Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μπορει να μου πεις κάποιος στα Coming soon που εχει για τρειλερ Που δείχνει ενω τα βαζω στα my list μου δεν τα εμφανίζει ποτέ? Ειναι Μήπως αυτα που δεν προβάλλονται ελλαδα? Τοτε γιατι μας τα δείχνει στην επιλογή coming soon; και με ελληνικούς υπότιτλους?

Για εμενα η πιο απαράδεκτη υπηρεσία το νετφλιξ.
Στα ελληνικά δεν εχει τίποτα μεταφρασμένο.
Απο υλικό στο ελληνικό νετφλιξ εχει ουτε το 1/10 απο τουρκικού νετφλιξ για να μην πω αμερικανικού που εκει γίνεται ο χαμός!!!
Μπράβο μας για ακόμη μια φορα η μεγάλη κοροϊδία στην Ελλάδα...
Βρίσκουν τα θύματα να πληρώσουν και να μην δίνουν τίποτα απο σειρές/ ταινίες....
Μπράβο σας!!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με όλο το σεβασμό στην άποψη σου, βρίσκω το μήνυμα σου άκρως υπερβολικό! Σίγουρα υστερεί σε σχέση με το αμερικάνικο αλλά η ψαλίδα όσο πάει και κλείνει. Και φυσικά είναι η πιο έντιμη μορφή συνδρομής κατά την γνώμη μου γιατί αν έχω τόσο αρνητική άποψη για την υπηρεσία τους όπως εσύ, απλά στο μήνα το κόβω και πάμε για άλλα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οποιος θελει πληρωνει και γραφεται, οποιος θελει δεν πληρωνει. Trial συνδρομη δινει, οποτε δεν υπαρχει κανενος ειδους κοροϊδια. Ξερει πολυ καλα το ευρος του καταλογου οποιος επιλεξει να γραφτει συνδρομητης. Σιγουρα δεν τα εχει ολα, αλλα οπως ειπε ο @sgatz η ψαλιδα κλεινει. Προσωπικα ειχα συνδρομη σε vpn για να βλεπω και απο αλλων χωρων, αλλα την σταματησα γιατι δεν ειχε νοημα. Αυτα που ηθελα να δω τα ειχε ολα το ελληνικο.

Μπορει να μου πεις κάποιος στα Coming soon που εχει για τρειλερ Που δείχνει ενω τα βαζω στα my list μου δεν τα εμφανίζει ποτέ? Ειναι Μήπως αυτα που δεν προβάλλονται ελλαδα? Τοτε γιατι μας τα δείχνει στην επιλογή coming soon; και με ελληνικούς υπότιτλους?

Για εμενα η πιο απαράδεκτη υπηρεσία το νετφλιξ.
Στα ελληνικά δεν εχει τίποτα μεταφρασμένο.
Απο υλικό στο ελληνικό νετφλιξ εχει ουτε το 1/10 απο τουρκικού νετφλιξ για να μην πω αμερικανικού που εκει γίνεται ο χαμός!!!
Μπράβο μας για ακόμη μια φορα η μεγάλη κοροϊδία στην Ελλάδα...
Βρίσκουν τα θύματα να πληρώσουν και να μην δίνουν τίποτα απο σειρές/ ταινίες....
Μπράβο σας!!!

Τελείως υπερβολική και κυρίως λανθασμένη εικόνα. Το ελληνικό πακέτο δεν εχει τόσες ελλείψεις που παρουσιάζεις και μάλιστα λαμβάνει σχεδόν όλες τις νέες παραγωγές που παίζουν διεθνώς την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Όσο για την κοροϊδία, απορώ που την είδε, αφού μέσα σε ένα μήνα βλέπεις δωρεάν τη σου παρέχει ο άλλος και κρίνεις αν σε καλύπτει ή όχι. Εκτός αν δεν σου φτάνει ο μήνας για να το καταλάβεις...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τωρα σοβαρά μιλάτε? Γλυψτε και αλλο τα αυτακια τους να μην κουνηθουν ποτε!!!
Μπράβο σας!!!
Γιατι απλα θέλω να εχω αυτο ειναι δικο μου θεμα ..Δεν θα μου πει κάνεις κοψτο η οτιδηποτε...
Για τα λεφτα κλαιν ειναι.
Το θεμα ειναι ομως ότι δεν προσφέρει ΤΊΠΟΤΑ!
πια καινούρια παραγωγή μπαίνει αμέσως? 5 σειρές νεες δεν τις βαζει στο ελληνικό νετφλιξ...
Για ενα strange stranger things έγινε ο ντόρος αυτό ηταν!

