:facepalmΕλα.... ηρεμισε
roud: .... δεν θελω κοσμος να χανει τον υπνο του (ειδικα Τρεκια ! :flute
View attachment 148874
Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι το +1 δευτερολεπτο ... στην συνολικη διαρκεια επεισοδιου. :chinscratch:
Aυτο δεν το υπολογιζει η τηλεοραση του καθενος. Ειναι fixed μεσα στα headers του αρχειου !
Μανο, επισης δες μηπως μπορεσεις να βρεις κανενα FireTV stick απο αμαζον Αγγλιας, Γερμανιας κλπ. Ειναι παρομοιας φιλοσοφιας με το Chromecast αλλα εχει δικο του interface οποτε χειριζεσαι το νετφλιχ απο τον καναπε σου με το τηλεχειρηστηριο του FireTV. Βεβαια να προσθεσω πως εγω το εχω χρησιμοποιησει λιγο στο Αμερικα, αλλα δεν εχω δει για ελληνικους υποτιτλους κλπ (που λογικα θα παιζουν αν ο λογαριασμος ειναι ελληνικος).
Στα 30 Ευρω απο εδω https://www.amazon.de/Fire-TV-Stick...&qid=1518213340&sr=1-1&keywords=fire+tv+stick
Δεν κερω αν εχει απαντηθει καθοτι ποιλυ μεγαλο το νημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι στη δοκιμαστικη περιοδο του ενος μηνα
1. Εκανα εγγραφη στα 9,99 καθοτι δεν διαθετω ακομα 4κ τηλεοραση με δυο ταυτοχρονες παρακολουθησεις.
Θα μπορουσα να μοιραστω τον λογαριασμο μου την δευτερη συσκευη για παραδειγμα να βλεπει ο αδερφος μου στο επανω διαμερισμα με αλλη φυσικα Ip?
2. Αν αυτο ισχυιει συμπεριλαμβανει τα παντα? Για παραδειγμα εγω να βλεπω σειρα αλλα στη δευτερη συσκευη του λογαριασμου να παιζει ο πιτσιρικας παιχνιοδια.
Ευχαρθστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.