Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Και απο τον edge βλεπω την ιδια ταινια που εκανα τεστ και στο app της tv, να δινει 4446 bitrate. (avengers civil war)
O ηχος ομως εξακολουθει να ειναι στερεο. Δεν θα μπω στην διαδικασια να πειραματιστω και με το app των win 10, αφου τελικα φαινεται οτι το app της tv δουλευει αψογα, περναει κατευθειαν ηχο και πλεον με ενσυρματο ιντερνετ θα λυθει και το ασθενες σημα του wifi.
Δεν εχω κανεναν λογο (εκτος κι αν μου διαφευγει κατι) να ανοιγω pc για νετφλιξ, αφου με την tv ειναι ακομα πιο γρηγορα τα πραγματα με ενα κλικ.

Eυχαριστω teddy.
Πρωτες εντυπωσεις θετικες για ποιοτητα εικονας σε σειρες και παρακολουθησεις ταινιων σε επαναληψη. Σε ταινιαρες πρωτης προβολης, θα συνεχισω να χρησιμοποιω την "πατροπαραδοτη μεθοδο" :laugh: για μεγαλυτερο bitrate.

Δεν εχω αποφασισει ακομα αν με κερδισε οριστικα, δεν εχω ψαξει να δω αν ολοι οι τιτλοι εχουν υποτιτλους κλπ κλπ.

Εφαγα και στα μουτρα σημερα την εγκατασταση των win 10 που αντιπαθω για τα οποια τεστ.

Με ποιο τροπο μετρατε ταχυτητα συνδεσης TV-Router ?

σε πολλες τηλεορασεις, οταν πατας το κουμπι "info" ενω παιζει netflix, βλεπεις την εικονα που ανεφερε ο @Werewolf με το bitrate.
Αυτο δεν ειναι ταχυτητα ζευξης tv-router, αλλα το bitrate του βιντεο που παιζει, οποτε ειναι και η ταχυτητα ζευξης τηλεορασης-σερβερ νετφλιξ (διαμεσου του ρουτερ σου).

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Δεν εχω αποφασισει ακομα αν με κερδισε οριστικα, δεν εχω ψαξει να δω αν ολοι οι τιτλοι εχουν υποτιτλους κλπ κλπ.

ακομα και αν εχεις πληρως αυτοματοποιημενα συστηματα για κατεβασμα (couchpotato/sonarr/medusa/radarr κτλπ κτλπ), το netflix προσφερει τρομερη ευκολια. Συμφωνω και εγω οτι για πρωτοκλασσατες ταινιες θα προτιμησω blue ray remux ωστε να εχω και hd audio, αλλα η ευκολια του "βλεπω παντου" και το offline download ειναι καταπληκτικη. Εννοειται οτι οσο υπαρχει ακομα το παραθυρακι της "οικογενειας" τα πραγματα ειναι ακομα πιο δελεαστικα απο την οικονομικη μερια.

Σε παλαιότερη LG που έχω smart (του 2013 πρέπει να είναι) με παλιά εφαρμογή netflix μου ήρθε προχθές ένα μήνυμα ότι αλλάζουν οι όροι χρήσης των υπηρεσιών ως προς την συλλογή στοιχείων κτλ. Φυσικά για αναβάθμιση των εφαρμογών ούτε λόγος .
Ποιες εφαρμογές δηλαδή.
Αυτό το bloatware που έχουν.

Η εφαρμογή netflix παίζει μια χαρά χωρίς εννοείται Ελληνικούς υπότιτλους.
Επίσης δεν μπορείς να κάνεις αποσύνδεση λογαριασμού (log off) από την τηλεόραση αλλά δεν μπορείς και να προσθέσεις και άλλους χρήστες. Αυτό είναι το λιγότερο για μένα βέβαια. Απλά το αναφέρω.
Είναι ένα θέμα όμως για κάποιους που θα πουλήσουν ή θα δώσουν την συσκευή τους. Θα πρέπει να μπουν μέσω browser και να αποσυνδεθούν από όλες τις συσκευές αλλιώς ο νέος χρήστης θα βλέπει τζάμπα και οπωσδήποτε θα επηρεάσει το πρόγραμμα και τις οθόνες θέασης που πληρώνει ο καθένας.

Εαν μπορουσα να βρω το software update που επαιζε (που ΟΝΤΩΣ επαιξε) NetFlix στην 980S
τοτε ας μην ειχα ελληνικα ... τουλαχιστον ας ειχα εικονα και ηχο. Δεν με χαλουσε τοσο.
Ομως, δεν κρατησα καμια παλαιοτερη version (απο τα αναριθμητα software updates) :nounder:

Με τυριλλαινει (:rolleyes:) οτι σε καποιo παλιοτερo update, το NetFlix παιζει κανονικα.
Να ηταν θεμα hardware, θα ειχα ηρεμισει (και παραιτηθει).

Ενδεχεται app netfix που δουλευει τωρα σε tv να μην δουλευει αργοτερα. ? (Αν σταματησουν το οποιο update του)
Τι θα μπορουσε να αλλαξει δηλαδη που θα το εκανε να σταματησει. ?
(Γιατι η tv μου ειναι και διετιας και σκεφτομαι ενδεχομενο προβλημα, πανω που διαπιστωσα οτι με βολευει παρα πολυ το netflix απο την tv)

Επισης (για να καλυψουμε και τα νωτα μας) σε εσας βγαζει ηχο 5.1 με τα win 10 και edge browser ή μονο απο το app των win 10.?

Ενδεχομένως η εφαρμογή αργότερα να εμπολουτιστεί με άλλες δυνατότητες.
Ας πούμε ένα νέο φορμά ήχου. Διαχείριση και άλλων λογαριασμών. ´Η και ακόμα προβολή της ταινίας από άλλη οπτική γωνία με άλλο τέλος
κάτι που είχε γίνει με τα DVD αν θυμάσαι. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο αλλά μπορεί και κάτι που να έχει ενδιαφέρον.

Όπως σε παλαιότερες τηλεοράσεις το youtube δεν υποστηρίζετε. Δεν ανοίγει καθόλου.
Σκέψου επίσης ότι μπορεί να υπάρξει και επίσημη εφαρμογή και από άλλα δίκτυα που αυτή τη στιγμή δεν λειτουργούν επίσημα και στη χώρα μας.
Μπορεί ίσως να υπάρξει και εφαρμογή Nova ή Οτε.

Αν η τηλεόραση δεν αναβαθμίζετε τέλος. Ή θα παίζει όσο παίζει το netflix όσο την σηκώνει η εφαρμογή. Πας για άλλη. Ή για άλλες λύσεις.
Για τις νέες υπηρεσίες ξένα το.
Εμένα μου δίνει ο edge την δυνατότητα επιλογής του ήχου 5,1. Δεν έχω όμως συνδέσει τους υπολογιστές με HDMI σε τέτοια σύστημα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι τηλεοράσεις smart έτσι όπως είναι είναι σχεδόν άχρηστες. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές με android λειτουργικό. Πόσο δουλεύουν στο χρόνο αλλά μάλλον υπάρχουν πολλές εφαρμογές τις οποίες κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Εγω παντως με τον edge δοκιμασα να στειλω στον av ενισχυτη με 2 τροπους.

Απο την καρτα γραφικων στην τηλεοραση και απο εκει με οπτικη στον ενισχυτη.

Απο την καρτα ηχου με οπτικη στον ενισχυτη. Δεν ξερω αν τα win 10 χρειαζονται καποια ειδικη ρυθμιση. Αλλα οπως προανεφερα, αφου απο το tv app ο ηχος ειναι 5.1 τα παρατησα και δεν ψαχτηκα αλλο. (Προς ωρας)

Ο ενισχυτης μου αποκωδικοποιει μονο dd dts και οχι τα hd φορμα ηχου.

Εγω παντως με τον edge δοκιμασα να στειλω στον av ενισχυτη με 2 τροπους.

Απο την καρτα γραφικων στην τηλεοραση και απο εκει με οπτικη στον ενισχυτη.

Απο την καρτα ηχου με οπτικη στον ενισχυτη. Δεν ξερω αν τα win 10 χρειαζονται καποια ειδικη ρυθμιση. Αλλα οπως προανεφερα, αφου απο το tv app ο ηχος ειναι 5.1 τα παρατησα και δεν ψαχτηκα αλλο. (Προς ωρας)

Ο ενισχυτης μου αποκωδικοποιει μονο dd dts και οχι τα hd φορμα ηχου.

παιζεις ετσι προς το παρον και οποτε/και αν στο μελλον το netflix app της τηλεορασης σου δεν παρει update, αγοραζεις media player. Δεν υπαρχει λογος για αγχος απο τωρα :)

Καθολου αγχος. Απλα ειμαι και λιγο σκαλισματακιας κι αν κατι δεν δουλευει κολλαω μαζι του μεχρι να το λυσω. :D

Καθολου αγχος. Απλα ειμαι και λιγο σκαλισματακιας κι αν κατι δεν δουλευει κολλαω μαζι του μεχρι να το λυσω. :D

σε καταλαβαινω, αλλα ΔΟΥΛΕΥΕΙ! αστο και απολαυσε το υλικο που πληρωνεις :)

Δεν πληρωνω (ακομη)
Δοκιμαστικη περιοδος. Χε χε
Αλλα μαλλον με εχει κερδισει θα ελεγα.

Εχτες δοκιμασα να δω το altered carbon στο pc συνδεμενο στην tv

Επαιξε σε 1080/3.32 Μbps.
Χαμηλο μου φαινεται το bitrate, αλλα ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι επαιξε ηχο 5.1 (η tv συνδεμενη σε av ενισχυτη)

Αυτος ο κοσμος θα ηταν πολυ πιο γαληνιος ... αν δεν υπηρχαν κατι μαλλιαρα Γουκια ! :proud:

5 Mbps.jpg

Και κατι (παντελως) ασχετα Γουκια :proud: ... δεν ξερουν που τους πανε τα πεντε :laugh: ... και πουλανε μουρη :rolleyes:

Αυτος ο κοσμος θα ηταν πολυ πιο γαληνιος ... αν δεν υπηρχαν κατι μαλλιαρα Γουκια ! :proud:

View attachment 148863

Και κατι (παντελως) ασχετα Γουκια :proud: ... δεν ξερουν που τους πανε τα πεντε :laugh: ... και πουλανε μουρη :rolleyes:

ΡΕ! πανω που τον ηρεμησαμε τον ανθρωπο και ερχεσαι με την ψωρο-32αρα σου να αναψεις φιτιλιες!!!! :)

Περα απο την πλακα ομως, ειναι το ιδιο επεισοδιο; πηγαινε στο ιδιο ακριβως λεπτο διοτι καποιες φορες υπαρχουν αυξομειωσεις αναλογα με το τι υπαρχει στην οθονη

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πολλα μου βαζεις !
Ασε με εμενα και βαλε κανενα star trek discovery να δεις.
(Θα μας σκασεις επιτελους μεχρι να δεις star trek)