Πολλές σειρές σταματημένες στην μεση...απο τους 5 κύκλους που εχει η σειρα εχει μόνο τους 2 πχ με ελληνικούς υπότιτλους και τις αλλες σεζον ουτε καν στα αγγλικα!

Μεχρι και το τουρκικό εχει 2πλασιο υλικο μεταφρασμένο στην γλωσσα τους αποτι εχουμε εμεις τα κοροϊδία όπως πάντα στα ελληνικά.
Εννοείται οτι δίνουμε ιδια λεφτα με Αμερική/ Γερμανία /Τουρκία/ και έχουμε ούτε τα μισα Που έχουν αυτοί!!

Και οσο για το vpn για αλλες χώρες δεν σου επιτρέπει η νετφλιξ να δεις επεισόδιο πως έβλεπες εσυ οκ! Μπορεί παλια στις αρχες ....πλεον δεν γίνεται!

@Livas Σε ευχαριστούμε για το γλύψτε... Προφανώς όλοι κάνουμε λάθος και είσαι ο μόνος που τα βλέπει έτσι. Αρνούμαι να πέσω στο ύφος με το οποίο γράφεις και θα σε παρακαλούσα να προσέχεις πως απαντάς στα μέλη. Δες την απάντηση και την διατύπωση μου και σύγκρινε την με αυτό που έγραψες, τίποτα άλλο.

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορούμε να γράφουμε και χωρίς χαρακτηρισμούς όπως και χωρίς να προσβάλουμε τους άλλους. Αυτό σαν προειδοποίηση το γράφω.

Ας γίνεται αντιπαράθεση απόψεων και διάλογος που θα οικοδομεί όλους μας και δεν θα μας φέρνει σε άσχημη θέση.

Τωρα σοβαρά μιλάτε? Γλυψτε και αλλο τα αυτακια τους να μην κουνηθουν ποτε!!!
Μπράβο σας!!!
Γιατι απλα θέλω να εχω αυτο ειναι δικο μου θεμα ..Δεν θα μου πει κάνεις κοψτο η οτιδηποτε...
Για τα λεφτα κλαιν ειναι.
Το θεμα ειναι ομως ότι δεν προσφέρει ΤΊΠΟΤΑ!
πια καινούρια παραγωγή μπαίνει αμέσως? 5 σειρές νεες δεν τις βαζει στο ελληνικό νετφλιξ...
Για ενα strange stranger things έγινε ο ντόρος αυτό ηταν!

Πολλές σειρές σταματημένες στην μεση...απο τους 5 κύκλους που εχει η σειρα εχει μόνο τους 2 πχ με ελληνικούς υπότιτλους και τις αλλες σεζον ουτε καν στα αγγλικα!

Μεχρι και το τουρκικό εχει 2πλασιο υλικο μεταφρασμένο στην γλωσσα τους αποτι εχουμε εμεις τα κοροϊδία όπως πάντα στα ελληνικά.
Εννοείται οτι δίνουμε ιδια λεφτα με Αμερική/ Γερμανία /Τουρκία/ και έχουμε ούτε τα μισα Που έχουν αυτοί!!

Και οσο για το vpn για αλλες χώρες δεν σου επιτρέπει η νετφλιξ να δεις επεισόδιο πως έβλεπες εσυ οκ! Μπορεί παλια στις αρχες ....πλεον δεν γίνεται!

Ότι και να πω για το επίπεδο του γραπτού σου, είναι περιττό... Οσο για το θέμα του κόστους απάντησα ξεκάθαρα, αλλά εσύ συνεχίζεις... Για τα αν μπαίνουν νέες ταινίες οι σειρές, πιστεύω ότι κάνεις πλάκα φυσικά... Ρίξε μια ματιά τι έχει μπει τον Σεπτέμβριο και τι π. Χ ανεβαίνει απόψε και μετά κρίνεις ξανά... Πραγματικά νομίζω, ότι δεν έχεις καν συνδρομή και είσαι εδώ για να κάνεις πλάκα στην καλύτερη ή για να προκαλέσεις στην χειρότερη...

