Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Ναι θα τους παρακαλέσουμε να τους πληρώσουμε...
Ποτέ μην βάλουν να τους πείτε..

Είχα για ένα τετράμηνο - πεντάμηνο μέχρι που με "ανάγκασαν" να γυρίσω στα torrents..

Άκου εκεί...

@tiniakos δεν τα βάζω μαζί σου έτσι??

Sent from my A0001 using Tapatalk

Δυστυχώς τα πράγματα ειναι απλά: αν αποκτήσουν συνδρομητική βάση τέτοια που να μπορει να καλύψει το κόστος υποτιτλισμού, τότε θα το κάνουν. Διαφορετικά θα το κάνουν σποραδικά και μονο στις δικές τους παραγωγές (όπου υποθέτω τους έρχεται φθηνότερο).

Τα κακά της αγοράς των 10 εκατομμυρίων, δυστυχώς.

Οι "web subtitle groups" πάντως που βγάζουνε για τις σειρές τώρα, δεν νομίζω να τους έλεγαν όχι για ένα μικρό παραδάκι ανά ταινία/επεισόδιο πάντως.

Δυστυχώς τα πράγματα ειναι απλά: αν αποκτήσουν συνδρομητική βάση τέτοια που να μπορει να καλύψει το κόστος υποτιτλισμού, τότε θα το κάνουν. Διαφορετικά θα το κάνουν σποραδικά και μονο στις δικές τους παραγωγές (όπου υποθέτω τους έρχεται φθηνότερο).

Τα κακά της αγοράς των 10 εκατομμυρίων, δυστυχώς.
Πως όμως θα αποκτήσουν τη συνδρομητική βαση αν δεν βγάλουν πρωτα τους υπότιτλους?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα
Η λογική λέει οτι πρώτα πρέπει να βάλουν υπότιτλους και μετά να μετράνε τα κέρδη.
Επένδυση λέγεται
Αν περιμένεις να πάρεις πρώτα τα κέρδη και μετά να προχωρήσεις...με τέτοια οικονομική πολιτική μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάφερνε να είναι πετυχημένη κυβέρνηση

τα ειπε ο φιλος Maestro λιγο πιο πάνω...

"Τα κακά της αγοράς των 10 εκατομμυρίων, δυστυχώς."

ειναι απολύτως λογικό να δώσουν προτεραιότητα σε χώρες με μεγαλύτερο πληθυσμό απο την Ελλάδα.
Ο μόνος άλλος λόγος να δώσουν γρηγορότερα ελληνικούς υπότιτλους ειναι αν υπάρχει ζήτηση, δηλαδή συνδρομές αλλα και πίεση για παραπάνω ελληνικούς υπότιτλους.

θα περάσουν αρκετά χρονια μεχρι να συμβεί κάτι απο τα δύο..

Μα αυτή η αγορά των 10 εκατομμυρίων δεν ζητάει κάτι παράλογο.
Ελληνικοί υπότιτλοι για να μπουν στις ταινίες θέλουν πολύ λίγο χρήμα και κόπο.
Και υπότιτλοι υπάρχουν ήδη για τις περισσότερες ταινίες και σειρές
Δεν έχουν παρά να κλείσουν μια συμφωνία με κάποιο η κάποια γνωστά υποτιτλάδικα και να βάλουν 2-3 επιμελητές ώστε να βγει επαγγελματική η δουλειά
Ας μην τα ρίχνουμε όλα στον έλληνα καταναλωτή...
Θυμάμαι παλιότερα οταν δεν επένδυε ο ΟΤΕ στο ADSL που είχε όλη η Ευρώπη τότε και πολλοί είχαν την δικαιολογία πως ο έλληνας δεν ξέρει και ούτε θέλει να ασχοληθεί με το ιντερνετ
Με τα χρόνια αποδείχτηκε πως ο ελληνας ασχολήθηκε και έβαλε ιντερνετ όταν πλέον η υπηρεσία έγινε με λογική τιμή και αξιοπρεπή ταχύτητα
Μέχρι και ο πεθερός μου και η πεθερά μου που είχαν κόψει το ιντερνετ για ένα διάστημα αφού έμειναν μόνοι τους χωρίς τα παιδιά τους στο σπίτι, τελικά ξανάβαλαν και το αξιοποιούν
Ο καθένας μπορεί να δίνει αριθμούς απο το μυαλό του για το πόσοι και ποιοι θα βάλουν Νετφλιξ έτσι και μπουν ελληνικοί υπότιτλοι σε όλες τις ταινίες, αλλά για να δούμε στην πραγματικότητα πόσοι θα το αγοράσουν, θα πρέπει η υπηρεσία να κάνει το πρώτο βήμα
Ας κάνουν και καμια έρευνα για το πόσοι δεν το αγοράζουν εξαιτίας των υπότιτλων
Ακόμη και για εμας που τα καταφέρνουμε να δούμε ταινίες στα αγγλικά, είναι λίγο κουραστικό

ειναι θεμα προτεραιοτητων.
το netflix έκανε παγκόσμιο ανοιγμα και υπάρχουν αγορές που τους είναι περισσότερο προσοδοφόρες.

Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Το καλό βλέπω το Netflix εφόσον μπουν ελληνικοι υπότιτλοι παντού ώστε να διωξω το πανάκριβο ote tv.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω ότι σκοπός τους είναι να μαζέψουν πρώτα χρήματα από τους έλληνες συνδρομητές και μετά να τους αφήσουν χωρίς υπότιτλους.
Οποιαδήποτε φημη ότι θα αφήνουν ξεκρεμαστες μικρές χώρες θα τους κάνει κακό.
Όταν αποκτήσουν παραδακι από το παγκόσμιο άνοιγμα , νομίζω ότι θα δώσουν υπότιτλους σε όλες τις χώρες και σε σχεδόν όλη τη ταινιοθηκη τους.
Εμείς εδώ θέλουμε υπομονή...

Πάντως τα μεμέτια έχουν πλέον σχεδόν σε όλα υπότιτλους. Εμάς φαίνεται μας έχουν γραμμένους κανονικά.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου

Δυστυχώς έχουν περάσει τόσοι μήνες και μόνο οι δυο σειρές έχουν ελληνικούς υπότιτλους κι αυτές όχι ολοκληρωμένους
Το Better call Saul ακόμη έχει ελληνικούς υπότιτλους μόνο από το δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν.
Και μετά θα κάνουν καμία έρευνα και θα σου πουν πως οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για το netflix...

Και ήμουν από τους πρώτους που έλεγαν να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και να περιμένουμε...αλλά και η υπομονή κάποτε εξαντλείται
Δεν είναι δυνατόν να αποφάσισαν να δώσουν μια υπηρεσία με την οποία μπορούν να έχουν μεγάλα κέρδη και να μην πουλάνε την υπηρεσία τους λόγω έλλειψης υποτίτλων
Κάτι δεν πάει καλά με το προϊόν τους και δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται

Last edited:

Δυστυχώς όπως και σε πολλά άλλα ,μια χώρα 10 εκατομμυρίων ,πόσο μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης,τους είναι παντελώς αδιάφορη.

Κόψτε τη συνδρομή, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε υπότιτλους Ελληνικούς, είναι μικρή η αγορά και δεν τους ενδιαφέρει.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Δηλαδή πιστεύετε πως το να βάλουν ελληνικούς υπότιτλους χρειάζεται να ανοιχτούν οικονομικά;
Εγώ πάλι είμαι της γνώμης πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να έχουν χάσιμο
Οσο μικρή και να είναι η αγορά, μόνο κέρδη μπορεί να τους φέρει

Τα ίδια πάνω κάτω λέγανε πολλοί για το Ίντερνετ στην Ελλάδα για όσους θυμούνται
Παραμέναμε χρόνια με τις PSTN και ISDN συνδέσεις και η γνώμη πάρα πολλών ήταν πως οι Ελληνες δεν το έχουν με το Ίντερνετ και διάφορα τέτοια
Και σήμερα βλέπουμε πως με λογικές τιμές στις ευρυζωνικές υπηρεσίες, μέχρι και η πεθερά μου έβαλε Ίντερνετ
Έστω και αν δεν έχει σχέση το παράδειγμα...πείτε μου έναν αριθμό, πόσο πιστεύετε να τους κοστίσει να ξεκινήσουν να βάζουν υπότιτλους για αρχή στις γνωστές ταινίες και σειρές
και πόσο μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των συνδρομητών
Δεν βλέπω σε καμία περίπτωση να βγαίνουν χαμένοι από την επένδυση
Κατάφεραν σε μερικούς μήνες να βάλουν τουρκικούς υπότιτλους παντού
Ναι η Τουρκία είναι μεγαλύτερη αγορά, αλλά τα κέρδη. Μικρότερα η μεγαλύτερα μια εταιρία κοιτάζει να τα πάρει όταν είναι εύκολο

Έχεις δίκιο σε όλα Λεωνίδα.
Αν δεν μπουν υπότιτλοι δεν θα τσουλήσει η υπηρεσία στην Ελληνική αγορά.

Από πληροφορίες που έχω μόλις τελειώσαν τους υπότιτλους για Πολωνία και Τουρκία, και η επόμενη φάση περιλαμβάνει και τους Ελληνικούς. Μην νομίζετε πάντως οτι δεν έχει πιάσει, φίλος σε πάροχο βλέπει αρκετή χωρητικότητα κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Netflix. Εγώ είμαι υπερ ευχαριστημένος με την ευκολία και την ταχύτητα εκκίνησης της ταινίας. ...το περίέχομενο βέβαια ειναι λίγο φτωχό...αλλά θα στρώσει...υπόμονή θέλει!