Πάρτε ένα φθηνό media player με official υποστήριξη Netflix. Amazon fire TV, xiaomi mi box s, Chromecast..
γι' αυτό παίρνεις τηλεόραση με android tv και είναι ανεξάρτητη από τον κατασκευαστή :a0210:
Έχουμε και από αυτά αλλά τώρα είναι ηλίθιο τηλεοράσεις των 1000+ ευρώ να ονομάζονται smart και μετά από δυο χρόνια να είναι "χαζές".
Πριν 7 μήνες που έκανα το ίδιο στην Γερμανία έβλεπα κανονικά τους τίτλους που υπάρχουν στην Ελλάδα με υπότιτλους.σε λιγο χρονικο διαστημα ακομα δεν ξερω θα παω για κατι στο εξωτερικο ευρωπη στην ιταλια θα παω ... εκει εαν βαλω να παιξει το netflix απο το κινητο μου η το υπολογιστη το εχω δω ενεργοποιηση με ελληνικη ip θα λειτουργει εκει κανονικα με την ιταλικη Ip ;
Πριν 7 μήνες που έκανα το ίδιο στην Γερμανία έβλεπα κανονικά τους τίτλους που υπάρχουν στην Ελλάδα με υπότιτλους.
Φυσικά μου άνοιγε και τους τίτλους για την Γερμανία αλλά χωρίς ελκηνικα.
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.
Δεν είναι αστείο ούτε περίεργο.
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι στο Netflix USA εχει πολλα περισσοτερα απο το ελληνικο (φυσικα) αλλα Star Trek Discovery & Blacklist ΔΕΝ εχει ενω στο ελληνικο εχει!!!
Δεν είναι αστείο ούτε περίεργο
Αυτές οι σειρές ανήκουν σε αλλά αμερικάνικα δίκτυα και προβαλονται από αυτά.
Αν είχαμε NBC στην Ελλάδα προφανώς δεν θα τα ειχε το, Netflix ούτε στην χώρα μας.
Ξεχνας ομως οτι εχει πολλα που ανηκουν στο NBC αλλα παιζουν στο Netlix USA, αυτα τα 2 ομως οχι. Και δεν εννοω οτι εχει παλια seasons, οπως στα περισσοτερα που παιζουν στο NBC αλλα εννοω οτι τα 2 συγκεκριμενα δεν τα εχει καθολου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.