Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

εχει παρει φοβερα απογοητευτικες κριτικες. Μαλλον θα μεινουμε με το ανιμε.

Πράγματι. Και είχα την εντύπωση πως θα είναι σειρά. Τώρα είδα πως είναι ταινία

Ξέρει κανείς σήμερα, ποιο είναι το ποσοστό των υποτιτλισμενων σειρών και ταινιών στο ελληνικό netflix?

Και ποιο το πλήθος ταινιων και σειρών, σε σχέση με το αμερικάνικο νετφλιξ?

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πάει πολύ καλά ο υποτιτλισμός και ότι καινούργιο μπαίνει έχει υπότιτλους.
Άραγε πόσες συνδέσεις να έχουν γίνει στην Ελλάδα;

Πωπω, τους μισούς τίτλους έχουμε...
Κάθε χώρα έχει διαφορετικούς τίτλους. Δεν σημαίνει ότι οι Αμερικανοί έχουν όλους τους δικούς μας..

Κάθε χώρα έχει διαφορετικούς τίτλους. Δεν σημαίνει ότι οι Αμερικανοί έχουν όλους τους δικούς μας..

Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως μπορεί να έχουμε εμείς αξιόλογο υλικό που να μην το βλέπουν οι us of a σιτιζενς...

Για όσους δεν έχουν δει OZARK (σειρά του netflix) .... σπεύσατε !!!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ CRIME-THRILLER σειρά, ό,τι καλύτερο μετά το Βreaking Bad !!!! Δεν έχω λόγια !!!!!

υπαρχει προβλημα με τη συνδεση;δεν μ'αφηνει να μπω.

Μία χαρά δουλεύει το netfix

Για όσους δεν έχουν δει OZARK (σειρά του netflix) .... σπεύσατε !!!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ CRIME-THRILLER σειρά, ό,τι καλύτερο μετά το Βreaking Bad !!!! Δεν έχω λόγια !!!!!
Πράγματι!!

Last edited by a moderator:

τωρα ειδα μου εστειλαν μειλ οτι καποιος μπηκε? κ μου διεγραψαν τον κωδικό κ να κανω reset pass!WTF??

τωρα ειδα μου εστειλαν μειλ οτι καποιος μπηκε? κ μου διεγραψαν τον κωδικό κ να κανω reset pass!WTF??

Δε μου κανει εντυπωση, καντο παντως. Στο dark web πουλιουνται χιλιαδες λογαριασμοι Netflix, Hulu κ.α. για πενταροδεκαρες.

αν είναι δυνατον!να ανησυχώ για τα στοιχεία μου;με αγχωσε ολο αυτο...

αν είναι δυνατον!να ανησυχώ για τα στοιχεία μου;με αγχωσε ολο αυτο...

Aπλα αλλαξε κωδικο στο Netflix και εισαι οκ.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως μπορεί να έχουμε εμείς αξιόλογο υλικό που να μην το βλέπουν οι us of a σιτιζενς...

Μια χαρά θα το βλέπουν αλλά όχι από το Netflix, υπάρχει και το Hulu, επίσης το HBO έχει δικιά του υπηρεσία για να μην αναφέρω το Amazon, το Netflixδεν μπορεί να έχει όλα τα δικαιώματα από όλες τις σειρές/ ταινίες αφού υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που έχουν αποκλειστικά τα δικαιώματα, νομίζω το καναδικό Netflix έχει τις περισσότερες σειρές/ταινίες από όλα

Ερώτηση (ή μάλλον ερωτήσεις) για όσους γνωρίζουν...
Ξάδερφος γυρίζει απο Αμερική (τελείωσε το μεταπτυχιακό) και εχει προπληρωμένη Netflix USA gift card που δεν χρησιμοποίησε γιατι κάπου είδε ότι θα τον μπλοκάρουν αν βλέπει με το Αμερικανικό account του απο εδώ...
Υπαρχει τρόπος να χρησιμοποιήσει Ελλάδα το λογαριασμό του μέσω vpn - dns ?
Μπορώ να βλέπω και εγω απο το αμερικανικό 4Κ που εχει (τα σπίτια μας απέχουν 200 μέτρα);
Αν οχι μπορεί να χρησιμοποιήσει - εξαργυρώσει τον κωδικό απο την αμερικανική gift card σε νέο ελληνικό λογαριασμό που θα κάνει οταν γυρίσει;

Κάθε βοήθεια πολύτιμη...

Το "Netflix" τώρα και στην Ελλάδα !!

Να σου δώσω ένα παράδειγμα που το εχω πρόσφατο: better call Saul.

Εσείς το βλέπατε τσάμπα και με υπότιτλους, εγώ εδώ το αγόραζα 3$ ανά επεισόδιο επειδή δεν εχω συνδρομή AMC.

(Την τρέχουσα σεζόν λέω πάντα, τις προηγούμενες τις έχει κάβα κανονικά)