Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Πήραν φόρα παιδιά, βάζουν ελληνικούς υπότιτλους συνέχεια αυτές τις μέρες
Σημερινή λίστα με greek subtitles:
nFYT2i1.jpg

Νομίζω πως έχουν αρχίσει αλφαβητικά και προχωράνε, κάθε μέρα μπαίνουν υπότιτλοι σε ταινίες
Γι αυτό όσοι από εμάς ήταν απογοητευμένοι με αυτό το θέμα και μπορούν να πληρώσουν την συνδρομή, είναι η ώρα να το κάνουν
Ειδικά όσοι δεν έχουν πάρει τον μήνα δωρεάν, νομίζω πως είναι καλός καιρός να ξεκινήσουν για να τους δείξουμε πως ανταμείβουμε τις σωστές ενέργειες

Last edited:

Πήραν φόρα παιδιά, βάζουν ελληνικούς υπότιτλους συνέχεια αυτές τις μέρες
Σημερινή λίστα με greek subtitles:
nFYT2i1.jpg

Εως το τέλος του 2016 θα μπει πολύ πραγμα! Τελειώσαν τον υποτιτλισμο της Πολωνίας και Τουρκίας και έχουν πιασει εμας τώρα!

Εως το τέλος του 2016 θα μπει πολύ πραγμα! Τελειώσαν τον υποτιτλισμο της Πολωνίας και Τουρκίας και έχουν πιασει εμας τώρα!

Ναι θυμάμαι που το είχες πει παλιότερα.
Άργησαν βέβαια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ

Αν και δεν ξέρω τι σχέση έχουμε με την Τουρκία...δε νομίζω πως οι ίδιοι κάνουν την μετάφραση τουρκικών και ελληνικών. Θα μπορούσαν να γίνονται παράλληλα κατά τη γνώμη μου

Ανανέωσα και γω πλέον την συνδρομή.

Μπράβο και εγώ πήρα τον δοκιμαστικό μήνα και λόγω υποτίτλων το ακύρωσα τώρα θα επανέλθω

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

....:flipout:μέχρι να ενημερωθεί όλος ο κατάλογος με ελληνικούς υποτίτλους προλαβαίνετε όλοι να πάρετε τουλάχιστον lower....ξέρω, ξέρω, εξυπνάδες.

Τόσοι άνεργοι με πτυχία εδώ στην Ελλάδα.. θα μπορούσε να προσλάβει μερικούς για τις μεταφράσεις του το Netflix!

Πιθανολογώ ότι είναι ήδη υπάρχουσες μεταφράσεις που αγοράζονται. Πιο εύκολο είναι για τη Netflix να κάνει μια σύμβαση πχ με την Universal που να συμπεριλαμβάνει όλους τους υποτιτλισμούς των ταινιών της (που της ανήκουν), παρά να ξεκινήσει εργολαβίες για μια-μια ταινία.

Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίνει κάποιος υποτίτλους μιας ταινίας που έχει ήδη σε DVD να μας πει.

Πιθανολογώ ότι είναι ήδη υπάρχουσες μεταφράσεις που αγοράζονται. Πιο εύκολο είναι για τη Netflix να κάνει μια σύμβαση πχ με την Universal που να συμπεριλαμβάνει όλους τους υποτιτλισμούς των ταινιών της (που της ανήκουν), παρά να ξεκινήσει εργολαβίες για μια-μια ταινία.

Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίνει κάποιος υποτίτλους μιας ταινίας που έχει ήδη σε DVD να μας πει.

Ισως για μερικούς τίτλους να ισχύει, αλλά υπάρχουν και πολλές παραγωγές Νετφλιξ που σίγουρα κάνουν τους υποτιτλισμούς μόνοι τους

Κάποιος να τους πει να παρατήσουν τις μεταγλωττίσεις και να ασχοληθούν πρώτα με τους υπότιτλους! Η τουλάχιστον ας μεταγλωτίσουν τα παιδικά
...ποιος θέλει να δει Gotham με ελληνικό Audio;
lgtVYVp.jpg

παιδια σε windows 7 πως μπορουμε να δουμε σε full hd??

Ισως για μερικούς τίτλους να ισχύει, αλλά υπάρχουν και πολλές παραγωγές Νετφλιξ που σίγουρα κάνουν τους υποτιτλισμούς μόνοι τους

Κάποιος να τους πει να παρατήσουν τις μεταγλωττίσεις και να ασχοληθούν πρώτα με τους υπότιτλους! Η τουλάχιστον ας μεταγλωτίσουν τα παιδικά
...ποιος θέλει να δει Gotham με ελληνικό Audio;
lgtVYVp.jpg

Καλά εννοείται για τα δικά τους ότι θα κάνουν νέες (εκτός πάλι αν της αγοράσουν απ'τη NOVA ή όποιον άλλο είχε δικαιώματα ως τώρα - αν και νομίζω το House of Cards πχ δεν παίζει στο Netflix, σωστά;; )

Ελληνικό Audio??? Σοβαρά μιλάς;;;; Για πες πως είναι, είμαι περίεργος. Είναι τουλάχιστον προσεγμένο (όπως πχ Γερμανία) ; Σε κάθε περίπτωση, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δε θα έβλεπα ταινία μεταγλωτισμένη, αλλά είμαι περίεργος να δω αν κάνουν καλή δουλειά.

Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Καλά εννοείται για τα δικά τους ότι θα κάνουν νέες (εκτός πάλι αν της αγοράσουν απ'τη NOVA ή όποιον άλλο είχε δικαιώματα ως τώρα - αν και νομίζω το House of Cards πχ δεν παίζει στο Netflix, σωστά;; )

Ελληνικό Audio??? Σοβαρά μιλάς;;;; Για πες πως είναι, είμαι περίεργος. Είναι τουλάχιστον προσεγμένο (όπως πχ Γερμανία) ; Σε κάθε περίπτωση, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δε θα έβλεπα ταινία μεταγλωτισμένη, αλλά είμαι περίεργος να δω αν κάνουν καλή δουλειά.

To house of cards είναι διαθέσιμο και στο "ελληνικό" netflix, όλες οι σεζόν, όταν δόθηκε η τέταρτη.

Clipboard01.jpg

Ελληνικό audio, μόνο που το σκέφτομαι, τρέμω! Στα παιδικά μόνο, και πάλι...

Xsubs τρομερή δουλειά και πολύ καλύτερη από επαγγελματικες δουλειές καναλιών

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk