Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναί ρε παιδιά, ΟΚ, κι εγώ δεν βλέπω το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά τη μέρα που βγαίνει αλλά, όταν τελειώνει μια σειρά που μ´αρέσει και την παρακολουθώ,θέλω να τη βλέπω.
Τώρα αν το Netflix δικαιολογημένα δεν τη βάζει επειδή δεν έχει τα δικαιώματα εμένα λίγο μ´ενδιαφέρει. Σημασια έχει οτι εγώ, μέσω Netflix,δεν μπορώ να τη δώ άρα θα καταφύγω στα γνωστά μέρη.
Καλό είναι το Netflix αλλά εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει πλήρως, έχει ποικιλία αλλά έχει και πολύ σκουπίδι. Κι επειδή ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του, εγώ απ´αυτά που παρακολουθώ το 1/5 περίπου υπάρχει στο Netflix και τα υπόλοιπα 4/5 τα ψάχνω αλλού.

Έτσι ακριβώς είναι. Το netflix ειναι συμπληρωματικό και δεν είναι αρκετό για κάποιον που βλέπει συστηματικά σειρές.
Από την άλλη η ευκολία του είναι απίστευτη και αν μπορέσεις να το έχεις συνεταιρικό να μειωθεί το πάγιο τότε είναι πραγματικά super.
Μπάμπη δεν είναι σπόντα ρε. Από καρδιάς τα γράφω :p

Άνεργος έβλεπε έξι μήνες κάθε μέρα 7 ώρες Netflix κ κατέληξε σε κλινική αποτοξίνωσης

Ο πρώτος άνθρωπος που εθίστηκε κι επίσημα στο Netflix είναι γεγονός.​

Το «Άντε ας δω ακόμα ένα επεισόδιο»... τερμάτισε! Ένας 26χρονος έμενε μπροστά από την οθόνη του για πάνω από 7 ώρες κάθε ημέρα επί έξι ολόκληρους μήνες.

Ο νεαρός άνδρας από την Ινδία ήταν άνεργος για μεγάλο διάστημα και προσπαθούσε να καλύψει το κενό με σειρές και διάφορα shows που πρόσφερε η διάσημη πλατφόρμα.

«Κάθε φορά που έβλεπε τους φίλους του να πετυχαίνουν στη ζωή τους ή κάθε φορά που τον πίεζαν οι δικοί του έβαζε μία σειρά στο Netflix για να ξεχάσει την ανεργία του. Ήταν ένας τρόπος για να ξεχνάει τα προβλήματά του», είπε ο υπεύθυνος της κλινικής.

Οι πολλές ώρες που πέρασε στην οθόνη του κατέστρεψαν την υγεία του, άρχισε να έχει πρόβλημα με την όρασή του, ενώ κάθε μέρα ο ύπνος του γινόταν περισσότερο ασταθής.

Οι δικοί του άνθρωποι κατάλαβαν πως χρειάζεται βοήθεια κι εκείνος από τη μεριά κατανόησε την κατάστασή του.

Οι γιατροί του συνέστησαν να κλειστεί σε μία κλινική αποτοξίνωσης. Το συγκεκριμένο κέντρο βοηθάει ανθρώπους που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και το ποτό, ωστόσο πλέον δέχονται και άτομα που είναι εθισμένα στις νέες τεχνολογίες και το gaming.

[via]
(Sent from Huawei P20 Pro)

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναί ρε παιδιά, ΟΚ, κι εγώ δεν βλέπω το κάθε επεισόδιο ξεχωριστά τη μέρα που βγαίνει αλλά, όταν τελειώνει μια σειρά που μ´αρέσει και την παρακολουθώ,θέλω να τη βλέπω.
Τώρα αν το Netflix δικαιολογημένα δεν τη βάζει επειδή δεν έχει τα δικαιώματα εμένα λίγο μ´ενδιαφέρει. Σημασια έχει οτι εγώ, μέσω Netflix,δεν μπορώ να τη δώ άρα θα καταφύγω στα γνωστά μέρη.
Καλό είναι το Netflix αλλά εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει πλήρως, έχει ποικιλία αλλά έχει και πολύ σκουπίδι. Κι επειδή ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του, εγώ απ´αυτά που παρακολουθώ το 1/5 περίπου υπάρχει στο Netflix και τα υπόλοιπα 4/5 τα ψάχνω αλλού.

Πάνω κάτω συμφωνώ σε όλα.
Αν έχεις τρέλα με συγκεκριμένες σειρές και πρέπει να περιμένεις για να μπουν, αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Αυτό το έπαθα με το Expanse, είναι η αγαπημένη μου σειρά μετά το BSG.
Κόλλησα απίστευτα με τη σειρά αυτή βλέποντας τις 2 πρώτες season στο Netflix και είχα φάει φρίκη όταν έπαιζαν τα επεισόδια της season 3 και δεν έμπαιναν στο Netflix αλλά έπρεπε να περιμένεις.
Από την άλλη όμως, υπήρχε κανένας άλλος νόμιμος τρόπος να δω τη season 3 και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αντί του Netflix; Όχι.
Τι θα κάνω με τη season 4, που θα είναι μόνο στο Prime... θα αναγκαστώ να βάλω και Prime.
Και έρχονται και οι υπηρεσίες της Disney και της Apple. Σαν πολλά να μαζεύονται, πολλά τα λεφτά.
Ή κάνεις σε όλα συνδρομή, μέχρι και στα novacimema για να βλέπεις και τις σειρές του HBO ή το παίρνεις απόφαση και συμβιβάζεσαι με το υπάρχον υλικό του Netflix και τις σειρές που έχει.

καλησπέρα σας,
Θα ήθελα την βοηθεια σας, εχω μια samsung smart 4k και εδω και μερικους μηνες εχω συνδρομη στο netflix, μεχρι προσφατα ειχα adsl με συγχρονισμο στα 16mbps και η εφαρμογη τους επαιζε 9-10mbps (connection speed) και επαιζε μονιμα 4,64mbps/1080 , αναβαθμισα λοιπον την γραμμη μου για να μπορω να βλεπω UHD, η γραμμη μου πλεον ειναι 50mbps και η τηλεοραση παιρνει μετρηση μεσω speedtest μονιμα 40+ mbps (ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο) αλλα στην εφαρμογη του netflix μετραει κατω απο 9mbps και παλι παιζει 4,64mbps/1080. Απο το Support τους επιμενουν οτι φταει ο provider. Εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες ρυθμισεις, ασυρματα, ενσυρματα με καρφωτες ρυθμισεις, με dns google και βονταφον (μεσω οτε ειναι βεβαια το ιντερνετ) αλλα και παλι τζιφος. Εχει κανεις καμια προταση?

Ευχαριστω,

Δημητρης

καλησπέρα σας,
Θα ήθελα την βοηθεια σας, εχω μια samsung smart 4k και εδω και μερικους μηνες εχω συνδρομη στο netflix, μεχρι προσφατα ειχα adsl με συγχρονισμο στα 16mbps και η εφαρμογη τους επαιζε 9-10mbps (connection speed) και επαιζε μονιμα 4,64mbps/1080 , αναβαθμισα λοιπον την γραμμη μου για να μπορω να βλεπω UHD, η γραμμη μου πλεον ειναι 50mbps και η τηλεοραση παιρνει μετρηση μεσω speedtest μονιμα 40+ mbps (ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο) αλλα στην εφαρμογη του netflix μετραει κατω απο 9mbps και παλι παιζει 4,64mbps/1080. Απο το Support τους επιμενουν οτι φταει ο provider. Εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες ρυθμισεις, ασυρματα, ενσυρματα με καρφωτες ρυθμισεις, με dns google και βονταφον (μεσω οτε ειναι βεβαια το ιντερνετ) αλλα και παλι τζιφος. Εχει κανεις καμια προταση?

Ευχαριστω,

Δημητρης

Δεν έχεις άλλη συσκευή να δοκιμάσεις? Πχ pc, μήπως είναι θέμα εφαρμογής της TV?

Πηγαινε fast.com, μετραει την συνδεση σου στο νετφλιξ.Αν ειναι χαμηλη ειναι θεμα νετφλιξ κι οχι ιντερνετ

καλησπέρα σας,

Ευχαριστω,

Δημητρης

ιντερνετ αναβάθμισες, πακετο netflix αναβάθμισες; ή εχεις ακομα το hd

Καλησπέρα σας,
το πακετο μου ειναι το μεγαλο και εχει και ρυθμιση high και οχι auto πλεον.
Στο fast.com μονιμα οι μετρησεις ειναι τουλαχιστον 45 (απο την ιδια την τηλεοραση η οποια ειναι καλωδιακα)
Στο λαπτοπ μεσω ασυρματου δικτυου που δειχνει 27 (fast.com) παιζει με 22.
Απο το Netflix επιμενουν οτι ειναι θεμα του παροχου, με τον παροχο σημερα καναμε πολλες δοκιμες με δυο διαφορετικα ρουτερ, firewall, dmz καρφωτες ρυθμισεις, τωρα τι παιζει δεν μπορω να καταλαβω, εχω αρχισει και απογοητευομαι, δεν με βλεπω να βγαζω ακρη.

Καλησπέρα σας,
Στο fast.com μονιμα οι μετρησεις ειναι τουλαχιστον 45 (απο την ιδια την τηλεοραση η οποια ειναι καλωδιακα)
Απο το Netflix επιμενουν οτι ειναι θεμα του παροχου, με τον παροχο σημερα καναμε πολλες δοκιμες με δυο διαφορετικα ρουτερ, firewall, dmz καρφωτες ρυθμισεις, τωρα τι παιζει δεν μπορω να καταλαβω, εχω αρχισει και απογοητευομαι, δεν με βλεπω να βγαζω ακρη.
Δοκιμασες να κανεις reset την tv? Εννοω οχι απλα κλεισιμο και ανοιγμα αλλα full restart. Στην Samsung που εχω το κανει αυτο με παρατεταμενο πατημα του Shutdown button ενω ειναι αναμενη και το καταλαβαινω οτι κανει reset επειδη μαυριζει και στην επιστροφη δειχνει το σημα της Samsung. Οταν λεω reset btw δεν κανει τπτ στα settings μη ανησυχεις, απλα full restart κανει.
Το λεω αυτο γιατι στην Samsung που δεν εχει android δεν μπορεσα να βρω αλλο τροπο να κανω kill το app του Netflix.

εκανα full restore της τηλεορασης, τζιφος
o μονος τροπος που μου βγαινει σωστα απο το netflix ειναι settings - get help - exit netflix
αν δεν βγω ετσι οταν ξαναμπω βαραει σφαλμα και δεν παιζει σωστα

Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο πάροχο; Σε κάποιο συγγενικό σπίτι ή σε κάποιο γείτονα ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει ο πάροχος;

Καλησπερα παιδια Σε Win7 βλεπω Netflix 1080p και πως? Γιατι μου παιζει μεχρι 720P . Με καλο ιντερνετ ειμαι και με explorer 11.

Καλησπέρα σας,

Να υποθεσω οτι επελεξες να δεις ταινια ή σειρα που ελεγε ξεκαθαρα οτι ειναι 4κ ε? Γιατι δεν ειναι και πολλες αυτες .

Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο πάροχο; Σε κάποιο συγγενικό σπίτι ή σε κάποιο γείτονα ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει ο πάροχος;

δυστυχως ολοι εδω γυρω που εχω επαφες και εχουν vdsl ειναι ολοι απο καμπινα οτε, ασχετως παροχου και εγω vodafone ειμαι αλλα απο ΟΤΕ παιρνω ιντερεντ.

Να υποθεσω οτι επελεξες να δεις ταινια ή σειρα που ελεγε ξεκαθαρα οτι ειναι 4κ ε? Γιατι δεν ειναι και πολλες αυτες .

Ναι τις 4Κ δοκιμασα, αλλα σε ολα το ιδιο ειναι και στα hd φτανει μεχρι 4,64mbps / 1080 με την adsl ανεβαζε παραπανω

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Καλησπερα παιδια Σε Win7 βλεπω Netflix 1080p και πως? Γιατι μου παιζει μεχρι 720P . Με καλο ιντερνετ ειμαι και με explorer 11.

Οι browsers στα win 7 παιζουν στα 720p. Με win 10 κατεβαζοντας απο το microsoft store το netflix app, ή απο τον browser edge της microsoft μπορεις να δεις 1080p.

Ωστοσω μπορεις να κατεβασεις extensions στους browsers, ωστε τελικα να τους αναγκασεις να δουλεψουν με το ζορι στα 1080p.
Παρακατω σου βαζω τα λινκ για chrome και firefox.

https://chrome.google.com/webstore/detail/netflix-1080p/cankofcoohmbhfpcemhmaaeennfbnmgp

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/force-1080p-netflix/