Δοκίμασες να κάνεις update με το τελευταίο software; Άλλη λύση είναι να αλλάξεις το region του Smart Hub κάτι που θα επαναγκαταστήσει και το netflix app. Οδηγίες στο https://support.unlocator.com/article/67-how-to-change-region-on-a-samsung-smart-tv
wereolf Σε υπερ ευχαριστω.
Εχω 5.1 και συνδεση με coaxial απο την μητρικη .Αυτο που ακουω δεν ειναι 5.1???
Εγω υποψιαζομαι οτι δεν ξερω τι μου γινεται.
Κοιτα αν στο τηλεκοντρολ του ενισχυτη υπαρχει καποιο πληκτρο που να γραφει στερεο και πατα το.Εγω υποψιαζομαι οτι δεν ξερω τι μου γινεται.
Αν δεν με προλαβει καποιος αλλος θα κατεβασω το manual να δω πως γυριζει σε stereo mode απο το dsp που ειναι τωρα.Ο ενισχυτης ειναι sony STR DB0940 . Τον εχω στην αυτοματη ευρεση πηγης .Το κομπιουτερ απο την coaxial βγαζει DTS και αυτο βρισκει ο ενισχυτης. Ποιον εξωτερικο πλειερ πρεπει να παρω για εχω dolbi ηχο η 5.1 και 1080P η και 4Κ στο netflix??
Ο ενισχυτης ειναι sony STR DB0940 . Τον εχω στην αυτοματη ευρεση πηγης .Το κομπιουτερ απο την coaxial βγαζει DTS και αυτο βρισκει ο ενισχυτης. Ποιον εξωτερικο πλειερ πρεπει να παρω για εχω dolbi ηχο η 5.1 και 1080P η και 4Κ στο netflix??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.