Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Τελικα εγινα συνδρομητης netflix για να μηνα δωρεαν απο κινητο μπαινω και το βλεπω , πορωθηκα καπως εβαλα και να το βλεπω και απο υπολογιστη ... προσεξα κατι αλλο εχω cosmote συνδεση και εχω παρει το Play now unlimited και μεσα εχει και Netflix να το βλεπεις χωρις να χρεωνεσαι Mb αυτο ισχευι εβλεπα μια ωρα και με 4 g Και δεν χρεωσε τα Mb που εχω .

Εντυπωσεις μεχρι στιγμης καλα το παει το βλεπω σε 8 πυρηνο κινητο το Honor 7 a .

Τελικα εγινα συνδρομητης netflix για να μηνα δωρεαν απο κινητο μπαινω και το βλεπω , πορωθηκα καπως εβαλα και να το βλεπω και απο υπολογιστη ... προσεξα κατι αλλο εχω cosmote συνδεση και εχω παρει το Play now unlimited και μεσα εχει και Netflix να το βλεπεις χωρις να χρεωνεσαι Mb αυτο ισχευι εβλεπα μια ωρα και με 4 g Και δεν χρεωσε τα Mb που εχω .

Εντυπωσεις μεχρι στιγμης καλα το παει το βλεπω σε 8 πυρηνο κινητο το Honor 7 a .
Αφού έχεις το play now ένας λόγος παραπάνω για να βάλεις Netflix και Spotify

(Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη, είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να κάνω αναζήτηση στο thread)

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε απορία περιεχομένου.

Γνωστός μου, με Netflix σε smart TV, με το menu στα ελληνικά έχει π.χ. Thor Ragnarok και Wolf of Wall Street

Εγώ , με Netflix επίσης σε mart TV, με το menu επίσης στα ελληνικά στο ένα προφίλ μου και με αγγλικά στο άλλο, ΔΕΝ τα βλέπω.

Πως εξηγείται;;

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

(Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη, είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να κάνω αναζήτηση στο thread)

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε απορία περιεχομένου.

Γνωστός μου, με Netflix σε smart TV, με το menu στα ελληνικά έχει π.χ. Thor Ragnarok και Wolf of Wall Street

Εγώ , με Netflix επίσης σε mart TV, με το menu επίσης στα ελληνικά στο ένα προφίλ μου και με αγγλικά στο άλλο, ΔΕΝ τα βλέπω.

Πως εξηγείται;;

https://www.secnews.gr/175744/netflix-dorean-vpn/

εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι δεν τα δείχνει όλα.
πριν μερικές μέρες έψαχνα το homeland και δε μου το εμφάνιζε αν και θυμόμουν ότι το είχα δει στις επιλογές, προχθές μου το εμφάνισε στο άσχετο χωρίς να το ψάξω, μου το έδειξε στα προτεινόμενα.
Πριν μέρες έβλεπα στα προτεινόμενα κάποιο από τα avengers, τώρα ψάχνοντας για avengers δε το δείχνει

Αν μπεις από υπολογιστή οι ρυθμίσεις που κάνεις έχουν αντίκτυπο σε όλες σου τις συσκευές.

Same Sh1t... Different Day

Υπάρχει εύκολος και δωρεάν τρόπος να κάνουμε το netflix να μας δείχνει και σειρές ή ταινίες που δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους ή ήχο?

Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο σε υπολογιστές σε τηλεοράσεις και σε κινητά όμως?

Και αν μπορείς να το κάνεις σε κινητά και τηλεοράσεις πως το κάνεις δωρεάν?

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι δεν τα δείχνει όλα.
πριν μερικές μέρες έψαχνα το homeland και δε μου το εμφάνιζε αν και θυμόμουν ότι το είχα δει στις επιλογές, προχθές μου το εμφάνισε στο άσχετο χωρίς να το ψάξω, μου το έδειξε στα προτεινόμενα.
Πριν μέρες έβλεπα στα προτεινόμενα κάποιο από τα avengers, τώρα ψάχνοντας για avengers δε το δείχνει

Αυτη ειναι η ελληνικη εκδοση εδω λενε οτι δεν βαζουν ολες τις σειρες και ταινιες ενω στο εξωτερικο τις εχουν ολες ειναι αναλογως τι συμβαση εχουν κανει με την καθε χωρα

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο σε υπολογιστές σε τηλεοράσεις και σε κινητά όμως?

Και αν μπορείς να το κάνεις σε κινητά και τηλεοράσεις πως το κάνεις δωρεάν?
https://techmaniacs.gr/pos-na-vlepe...n-einai-diathesimes-ellada-me-ena-dorean-vpn/

Σε τηλεόραση θα το κάνεις με ένα λάπτοπ που θα το συνδέσεις με την τηλεόραση ή με ένα Android box. Σε κινητό τηλέφωνο υπάρχουν εφαρμογές VPN.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα και απο εμενα σε προταση του φιλου Werewolf για VPN μεσω OPERA να σας πω οτι την εγκατεστησα αλλα χωρις αποτελεσμα τουλαχιστον οσο αφορα για την ανευρεση δυο ταινιων που ανεφεραι το μελος Kyros-G ,τωρα αν
δεν εκανα κατι σωστα εδω ειμαστε.

Όπως έχω ξαναπεί, τα vpn και τα DNS changer το Netflix τώρα τελευταία τα βρίσκει. Οπότε ακόμα και με επί πληρωμή vpn δεν αποτελεί βιώσιμη λύση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αυτη ειναι η ελληνικη εκδοση εδω λενε οτι δεν βαζουν ολες τις σειρες και ταινιες ενω στο εξωτερικο τις εχουν ολες ειναι αναλογως τι συμβαση εχουν κανει με την καθε χωρα

Όταν το homeland το έβλεπα στις προτεινόμενα, μετά βγήκε από τα προτεινόμενα όπου το έψαχνα και δεν το εμφάνιζε και τώρα το έχει πάλι στα προτεινόμενα μέσα σε διάστημα ενός μήνα τότε δε νομίζω ότι έχει να κάνει με συμβάσεις.
Το ίδιο μου το έκανε με το pj masks, ξαφνικά χάθηκε για μερικές μέρες αν και το είχα στη λίστα μου και μετά εμφανίστηκε πάλι.
Το ίδιο βλέπω και με τους avengers. Δεν το βρίσκω ενώ μου το έβγαζε στα προτεινόμενα πριν λίγο καιρό.

Καλημερα και απο εμενα σε προταση του φιλου Werewolf για VPN μεσω OPERA να σας πω οτι την εγκατεστησα αλλα χωρις αποτελεσμα τουλαχιστον οσο αφορα για την ανευρεση δυο ταινιων που ανεφεραι το μελος Kyros-G ,τωρα αν
δεν εκανα κατι σωστα εδω ειμαστε.

Το δοκιμασα κι εγω αυτο που αναφερει το αρθρο για το VPN του opera. Θεωρησα οτι επειδη ειναι νεο VPN ενσωματωμενο στον Browser, ισως δεν το εχουν βαλει ακομη σε καποια Black list. Εβαλα και κανονικα χωρα Αμερικη στα settings. Δυστυχως ουτε εγω ειδα κατι νεο να εμφανιζεται στο netflix. Δεν θυμαμαι και ολη τη λιστα ταινιων απ'εξω, αλλα κατι θα ειχα παρει χαμπαρι.

Για αυτο που λεει ο papdoux πιο πανω το εχω παρατηρησει κι εγω κατα καιρους, αλλα νομιζα πως ηταν η ιδεα μου, αφου δεν εβλεπα παρομοια σχολια απο αλλους. Και αν θυμαμαι καλα, καποια στιγμη που εψαχνα κατι συγκεκριμενο που γνωριζα οτι υπηρχε, ενω δεν το εμφανιζε στη λιστα, οταν το εκανα search το εμφανισε.

Εχω το Smart DNS Proxy (επι πληρωμη) με το οποιο μεχρι τωρα ως επι το πλειστον παιζει καλα. Δεν τα παει καλα με τα 4Κ αλλα στα HD ειναι μια χαρα. Αραια και που κολλαει και πρεπει να βγαλεις το DNS να κλεισεις το app στην TV και να το ξαναπερασεις μετα για να συνελθει αλλα οκ.
Ο λογος που πλεον δεν το χρησιμοποιω πολυ στην TV ειναι οτι σε καποια απο τα παιδικα που βλεπει η κορη μου, παυει να υπαρχει η μεταγλωττιση οταν το γυρνας στο αμερικανικο. Οχι σε ολα αλλα σε καποια απο αυτα. ΠΧ στα στρουμφακια που εχει το εβλεπε με ελληνικα στην TV και ηρθε στο pc μου να κατσει που ειχα το DNS και δεν ειχε την μεταγλωττιση στην ιδια ταινια! Μαλιστα, ειχε κρατησει το σημειο στο οποιο το ειχε κανει στοπ η μκρη και ξεκινησε απο ακριβως το ιδιο σημειο. Ελληνικη φωνη ομως γιοκ.

Ενώ ενεργοποίησα τον ένα μην δωρεάν και χτες έπαιζε μια χαρά τώρα μου βγάζει αυτό στην εικόνα . στην κάρτα έχω ακόμα περίπου 15 ευρώ.δεν γινόταν διαφορετικά να ξεκινήσει .
b04717872ff064e59ae221cd390f4647.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk