Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Παιδια,εχω ενα mecool με το οποιο δουλευα το kodi και το netflix,το ειχα βαλει καποιους μηνες στην ακρη και σημερα δοκιμασα να το συνδεσω σε μια τηλεοραση για να την κανω σμαρτ.Ολα δουλευουν οκ εκτος απο το νετφλιξ το οποιο βγαζει ενα σφαλμα Error Code UI-800-3 και δεν ξεκιναει με τιποτα!,αδειασα cache,το απεγκατεστησα δυο φορες,τιποτα! εχει τυχει μηπως αυτο σε καποιον?

Σε κανέναν δεν παίζει δυστυχώς, διάβασε στο αντίστοιχο νήμα με τα media players.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Καλησπέρα σας.

Κάτοχος και εγω απο σήμερα mi box s.

Κανενα θεμα με wifi. Αψογο σε λειτουργια. Αμεσοτατο και γρηγορο tv box.

Ξερει καποιος πως οι υποτιτλοι σε netflix παραμενουν σε μεγαλο μεγεθος; Απο default ειναι μικροι και μολις τους μεγαλώσεις γυρνάνε σε μικρο.

Ευχαριστώ.

Βάλε το στυλ στις γραμματοσειρές (κονσόλα)...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο διάβασα σε forum εξωτερικού να έχουν και άλλοι χωρίς όμως λύση.

Έχω ένα mi box 3 (όχι s) ειναι συνδεδεμενο σε ενισχυτη που μπορει να αποκωδικοποιησει εκτος των άλλων ΚΑΙ dolby digital plus (codec που χρησιμοποιεί το netflix). Το μηχανημα ειναι στο oreo έκδοση 8.0.0
Ενώ βλέπω Netflix έχω audio dropouts (μικροδιακοπες ηχουν) μια στο τόσο. Πχ ανά 5-10 λεπτά. Με έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ. Διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες και δεν είδα αναφορά.
Επειδή είναι 229 σελίδες το thread και από κινητό δεν έχει search του thread, ζητώ συγγνώμη αν απαντήθηκε νωρίτερα και σας εκλιπαρω αν κάποιος ξέρει κάτι/εχει κι αυτος τετοιο set up και του συμβαινει/το ελυσε να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι merry Christmas.

σε κάποια box, το netflix, δεν παίζει εάν έχεις smart tv μπορείς να δεις από κει το netflix. Στο mecool ΚΙPRO που έχω κρεβατοκάμερα, δεν παίζει στο ziddo H6 pro όλα καλά!!

Σιμο Ευχαριστώ για την προσπάθεια να βοηθήσεις. Δεν είπα ότι δεν παίζει. Το μηχάνημα είναι widevine 1 certified από την Google με android tv λογισμικό, παίζει (έως και) 4k Netflix. ΔΕΝ έχω smart tv το στέλνω σε plasma Που δεν αλλάζω και σε projector.
Είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόβλημα και μόνο κάποιος που έχει αντίστοιχο home cinema setup με το mi box να πηγαίνει σε ενισχυτή home cinema θα μπορεί να βοηθήσει.

Έχει αναφερθεί φίλε μου το πρόβλημα με τον ήχο στο Netflix σε προηγούμενες σελίδες.
Το έχω και εγώ μετά την αναβάθμιση σε Oreo αλλά δεν με πολύ νοιάζει γιατί δεν το έχω συνδεμενο σε ενισχυτη.
Λύση δεν έχει βρεθεί και ίσως το πρόβλημα να έχει να κάνει με κάποια ασυμβατότητα με τον ενισχυτη.
Ο δικός μου είναι Yamaha
Ο δικός σου;

Συγνώμη δηλαδή που δεν το είχαν κανα 25 ρο συνδρομή σαν τους ντόπιους λοποδητες. Που οι μισοί συνδρομητές έχουν κουτσουρεμένη 24ρα γραμμή αντί να φτιάξουν τα χάλια τους κοιτάζουν να πουλήσουν 5gb σε 5 μέρες. Ντροπή!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έτσι είναι οι ιντερνετικές υπηρεσίες αγαπητοί cosmo-nova. Μπήκανε με 20 χρόνια καθυστέρηση στις συνδρομητικές υπηρεσίες και τώρα τους φταίει το νετφιξ... Γελάω.

Έχει αναφερθεί φίλε μου το πρόβλημα με τον ήχο στο Netflix σε προηγούμενες σελίδες.
Το έχω και εγώ μετά την αναβάθμιση σε Oreo αλλά δεν με πολύ νοιάζει γιατί δεν το έχω συνδεμενο σε ενισχυτη.
Λύση δεν έχει βρεθεί και ίσως το πρόβλημα να έχει να κάνει με κάποια ασυμβατότητα με τον ενισχυτη.
Ο δικός μου είναι Yamaha
Ο δικός σου;

Pioneer vsx 924 k

Ξέρει κάποιος εάν σε άλλες χώρες όπου παρέχει υπηρεσίες το nenflix εάν οι εκεί παροχοι έχουν κάνει κάποια παράπονα η κάποια κινήσει

Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες κάποιοι πάροχοι προσφέρουν και το Netflix μαζί με την πλατφόρμα τους. Κάτι που σε μας κάνει η wind. Και αύριο πχ. με το Disney +, μπορεί να το δίνει η Vodafone TV.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια από όποιον γνωρίζει.
Έχω ένα android box MXQ PRO και μια σύνδεση netflix. Μπορει το tvbox να παίξει netflix?
Γιατί από μια αναζήτηση που έκανα στο play store δεν υπάρχει ανάλογη εφαρμογή. Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια από όποιον γνωρίζει.
Έχω ένα android box MXQ PRO και μια σύνδεση netflix. Μπορει το tvbox να παίξει netflix?
Γιατί από μια αναζήτηση που έκανα στο play store δεν υπάρχει ανάλογη εφαρμογή. Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακομα κι αν δεν υπαρχει μπορεις να το βαλεις manually κατεβαζοντας το apk απο το site του Netflix και να το εγκαταστησεις.
Το κακο ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα επειδη το συγκεκριμενο tvbox (αν δεν κανω λαθος) δεν εχει widevine lvl1 θα παιζει το πολυ μεχρι 480p.

Γνωρίζεις κανείς εαν το Tanix TX6 παίζει netflix με ελληνικούς υπότιτλους και σε τι ανάλυση;

Γνωρίζεις κανείς εαν το Tanix TX6 παίζει netflix με ελληνικούς υπότιτλους και σε τι ανάλυση;

Ελληνικους υποτιτλους δε θα εχει κανενα θεμα. Αναλυση 480p καθως δεν εχει widevine lvl1

Πως φεύγει παιδιά αυτό το μαύρο πλαίσιο των υποτίτλων; Κάπου το ειχα διαβάσει αλλά δεν το θυμάμαι.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk