Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Απάντηση: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Επειδή με ενδιαφέρει ο ήχος και με ενδιαφέρει να είναι 5.1, έχω έναν ενισχυτή yamaha RXV 659. Θα έχω τον ήχο που επιθυμώ; Π.χ. DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS decoder, DTS-ES Discrete 6.1, DTS-ES Matrix 6.1, Dolby Digital, Dolby Digital Surround EX, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx. Με αυτά τα φορματ θα είμαι ΟΚ;
Δεν βλέπω Dolby digital plus στα specs σου.

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Σε παλιό ενισχυτή που είχα και δεν υποστήριζε dd+ έπαιρνα μόνο στέρεο.

Απάντηση: Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Σε παλιό ενισχυτή που είχα και δεν υποστήριζε dd+ έπαιρνα μόνο στέρεο.

Νομίζω ότι μια δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα θα μου λυσει όλα τα θέματά μου...

σ.σ.: Παλιός αλλά... μαμάει :guitarist::guitarist::guitarist:

• Συμπληρώθηκαν στους υπότιτλους:
  • Netflix: Ο Εκτελεστής / The Shooter (2x04) [νέο επεισόδιο]
  • Rick and Morty (3x04) [νέα επεισόδια]
  • Netflix: Ακαδημία Μικρών Μαγισσών / Little Witch Academia (2ος κύκλος) [παιδική σειρά]
  • Teen Wolf (3ος-4ος κύκλος)

8 Υποτιτλισμένες Σειρές:
  • Netflix: Οι Υπερασπιστές / the Defenders (1ος κύκλος)
  • Το δάγκωμα / Bitten (1ος-3ος κύκλος)
  • When calls the heart (1ος-3ος κύκλος)
  • Real Rob (1ος κύκλος)
  • Αγάπα με όπως είμαι / Love me as I am (1ος – 3ος κύκλος)
  • He-man και οι άρχοντες του σύμπαντος (1ος κύκλος)
  • Star Trek: Voyager (1ος-7ος κύκλος) [1x01 έχει σφάλμα]
  • Ο Ανθρώπινος Πλανήτης / Human Planet (1oς κύκλος)

24 Υποτιτλισμένες Tαινίες:
  • Netflix: Brad Paisley's Comedy Rodeo (2017) [νέα προσθήκη]
  • Παρίες / The Outcasts (2017) [νέα προσθήκη]
  • Missions: The unsung heroes (2017) [νέα προσθήκη]
  • Αποταμιεύοντας Μπίτκοιν / Banking on Bitcoin (2017) [νέα προσθήκη]
  • Παιδί Αγνοείται / Secuestro (2016)
  • Sairat (2016)
  • Shaheb Bibi Colaam (2016)
  • Bibi & Tina: Girls versus Boys (2016)
  • Bibi & Tina 2 (2014)
  • Bibi & Tina (2014)
  • Αιχμάλωτη / Captive (2015) [νέα προσθήκη]
  • Operacoes Especiais (2015)
  • Mucize (2015)
  • Dugun Dernek 2 (2015)
  • Marias: Faith in Womanhood (2015)
  • Sulemani Keeda (2014)
  • Jonas (2014)
  • Special 24 (2013)
  • Zeitgeist Addendum (2008)
  • Κατά λάθος Μπαμπάς / Big Daddy (1999)
  • Αδιόρθωτοι Γλεντζέδες / Swingers (1996)
  • Chaahat (1996)
  • Andaz Apna Apna (1996)
  • Chamatkar (1992)

(Sent from Nexus 6P)

Έχω βάλει netflix σε μια samsung smart tv 4-5 ετών και δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους παρά μόνο αγγλικούς και τουρκικούς. Σε μεταγλωττισμένα παιδικά μου δίνει ελληνικο ήχο. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ώστε να μου δείχνει ελληνικούς υπότιτλους;
Ευχαριστώ.

Έχω βάλει netflix σε μια samsung smart tv 4-5 ετών και δεν μου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους παρά μόνο αγγλικούς και τουρκικούς. Σε μεταγλωττισμένα παιδικά μου δίνει ελληνικο ήχο. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ώστε να μου δείχνει ελληνικούς υπότιτλους;
Ευχαριστώ.

Η τηλεοραση σου εχει παλιο λογισμικο του Netflix και μαλλον δεν θα μπορεις να κανεις τίποτα αν δεν δοθεί αναβάθμιση απο τη samsung (δεν ειναι θεμα netflix)

Υπαρχει κανενα σαιτ που να βλεπουμε ποια ειναι η μεγιστη αναλυση καθε τιτλου στο netflix; π.χ. καποιες σειρες υπαρχουν μεχρι 720p καποιες 4κ

μετα απο 1.5 χρονο ποια είναι η αποψη σας;αξιζει τα λεφτα της αντι για kodi(με realdebrid);οι καινουργιες ταινιες σειρες βγαίνουν γρηγορα;

Το star trek voyager δεν το βρίσκω, υπάρχει στο ελληνικο netflix?

