download/upload speed ;

Last edited:
Re: Απάντηση: ΤΟ NETFLIX ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

εγω HD δεν εχω δει ακόμα πάντως, οσο και αν περίμενα...(VDSL 50).

Με τέτοια ποιότητα πάντως και χωρίς υπότιτλους, δεν αξίζει η συνδρομή.

(Εκτός αν HD λέμε το παρακάτω.)
http://i.imgur.com/D3QwfTy.jpg
Αυτο ηταν 1080 δηλαδη??καταλαβα...κι απο ηχο τι εχουν αυτα?dolby 384kbps?

αν πήρες την πιο φτηνή συνδρομή δεν είναι HD..