Ναι είμαι εδώ για να τρολαρω το βρήκες!!
Συνδρομή εχω μια χαρά και την εχω πληρώσει για εναν χρονο ηδη.αλλα αυτο δεν σου πέφτει κανενας λογος!!

Τι μπήκε? Το οτι βαζει ισως κάτι δεν σημαίνει οτι ειναι και άξιο να το δεις!

12 monkeys
The 100
Arrow
Gotham
The originals
The vampire diaries

Μια σύντομη λιστα απο σειρές που τις άφησε στην μεση.

Legion
Westworld
The exorcist
Supernatural
Και πολλές ακομα που δεν υπάρχουν καν στο ελληνικό νετφλιξ μπορώ να γράψω πολυ μεγαλύτερη λιστα....

Αυτο λεω οτι το δικο μας το νετφλιξ ειναι πολυ ελλιπές για τα ιδια χρήματα σε σχέση με άλλες χώρες!!!

Που το παράξενο σε αυτα που λεω?

Αν θέλουν να πάρουν παραπάνω προσωπικό και να προσθέσουν ολες τις σειρές και ας ανεβάσουν την τιμή αλλα +10 η και + 20 ευρω ανα μηνα δεν θα πει κανείς οχι!!!

Ποιότητα και ποσοτητα να εχει.

Τεσπα αποψη μου ειναι και δεν την αλλάζω.

Ειναι πολυ ελλιπείς πλατφόρμα σε σύγκριση με αλλες χώρες!!!!!!

Ότι και να πω για το επίπεδο του γραπτού σου, είναι περιττό... Οσο για το θέμα του κόστους απάντησα ξεκάθαρα, αλλά εσύ συνεχίζεις... Για τα αν μπαίνουν νέες ταινίες οι σειρές, πιστεύω ότι κάνεις πλάκα φυσικά... Ρίξε μια ματιά τι έχει μπει τον Σεπτέμβριο και τι π. Χ ανεβαίνει απόψε και μετά κρίνεις ξανά... Πραγματικά νομίζω, ότι δεν έχεις καν συνδρομή και είσαι εδώ για να κάνεις πλάκα στην καλύτερη ή για να προκαλέσεις στην χειρότερη...

Ναι είμαι εδώ για να τρολαρω το βρήκες!!
Συνδρομή εχω μια χαρά και την εχω πληρώσει για εναν χρονο ηδη.αλλα αυτο δεν σου πέφτει κανενας λογος!!

Τι μπήκε? Το οτι βαζει ισως κάτι δεν σημαίνει οτι ειναι και άξιο να το δεις!

12 monkeys
The 100
Arrow
Gotham
The originals
The vampire diaries

Μια σύντομη λιστα απο σειρές που τις άφησε στην μεση.

Legion
Westworld
The exorcist
Supernatural
Και πολλές ακομα που δεν υπάρχουν καν στο ελληνικό νετφλιξ μπορώ να γράψω πολυ μεγαλύτερη λιστα....

Αυτο λεω οτι το δικο μας το νετφλιξ ειναι πολυ ελλιπές για τα ιδια χρήματα σε σχέση με άλλες χώρες!!!

Που το παράξενο σε αυτα που λεω?

Αν θέλουν να πάρουν παραπάνω προσωπικό και να προσθέσουν ολες τις σειρές και ας ανεβάσουν την τιμή αλλα +10 η και + 20 ευρω ανα μηνα δεν θα πει κανείς οχι!!!

Ποιότητα και ποσοτητα να εχει.

Τεσπα αποψη μου ειναι και δεν την αλλάζω.

Ειναι πολυ ελλιπείς πλατφόρμα σε σύγκριση με αλλες χώρες!!!!!!

Εε εντάξει το άλλο να πω... Έχεις καταντήσει γραφικός...
Operation Finale
Hold the Dark
Innocents
Ozark2
Riverdale
Hunting Hill
κλπ
Τι άλλο να σου πω,πες και δες... Που και να μπεις...

Ας μην απαξιώνει κανένας κανένα παρακαλώ. Σεβόμαστε τους πάντες και ας μη συμφωνούμε με τις απόψεις του, αυτό ειναι το θαύμα της δημοκρατίας!

Ας παραμείνουμε στο θέμα μας σε χαμηλούς τόνους.

Οι σειρές που δεν μπαίνουν όλοι οι κύκλοι όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές ως τώρα, έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα που τυχαίνει να έχουν αλλά ελληνικά κανάλια ελεύθερα ή συνδρομητικά.
Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα είναι τα Φιλαράκια που ενώ για χρόνια το παίζει το Star όταν έπαψε να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετά από λίγο μπήκαν και στο Netflix.
Για σειρές που είναι παραγωγές του νετφλιξ δεν τίθεται θέμα αφού μπαίνουν κανονικά από την πρώτη μέρα με ελληνικους υποτιτλους.
Και υπάρχουν φυσικά και πολλές σειρές εκτός Netflix που παίζουν με καθυστέρηση δύο η τριών ημερών όπως το νέο Σταρ Τρεκ, Outlander και άλλες.

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω τη δεύτερη σεζόν του The Sinner.
Περίμενα δηλαδή γιατί τελικά βαρέθηκα και κατέφυγα στα γνωστά στέκια.

To sinner είναι λίγο νωρίς να μπει από τώρα νομίζω (μακάρι βέβαιά να κάνω λάθος), καθώς ο πρώτος γύρος μπήκε 1 χρόνο μετά την προβολή του και ο 2ος δεν ξέρω αν έχει ακόμα τελειώσει...

Το sinner 2η σεζον το έπαιξε στον οτε

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως αυτό με το ποτε ανεβαίνει κάθε σειρά θεωρώ οτι παρα πολλους δεν τους πολυνοιαζει. Και γω πιο παλιά ήμουν ψυχακι και έβλεπα 15 σειρές ταυτόχρονα την ημέρα που έβγαινε το επεισοδιο. Με νέα δουλεια και υποχρεώσεις, εχω μαζέψει στον σκληρο κύκλους ολοκληρους. Δεν εχω δει ακομα Sinner 2, American Crime 2, Preacher 3, Billions 2 και αρκετά αλλα. Και υπάρχουν και τόσα αλλα να δει κανεις τώρα, όπως για παράδειγμα το Maniac και το Atypical. Δηλαδη υλικο για να βλέπεις υπάρχει. Αρκεί να ξεφύγεις από την ψηχωση οτι θα δω κατι μια ωρα αφού !παιχτει στην Αμερική. Και στην τελική, πλέον σοβαρές σειρές θέλω να μην τις σπαω, αρα και από τον θείο, τις βλέπω στο τέλος της σεζόν binge-αροντας.

Πάντως αυτό με το ποτε ανεβαίνει κάθε σειρά θεωρώ οτι παρα πολλους δεν τους πολυνοιαζει. Και γω πιο παλιά ήμουν ψυχακι και έβλεπα 15 σειρές ταυτόχρονα την ημέρα που έβγαινε το επεισοδιο. Με νέα δουλεια και υποχρεώσεις, εχω μαζέψει στον σκληρο κύκλους ολοκληρους. Δεν εχω δει ακομα Sinner 2, American Crime 2, Preacher 3, Billions 2 και αρκετά αλλα. Και υπάρχουν και τόσα αλλα να δει κανεις τώρα, όπως για παράδειγμα το Maniac και το Atypical. Δηλαδη υλικο για να βλέπεις υπάρχει. Αρκεί να ξεφύγεις από την ψηχωση οτι θα δω κατι μια ωρα αφού !παιχτει στην Αμερική. Και στην τελική, πλέον σοβαρές σειρές θέλω να μην τις σπαω, αρα και από τον θείο, τις βλέπω στο τέλος της σεζόν binge-αροντας.
Σωστός. Που να δεις το backlog που υπάρχει με ταινίες ..

Ναί ρε παιδιά, ΟΚ, κι εγώ δεν βλέπω το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά τη μέρα που βγαίνει αλλά, όταν τελειώνει μια σειρά που μ´αρέσει και την παρακολουθώ,θέλω να τη βλέπω.
Τώρα αν το Netflix δικαιολογημένα δεν τη βάζει επειδή δεν έχει τα δικαιώματα εμένα λίγο μ´ενδιαφέρει. Σημασια έχει οτι εγώ, μέσω Netflix,δεν μπορώ να τη δώ άρα θα καταφύγω στα γνωστά μέρη.
Καλό είναι το Netflix αλλά εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει πλήρως, έχει ποικιλία αλλά έχει και πολύ σκουπίδι. Κι επειδή ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του, εγώ απ´αυτά που παρακολουθώ το 1/5 περίπου υπάρχει στο Netflix και τα υπόλοιπα 4/5 τα ψάχνω αλλού.