Λογικό, αφού μέχρι 4 είναι οι θέσεις στο πακέτο UHD, ο πέμπτος μένει έξω... Προσωπικά έχω λογαριασμό των 9,99 (μέχρι δύο συσκευές δηλαδή), κι είχα δώσει στον ανηψιό μου κωδικό, ο οποίος όμως δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ νομίζω. Έχει δικό του τώρα...
Μπορείτε να φτιάξετε ξεχωριστά προφίλ ώστε να έχετε ξεχωριστές λίστες και να μην μπλεκεστε.Οτι δεν μπορουν να μπουν αν καλυφθει η 4αδα! Εχω δει σειρες που δεν εχω δει!!!
Μπορείτε να φτιάξετε ξεχωριστά προφίλ ώστε να έχετε ξεχωριστές λίστες και να μην μπλεκεστε.
Μοιράζετε τον κωδικό σας στο Netflix;
Κάντε το όσο προλαβαίνετε
https://unboxholics.com/movies-tv/t...iko-sas-sto-netflix-kante-to-oso-prolavainete
Νομίζω δεν υπάρχει καμμία δωρεάν VPN υπηρεσία που να το κάνει αυτό. Επί πληρωμη express VPN είχα δοκιμάσει και δούλευε αλλά τελικά δεν είχα χρόνο να βλέπω και το ελληνικό εμπλουτίζεται συνέχειαΚαλησπέρα στο τοπικ.
Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω το netflix να μπορώ να δω το περιεχόμενο που έχει π.χ. για την Αμερική γιατί στην Ελλάδα είναι πολύ "φτωχό" το περιεχόμενο που έχει και θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να μπορώ να δω(Εννοείτε χωρίς ελληνικούς υπότιτλους) και ταινίες/σειρές που έχει το αρχικό Αμερικάνικο netflix.
Αν είναι δυνατόν δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω κάποια υπηρεσία vpn.
Δοκίμασα με αλλαγή dns νούμερα στο ρουτερ μου αλλά όταν επιλέγω να παίξει μια ταινία ή σειρά μου βγάζει πρόβλημα το netflix ότι εντόπισε ότι προσπαθώ να το κάνω να δει ότι είμαι από π.χ. Αμερική ενώ δεν είμαι και δεν παίζει τίποτα μέχρι να απενεργοποιήσω το dns και να το αφήσω σε Ελλάδα όπως είναι αρχικά.
Δοκίμασα μέχρι και το touch vpn addon για τον mozilla firefox που ενώ δουλεύει σε site όπως π.χ. το nbc δεν δουλεύει για το netflix γιατί το αναγνωρίζει το ίδιο το netflix.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Ειμαστε σιγουροι γι αυτο; Μηπως πληρωνει δικαιωματα για προβολη χωρις τις πρεμιερες και μετα απο καποιους μηνες;Παντως σε ενα χρονο λογικα το σκηνικο θα αλλαξει με την εισοδο στο χωρο των αντιστοιχων συνδρομητικων πλατφορμων της Disney της Warner και της Apple.
https://edition.cnn.com/2019/01/11/media/tv-streaming-2019-netflix-disney-apple/index.html
Προβλεπεται σφαγη ειδικα με την Disney που θα παρει πολλους τιτλους απο την θεματοθηκη του Netflix.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.