Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Παιδια ΣΟΣ!Εβαλα νετφλιξ αλλα δεν εχω HD με λιγα λογια η ποιοτητα της εικονας ειναι πραγματικα α-θ-λ-ι-α!Τι λετε να φταιει?Εχω το premium plan με τα 12 ευρω το μηνα.Αλλαξα πριν λιγο τα settings απο auto σε high για το data usage.η συνδεση μου πιανει απο 4.6 μεχρι 5.1 mbps σε διαδοχικα τεστ.εδωσα το λογαριασμο σε φιλικο προσωπο που πιανει 14 mbps και ειδε τα ιδια χαλια στην εικονα...τι φταιει παιδια?

Δηλαδή άφησες για ένα λεπτό να τρέξει η εικονα και συνέχισε να μην.κλειδώνει σε 1080;
Συνήθως θέλει λίγο χρόνο μέχρι να γεμίσει η ανάλυση ( εξαρτάται βέβαια και απο την ταχύτητα του δικτύου)

Παιδια ΣΟΣ!Εβαλα νετφλιξ αλλα δεν εχω HD με λιγα λογια η ποιοτητα της εικονας ειναι πραγματικα α-θ-λ-ι-α!Τι λετε να φταιει?Εχω το premium plan με τα 12 ευρω το μηνα.Αλλαξα πριν λιγο τα settings απο auto σε high για το data usage.η συνδεση μου πιανει απο 4.6 μεχρι 5.1 mbps σε διαδοχικα τεστ.εδωσα το λογαριασμο σε φιλικο προσωπο που πιανει 14 mbps και ειδε τα ιδια χαλια στην εικονα...τι φταιει παιδια?

Σε τι συσκευή προσπαθείς να δεις;

Το αφησα σχεδον κανα δεκαλεπτο...βελτιωθηκε η ποιοτητα ωστοσο πολυ μακρια απο 1080,πιθανοτατα ουτε καν 720...

Βάλε edge, αλλά με τέτοια ταχύτητα (έστω και 5.1mbps συνεχόμενα θα παίζει λογικά στα 720p και όχι 1080p) καλύτερα να πάρεις το μεσαίο πακέτο με τα 10 ευρώ εκτός και αν χρειάζεσαι τις 4 συσκευές του ακριβού.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!!Στο πλευ παει σφαιρα για τα δεδομενα της συνδεσης μου η οποια θα βελτιωθει μεσα στη βδομαδα (κακη τοποθετηση γραμμης απο οτε,εχω 24αρι πακετο)...στο πλευ εχει δυνατο 720 με μικρες ασταθειες ελπιζω με βελτιωση του κονεξιον να φτασουμε 1080 με μεγαλυτερη σταθεροτητα...θα δω τις προτασεις σας για το πισι...το εντζ μαλλον δε βοηθησε παρα πολυ με μια πολυ ταχεια ματια

Παιδιά μια ερώτηση επειδή βλέπω στα παραπάνω σχόλια να γράφετε για 720 1080 και 4κ. Έχω την πιο ακριβή συνδρομή πώς μπορώ όταν streamαρω μια 4κ ταινία να δω σε τι ανάλυση μου την προβάλλει. Να σημειώσω ότι με τα δικά μου απλά ματιά η ποιότητα είναι πάνω από 1080.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ έτσι έλεγα μεχρι που πάτησα το info στην τηλεόραση μου και μου έδειχνε λεπτομέρειες της ταχύτητας και την ποιότητα (συγκεκριμένα 1080p) :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βλέπω μέσω της εφαρμογής σε μια samsung tv(ks7000). Το τηλεκοντρόλ δεν έχει info ή κάτι τέτοιο. Θα το ξανατσεκαρω και θα επανέλθω.

Με κάποιους συνδυασμούς πλήκτρων σου εμφανίζει κάποια στοιχεία , τεχνικές πληροφορίες για αυτό που βλέπεις. Δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα. Παλαιότερα υπήρχαν και κάποια φιλμάκια. Για πληκτρολόγησε test στο search μήπως και στα βγάλει.

http://greflix.herokuapp.com/

• Προστέθηκαν Πρόσφατα (70)
  • Ταινίες Με Ελληνικούς Υπότιτλους (1639)
  • Σειρές Με Ελληνικούς Υπότιτλους (375)
  • Ταινίες Με Ελληνική Μεταγλώττιση (10)
  • Σειρές Με Ελληνική Μεταγλώττιση (21)

Δεν βρήκα κάτι φίλε μου. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Μπήκα στην web εφαρμογή (με firefox) πριν λίγο και.... το μενού όπου μπορούσες να ψάζεις μέσω γλώσσας ή υποτίτλων ΧΑΘΗΚΕ !!!!!!!

Υπέθεσα ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εξελληνίστηκαν τα μενού και γι αυτό έγινε αυτή η ΑΚΟΜΨΗ αλλαγή, αλλά.... ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΤΩΡΑ.... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?????

Ας το επιβεβαιώσει κάποιος σε άλλον browser, μήπως είναι glitch του firefox.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μπήκα στην web εφαρμογή (με firefox) πριν λίγο και.... το μενού όπου μπορούσες να ψάζεις μέσω γλώσσας ή υποτίτλων ΧΑΘΗΚΕ !!!!!!!

Υπέθεσα ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εξελληνίστηκαν τα μενού και γι αυτό έγινε αυτή η ΑΚΟΜΨΗ αλλαγή, αλλά.... ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΤΩΡΑ.... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?????

Ας το επιβεβαιώσει κάποιος σε άλλον browser, μήπως είναι glitch του firefox.

Το εμφανίζει κανονικά με τον Chrome.

https://www.netflix.com/browse/subtitles/el

Untitled.png