Το star trek voyager δεν το βρίσκω, υπάρχει στο ελληνικο netflix?
Ναι υπάρχει. Δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους και δεν είναι σε hd. Λογικό για το hd γιατί μόνο το enterprise έχουν κάνει remaster.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δυστηχως μια μετριοτητα....τις μισες κ βαλε σειρες που βλεπω κ που ειναι και πασιγνωστες(βλ.homeland,big bag thery,walking dead κ.ο.κ) δεν τις βρισκω καν!εφαγε cancel στο μισαωρο.......

μετα απο 1.5 χρονο ποια είναι η αποψη σας;αξιζει τα λεφτα της αντι για kodi(με realdebrid);οι καινουργιες ταινιες σειρες βγαίνουν γρηγορα;

Σιγουρα δεν ειναι one stop shop για ολο το υλικο που πιθανως να θελεις (οπως ανεφερε πιο πανω καποιος, δεν εχει τα παντα). Αν ομως θελεις μια υπηρεσια, με πολυ ομορφο UI, με μεγαλη ποικιλια υλικου και που "απλα δουλευει", τοτε το προτεινω ανεπιφυλαχτα. Μονο σημειο που μπορει να σου ξενισει ειναι αν τα αγγλικα σου δεν ειναι αρκετα καλα να αρκεστεις σε αγγλικους υποτιτλους. Υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι, οι οποιοι ολο και αυξανονται, αλλα αγγλικους ομως εχει παντου.

Οπως παντα ισχυει το "μια δοκιμη θα σας πεισει" :)

Ρε παιδιά μην συγκρίνεται Kodi με real debrid και διάφορα άλλα παράνομα όπως torrents με μια νόμιμη υπηρεσία
Ναι ξέρουμε πως τα βρίσκουμε όλα τσάμπα με παράνομο τρόπο.
Δεν μπορείς να έχεις τα πάντα και νόμιμα με 8 ευρώ το μήνα, τελεία.

7 δισ. δολάρια από το Netflix το 2018 για την παραγωγή και αγορά περιεχομένου

Αυξημένο κατά 1 δισ. δολάρια θα είναι το ποσό που θα διαθέσει το Netflix την επόμενη χρονιά, για την εξασφάλιση ταινιών και σειρών από τα κινηματογραφικά στούντιο, αλλά και την παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου. Το ποσό ανακάλυψε σε συνέντευξή του στο Variety ο Ted Sarandos, υπεύθυνος του τμήματος περιεχομένου της ιντερνετικής υπηρεσίας.​

Τα 7 δισ. αντιπροσωπεύουν αύξηση 1 δισ. από τις επενδύσεις της εταιρείας πέρυσι (όταν δαπάνησε 6 δισ.) και 2 από το 2016 (όπου το αντίστοιχο ποσό ήταν 5 δισ.). Όπως και τα προηγούμενα έτη, στην πλειονότητά του το ποσό αυτό θα αξιοποιηθεί για την εξασφάλιση ταινιών και σειρών από τρίτα στούντιο.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε ο Sarandos, στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια την αναλογία του υλικού που παράγει η ίδια. Σκοπός του Netflix είναι να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα ριάλιτι σόου, καθώς για την επόμενη χρονιά προγραμματίζει 50 νέα προγράμματα.

Επίσης, η εταιρεία ήδη έχει θέσει στο επίκεντρο τις παραγωγές κινηματογραφικών προδιαγραφών, με ταινίες σαν τις War Machine και Sandy Wexler που έχουν ήδη κάνει «πρεμιέρα» στην πλατφόρμα και αρκετά φιλμ που αναμένονται, όπως το Bright με πρωταγωνιστή τον Will Smith που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6P)

Υποτίθεται ότι έχει ξεπέρασει τα 100μυρια.

Κακές (?) γλώσσες λένε ότι είναι χρεωμένο στις τράπεζες.. όσο εμείς! :p

Κακές (?) γλώσσες λένε ότι είναι χρεωμένο στις τράπεζες.. όσο εμείς! :p
Δεν είναι ψέματα αυτό. Απλά οι επενδυτές συνεχίζουν να δίνουν χρήματα επειδή κατανοούν τη δυναμική που έχει.

Αν βγάλουν σύντομα δική τους πλατφόρμα τα μεγάλα studio το netflix θα συρρικνωθεί. Ευτυχώς (για το netflix) οι δεινόσαυροι του Hollywood χαίρονται ακόμα τα κερδοι από τα εισιτήρια του σινεμά.