Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Σε 24άρα γραμμή με 4Κ συνδρομή, τόσο από την εφαρμογή της TV, όσο και από την εφαρμογή του Shield, ανεβαίνει μέχρι τα 15.26Mbps/16000kbps

dbe28064bcae5d519d908035af7326a4.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Σε 24άρα γραμμή με 4Κ συνδρομή, τόσο από την εφαρμογή της TV, όσο και από την εφαρμογή του Shield, ανεβαίνει μέχρι τα 15.26Mbps/16000kbps

dbe28064bcae5d519d908035af7326a4.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk
Να φανταστώ ότι έχεις 4κ οθόνη?
Άκυρο τώρα το είδα ότι το γράφει δίπλα στο bitrate. Από ότι έχω διαβάσει πιάνεις το μέγιστο που προσφέρει το Netflix.
Πιστεύω ότι βγάλαμε ένα συμπέρασμα όσον αφορά την ποιότητα κάθε ανάλυσης. Για σειρές μου είναι αρκετά καλή για ταινίες είναι πολύ λίγη.
Όσον αφορά το orange που το περίμενε και εμένα η σύζυγος δυστυχώς θα περιμένουν γιατί έχει πουλήσει το Netflix τα δικαιώματα σε κάποιο ελληνικό συνδρομητικό (ΟΤΕ,νόβα δεν θυμάμαι ακριβώς). Δεν λες καλά που είδαμε το house of cards.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:

Να συνεισφέρω και εγώ.
fcf9f95a096d4546af8e8599fd150e7f.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση. Μιλάμε για ελληνικούς υπότιτλους και η Android εφαρμογή δεν έχει menu στα ελληνικά;

Ψάχνω να κάνω την αλλαγή αλλά δεν βλέπω πουθενά τέτοια επιλογή.

Υπάρχει και δεν το βρίσκω ή είναι τόσο μεγάλη γκάφα;

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Το ελληνικό menu θα μπει πιθανότητα τον άλλο μήνα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μακάρι, γιατί αυτός που δεν ξέρει αγγλικά, βασικά ενδιαφέρομαι για τους γονείς μου, τι να κάνει τους υπότιτλους αν δεν ξέρει πως να περιηγηθεί 😉

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Παραμένει η απορία... πως μπορεί κάποιος να δει (εκτός PC) ποιοί τίτλοι έχουν ελληνικούς υπότιτλους/ήχο για να τους παρακολουθήσει ???

Δεν θα ήταν πιο σωστό να υπήρχε στις συσκευές που υπάρχει το app, η δυνατότητα αναζήτησης μέσω υποτίτλων/ήχου (ελληνικών) όπως υπάρχει στο PC ????

Just saying... :2thumb22sup:

Last edited:

Παραμένει η απορία... πως μπορεί κάποιος να δει (εκτός PC) ποιοί τίτλοι έχουν ελληνικούς υπότιτλους/ήχο για να τους παρακολουθήσει ???

Δεν θα ήταν πιο σωστό να υπήρχε στις συσκευές που υπάρχει το app, η δυνατότητα αναζήτησης μέσω υποτίτλων/ήχου (ελληνικών) όπως υπάρχει στο PC ????

Just saying... :2thumb22sup:

Σωστό, αλλά πιστεύω πως ακόμα είμαστε στις αρχές ακόμα. Έχουν σκοπό να μπουν παντού ελληνικοί υπότιτλοι - όπως έγινε με τους τουρκικους - ώστε να μην χρειάζεται τέτοια επιλογή

Συμπληρώθηκαν στις μεταγλωττίσεις:

• Project mc2 (4ος κύκλος) [νεανική σειρά]
  • Εver after high (1ος-2ος κύκλος) [παιδική σειρά]

Συμπληρώθηκαν στους υπότιτλους:
  • The Originals (3 κυκλοι πλήρεις)
  • Netflix: Better call saul 3x10
  • Νetflix: The Ranch (3ος κύκλος) [νέα επεισόδια]

Μεταγλωττισμένες σειρές:
  • Netflix: Ταρζάν και Τζέην /Tarzan and Jane (1ος κύκλος) [παιδική σειρά]

6 Υποτιτλισμένες Σειρές:
  • Netflix: Ταρζάν και Τζέην /Tarzan and Jane (1ος κύκλος) [παιδική σειρά]
  • Supergirl (1ος-2ος κύκλος) [νέα προσθήκη]
  • The Musketeers (1ος-3ος κύκλος)
  • She-Ra (1ος κύκλος) [παιδική σειρά]
  • Top Boy (2 κύκλοι)
  • Pee Wee's Playhouse (1oς-5ος κύκλος)

Eν εξελίξει
  • Netflix: Chelsea (1oς-2ος κύκλος) [νέο επεισόδιο εβδομαδιαίως]
  • Peaky Blinders (1ος-3ος κύκλος)

32 Υποτιτλισμένες Tαινίες:
  • Raees (2017) [νέα προσθήκη]
  • Netflix: My beautiful broken brain (2016)
  • Νetflix; Theo Von: No offense (2016)
  • Netflix: Tonny Robbins: I'm not your guru (2016)
  • Netflix: Tom Segura: Mostly Stories (2016)
  • Netflix: Patton Oswalt: Talking for Clapping (2016)
  • Netflix: David Cross: Making America Great Again (2016)
  • Netflix: Jimmy Carr: Funny Business (2016)
  • Life Animated (2016)
  • White Girl (2016)
  • The invitation (2015)
  • Terra (2015)
  • The walk (2015) [νέα προσθήκη]
  • Netflix; The other one: the long strange trip of Bob Weir (2015)
  • The propaganda game (2015)
  • Dear Albania (2015)
  • Attacking the Devil (2014)
  • Creep (2014)
  • Dear White People (2014)
  • Higher (2014)
  • Gimme the loot (2012) [νέα προσθήκη]
  • A descnet arrangement (2011)
  • Deeper (2010)
  • Tα μάθατε για τους Μόργκαν/Did you hear about the Morgans? (2009)
  • Resident Evil: Rgeneration (2008)
  • Kung Fu Hustle (2004)
  • Scary Movie 2 (2001)
  • Θεωρία Συνωμοσίας: Φτάσαμε όντως στην σελήνη;/Conspiracy Theory: Did we land on the moon? (2001)
  • Όνειρο θερινής νυκτός/A midsummer night's dream (1999)
  • Pee Wee's Playhouse: Christmas special (1988)
  • Ο χωρισμός/ Βreaking up (1997)
  • Bιοψία εξωγήινων: Αλήθεια ή Μύθος;/ Alien Autopsy: Fact or Fiction? (1995)

(Sent from Nexus 6P)

Ταινίες με υπότιτλους μέχρι λίγο πριν το τέλος . Rediculus 6, meet the spartans ??? Λέξη ,λέξη τους τρέχουν 😂😂

Στάλθηκε από το Apollo Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω άμα είναι του γούστου σας αλλά αυτά που έχω χαρεί πιο πολύ στο Netflix είναι τα stand up. Πολλά έχουν και ελληνικούς υπότιτλους και είναι και καλης ποιότητας (όχι απλή μετάφραση αλλά μπαίνουν στο πνεύμα του αστείου).

Δεν ξέρω άμα είναι του γούστου σας αλλά αυτά που έχω χαρεί πιο πολύ στο Netflix είναι τα stand up. Πολλά έχουν και ελληνικούς υπότιτλους και είναι και καλης ποιότητας (όχι απλή μετάφραση αλλά μπαίνουν στο πνεύμα του αστείου).

πες τα! εχω δει μονο 2 μεχρι στιγμης (leather special, baby cobra) και ηταν πολυ ενδιαφεροντα, ειδικα επειδη ειναι κατι στο οποιο δεν εχουμε προσβαση. Αντικειμενικα, ειναι κατι πολιτισμικα "πολυ δικο τους" και δεν μεταφερεται παντα ευκολα, επειδη διακωμωδουν καταστασεις/ανθρωπους με τους οποιους δεν εχουμε επαφη. Παντως θελω να δω Louie (αν και καθυστερω, γιατι αν κρινω απο τη σειρα του, δεν ειναι πολυ του γουστου μου) και τιποτα του aziz anzari που τοσο στο Parks & recreation οσο και στο Master of none, εχει πολυ γελιο!

Για πες και εσυ ποια εχεις δει και σου αρεσαν!

Οπωσδήποτε dave chapelle εχει 2 special ,michael che ,bill purr, joe rogan και norm mcdonald. Ειδικά ο τελευταίος είναι ορισμός του μη politically correct. Όταν βρεις χρόνο ψάξε στο youtube norm McDonald Saturday night live. Έκανε το weekend update. Τα αστεία που έλεγε για Michael Jackson , Hillary Clinton και Oj Simpson ήταν στο όριο της μυνησης.
Μια άσχετη παρατήρηση, όσες γυναίκες ειδα που κάνουνε stand up έχουν πέσει στην ίδια λούμπα ,είμαι τσουλα αλκοολική και χοντρή , προσπαθώντας να βγάλουν γέλιο. Δεν είναι του γούστου μου.

Θα τους ρίξω μια ματιά. Σχετικά με αυτό που λες για γυναίκες, δεν έχεις άδικο, και στα δύο που ανέφερα που είναι γυναίκες, έχει αυτά τα χαρακτηριστικά

Προτείνω και τον Ινδοαμερικανό Russel Peters στο Almost Famous και το Aren't you embarrassed? του Ιταλοαμερικανού Sebastian Maniscalco
---
Και φυσικά τον μακαρίτη τον George Carlin όποιος δεν τον ξέρει ας ψάξει στο youtube "George Carlin greek subtitles"

Last edited: