Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορ

Με Chrome σε Win10 pc και με το κολπακι των πληκτρων δειχνει 1080 με ταχυτητα ιντερνετ 8,3mbps (Speedtest)

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Εννοειται εγω με vdsl 30 εχω 4κ. Το τεστ του νετφλιξ παντα δειχνει λιγοτερα. Σε PC μην ξεχνατε για να δεις παραπανω θελει edge IE ή Windows 10 app

Δεν το έχω δοκιμάσει με edge, θα κάνω μια δοκιμή και θα επανέλθω.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Το δοκίμασα με edge και όντως πήγε 1080, αλλά μέχρι εκεί.
__online.html
https://www.4shared.com/photo/6O1woNJjei/__online.html
__online.html

__online.html

Last edited:

Το δοκίμασα με edge και όντως πήγε 1080, αλλά μέχρι εκεί.

Με προϋποθέσεις για να ανέβει περισσότερο.

Google Chrome

Έως 720p σε Windows, Mac και Linux

Έως 1080p σε Chrome OS

Internet Explorer έως 1080p

Microsoft Edge έως 4K*

Mozilla Firefox έως 720p

Opera έως 720p

Safari έως 1080p σε Mac OS X 10.10.3 ή νεότερη έκδοση

*Για το streaming σε 4K απαιτούνται σύνδεση συμβατή με HDCP 2.2 σε οθόνη που υποστηρίζει 4K, επεξεργαστής Intel Core 7ης γενιάς και οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows. Απευθυνθείτε στον κατασκευαστή του συστήματός σας, για να επαληθεύσετε τις προδιαγραφές.

Εκανα καποιες δοκιμες αυτή την φορά όπως που υποδείξατε με το κολπακι των πληκτρων ώστε να βλέπω τι παιζει και πως το παίζει.
Συνδεσα και ένα πληκτρολόγιο στο shield και με το f4 παρατηρώ σε ταινιες και σειρες διαφορετική συμπεριφορά..
Καταρχην σε σύγκριση με τις πληροφοριες που δινει το test pattern του netflix και το info με το f4, τα νουμερα είναι ιδια.
Το πρόβλημα είναι πως το τεστ πατερν δεν είναι αντιπροσωπευτικό για ολο το υλικό που εχει το Netflix.
Υπαρχουν βιντεο που με χαμηλότατο Bitrate κλειδωνουν ευκολα σε 1080 , σε άλλα πρεπει να περιμενεις 2-3 λεπτα ,και αλλα δεν ξεκολλάνε από το 720 η ακομα και από το 480p.
Σίγουρα για αρκετα από αυτά ευθύνεται και η σύνδεση μου στο δυκτιο της wind αλλα από οτι φαινεται και το υλικο του Netflix δεν είναι με τον ιδιο τροπο συμπιεσμένο.
Υπάρχουν βιντεο που με μολις 1,8bps κλειδώνουν σε 1080 ενώ πιο φυσιολογικά αλλα κλειδωνουν από 4,3 και πανω.
Αυτά οσον αφορα την εφαρμογή από android player και το Nvidia Shield.
Στο pc και με την εφαρμογή από το windows store τα πράγματα είναι ελαφρως καλυτερα σε ότι εχει να κανει με την ταχύτητα κλειδώματος αλλα παλι και εδώ υπαρχουν οι διαφορες μεταξυ των βιντεο όπως και στην εφαρμογή του android.
Το πλεονέκτημα στο pc είναι πως μπορεις να σπρωξεις τα πράγματα με το πληκτρολόγιο και με την επιλογη shift+ctrl+alt+s να φτασεις πιο γρηγορα στο επιθυμητο αποτελεσμα.
Σε αντίθετη περίπτωση περιμενεις όπως και στο Android να ανέβει η αναλυση πραγμα που τελικα μπορει να μην γινει ποτε (μετα από 5 λεπτα αναμονής νομιζω πως δεν εχει αξια να περιμενεις παραπανω)

Κατι τρεχει με την συνδεση σου 5' ειναι υπερβολικα πολλα. Επισης για 4κ κανουν και οι nvidia 10xx δεν ειναι ολα ομως σ αυτην την αναλυση. Εννοειται θελει και 4κ tv ή μονιτορ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληρ

Με Chrome σε Win10 pc και με το κολπακι των πληκτρων δειχνει 1080 με ταχυτητα ιντερνετ 8,3mbps (Speedtest)
Μολις δοκιμασα με το dark. 720 μεγιστο σε μενα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληρ

Μολις δοκιμασα με το dark. 720 μεγιστο σε μενα

Με το dark το δοκίμαζα και εγώ και έφτανε 1080

Με chrome?? περιεργο για να του κανω Update μηπως φταιει αυτο

Με chrome?? περιεργο για να του κανω Update μηπως φταιει αυτο

Δεν το πρόσεξα, με chrome και μένα μέχρι 720, με edge 1080.

Δηλαδη ρε παιδες επειδη δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ, δεν υπαρχει κανενας τροπος να περασουμε νεο version netflix σε παλια smart tv; Ειναι τοσο δυσκολο; Εχουμε ψαξει σε ξενα φορουμς ή τζαμπα κοπος;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δηλαδη ρε παιδες επειδη δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ, δεν υπαρχει κανενας τροπος να περασουμε νεο version netflix σε παλια smart tv; Ειναι τοσο δυσκολο; Εχουμε ψαξει σε ξενα φορουμς ή τζαμπα κοπος;

Το έχω ψάξει και σε ξένα forum. Δεν γίνεται ακόμα και σε τηλεοράσεις διετίας. Αφού έχουν εγκαταλειφθεί από τους κατασκευαστές τους.
Εκεί πχ δεν έχουν προβλήματα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά με άλλα θέματα και άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν νέες δυνατότητες.
Έτσι και βγουν νέα μοντέλα οι τηλεοράσεις αυτές αποβλακώνονται πολύ μα πολύ γρήγορα.
Άσε που οι περισσότερες εφαρμογές είναι άχρηστες. Bloatware.

Το έχω ψάξει και σε ξένα forum. Δεν γίνεται ακόμα και σε τηλεοράσεις διετίας. Αφού έχουν εγκαταλειφθεί από τους κατασκευαστές τους.
Εκεί πχ δεν έχουν προβλήματα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά με άλλα θέματα και άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν νέες δυνατότητες.
Έτσι και βγουν νέα μοντέλα οι τηλεοράσεις αυτές αποβλακώνονται πολύ μα πολύ γρήγορα.
Άσε που οι περισσότερες εφαρμογές είναι άχρηστες. Bloatware.

Μαλιστα... Ευχαριστω!

Καλημέρα στην ομάδα.. Έχω συνδρομή Netflix και ενώ μου παίζει σωστά σε ipad, ps4, κινητό και tv Sony, σε Samsung 46f6670ss τηλεόραση δίνει επιλογή μονο για τουρκικους υπότιτλους. Έχω κάνει τα τελευταία update αλλά το ίδιο.. Καμμια ιδέα κάποιος?? Ευχαριστώ πολύ..

Έχει γραφτεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο τοπικ πως κάποιες τηλεόρασης που δεν παίρνουν αναβαθμίσεις αντιμετωπίσουν προβλήματα συμβατότητας με την γλώσσα μας.
Αν η Samsung δεν ενδιαφέρεται να δώσει αναβάθμιση εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Ευχαριστώ φίλε μου.. Πίστευα ότι σε σχετικά καινούργιες τηλεοράσεις(2-3 χρόνων) όπως αυτή ίσως κάτι γινόταν..

'Η παίρνετε τηλεόραση με android tv όπως η sony όπου εκεί παίζει το επίσημο app :) :)
ή κάποιο android box με android tv

Υπαρχει πιθανοτητα η ζήτηση που υπαρχει στην θέαση του υλικού να επηρεάζει το Bitrate;
Εβαλα το να δω το δεκατο επεισόδιο του Discovery και την περισσότερη ωρα κλείδωνε στα 1,6 mbps και στα 720 ενώ καπου στο τελος εγινε 1080 στα 2,6mbps.
Βαζω το τέταρτο επεισόδιο της σειρας και σε μολις 2 λεπτα ειχε φτάσει στα 6,3mbps και φυσικα ανετα 1080.
Εκανα την δοκιμη τρεις φορες και το αποτελεσμα και τις τρεις ηταν ιδιο.
Πώς να το εξηγήσω αυτό;