To κατέβασα και εγώ χτες να δω περί τίνος πρόκειται, "πήρα" το ακριβό πακέτο
Το ότι η ποιότητα της εικόνας (σε οθονη υπολογιστη) δεν με έπεισε είναι επειδή είμαι σε trial όποτε και δεν παρέχεται η top ποιότητα ?
Ευχαριστω, θα τα δω.
Υπολογιστη δεν θελω, θα κοιταξω καποιες απο τις αλλες λυσεις, τα με 1080 ειναι επαρκεστατα
Η τηλεοραση δεν ειναι αρχαια, μια pioneer 5090H (kuro) ειναι
2160=4K..
Το ίδιο είναι, 4κ=4096*2160Καλά το λες αλλά το πάνελ γράφει 4096 μόλις μπαίνει στην εφαρμογή και αλλάζει και λέει Would you like to change to 2160....
Καλέ συμφωνώ αλλά γιατί το πάνελ αλλάζει μόλις μπει στο Netflix λέω .Μήπως είναι μούφα και ξεγελάει το σήμα ?Το ίδιο είναι, 4κ=4096*2160
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το netflix streamαρει σε 3840*2160. Αν το πάνελ σου είναι 4096*2160 τότε "πέφτει" σε ανάλυση για να δείξει σωστά την εικόνα, γιαυτό και σου βγάζει το 2160. Το maximum bitrate του netflix είναι 15 και κάτι σε 4κ οπότε εσύ με 14 είσαι στο άνω όριο όσον αφορά ποιότητα εικόνας. Στο 8 είσαι στο κάτω όριο, σαν να βλέπεις upscaled full HD χοντρικά.Καλέ συμφωνώ αλλά γιατί το πάνελ αλλάζει μόλις μπει στο Netflix λέω .Μήπως είναι μούφα και ξεγελάει το σήμα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.