Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Προσωπική μου άποψη το κομμάτι smart των τηλεοράσεων απλά είναι ένα κομμάτι να είχαμε να λέγαμε. Το κακό είναι ότι δεν είναι επιλογή του αγοραστή αν το θέλει η οχι, παρέχεται με το ζόρι ως συνοδό αναπόσπαστο κομμάτι με αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής της κάθε τηλεόρασης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για smart επιλογές στην αγορά με πολύ καλή υποστήριξη για χρόνια και με ελάχιστο κόστος πχ amazon fire tv stick-roku- mi box και πάει λέγοντας.

Προσωπική μου άποψη το κομμάτι smart των τηλεοράσεων απλά είναι ένα κομμάτι να είχαμε να λέγαμε. Το κακό είναι ότι δεν είναι επιλογή του αγοραστή αν το θέλει η οχι, παρέχεται με το ζόρι ως συνοδό αναπόσπαστο κομμάτι με αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής της κάθε τηλεόρασης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για smart επιλογές στην αγορά με πολύ καλή υποστήριξη για χρόνια και με ελάχιστο κόστος πχ amazon fire tv stick-roku- mi box και πάει λέγοντας.

Συμφωνώ, αλλά το 90+% των καταναλωτών βολεύεται μια χαρά με την ενσωματωμένη smart λειτουργικότητα και όταν αυτή πάψει να δουλεύει υπάρχει πρόβλημα (και γκρίνια).

Γιαυτό αν ήμουν η π.χ. Samsung θα πούλαγα και το δικό μου "smart αξεσουάρ για παλιότερες τηλεοράσεις" το οποίο θα έχει πραγματικά σοβαρή υποστήριξη και θα αποτελεί την "επίσημη λύση" για τις παλιές τηλεοράσεις.

Ή θα έκανα ένα partnership με κάποιον τρίτο κατασκευαστή που κάνει αυτή τη δουλειά.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Συμφωνώ, αλλά το 90+% των καταναλωτών βολεύεται μια χαρά με την ενσωματωμένη smart λειτουργικότητα και όταν αυτή πάψει να δουλεύει υπάρχει πρόβλημα (και γκρίνια).

Γιαυτό αν ήμουν η π.χ. Samsung θα πούλαγα και το δικό μου "smart αξεσουάρ για παλιότερες τηλεοράσεις" το οποίο θα έχει πραγματικά σοβαρή υποστήριξη και θα αποτελεί την "επίσημη λύση" για τις παλιές τηλεοράσεις.

Ή θα έκανα ένα partnership με κάποιον τρίτο κατασκευαστή που κάνει αυτή τη δουλειά.

Εδώ και αν συμφωνώ...ΟΜΩΣ αν γινόταν κάτι τέτοιο πως θα σου περνούσαν την σκέψη ότι πάλιωσε η tv και πρέπει να αναβαθμιστείς με καινούργια για να μην μένεις πίσω ??
Πιστεύω ότι το ζητούμενο των εταιριών είναι η πώληση καινούργιων προϊόντων και γιαυτό το λόγω πέφτει αυλαία σε αναβαθμίσεις μετά το πέρας 3-4 χρόνων. Καταραμένο marketing :Banane0:

Συγνώμη αλλά η τηλεόραση δεν είναι κινητό να την αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο.. Η συντριπτική πλειοψηφία αλλάζει τηλεόραση όταν τα φτύνει που λέμε, αυτό δεν σημαίνει ότι η λειτουργικότητα της θα πρέπει να φθίνει με το πέρας του χρόνου. Αν οι εταιρείες σκέφτονται έτσι δεν νομίζω να κερδίσουν τίποτα παραπάνω γιατί ο κάθε καταναλωτής που ασχολείται με τις υπηρεσίες θα βρει εναλλακτική να τις προβάλει

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Συγνώμη αλλά η τηλεόραση δεν είναι κινητό να την αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο.. Η συντριπτική πλειοψηφία αλλάζει τηλεόραση όταν τα φτύνει που λέμε, αυτό δεν σημαίνει ότι η λειτουργικότητα της θα πρέπει να φθίνει με το πέρας του χρόνου. Αν οι εταιρείες σκέφτονται έτσι δεν νομίζω να κερδίσουν τίποτα παραπάνω γιατί ο κάθε καταναλωτής που ασχολείται με τις υπηρεσίες θα βρει εναλλακτική να τις προβάλει

Πολύ σωστά... Αραγε οι εταιρίες όμως σκέφτονται έτσι ????? Οσο για το κινητό γιατί να το αλλάζει κάποιος κάθε τρεις και λίγο όπως λες ???? ειδικά όταν μιλάμε για κινητά που στοιχίζουν πολύ περισσότερο απο μια τηλεόραση..

Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Πολύ σωστά... Αραγε οι εταιρίες όμως σκέφτονται έτσι ????? Οσο για το κινητό γιατί να το αλλάζει κάποιος κάθε τρεις και λίγο όπως λες ???? ειδικά όταν μιλάμε για κινητά που στοιχίζουν πολύ περισσότερο απο μια τηλεόραση..

Έχεις απόλυτο δίκιο και για τα κινητά. Δυστυχώς εκεί οι περισσότεροι έχουμε πέσει θύματα μάρκετινγκ που δεν θα έπρεπε. Από την άλλη και οι εταιρείες κινητών μέσω λογισμικού μετά από ένα διάστημα αρχίζουν να μην τα υποστηρίζουν πλήρως σε σημείο που γίνεται λειτουργικό μόνο για τα βασικά (εξαιρώ τους απλούς χρήστες που κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά)
Φοβάμαι μήπως καταλήξουμε κάπως έτσι και με τις τηλεοράσεις. Δηλαδή εκεί που εμπλέκεται λογισμικό να γίνει κατά κάποιο τρόπο ο δούρειος ίππος ώστε μετά από ένα διάστημα να μην δίνονται ενημερώσεις, έχοντας επίπτωση στη λειτουργικότητα. Εναλλακτικές όπως είπα θεωρώ θα υπάρχουν αλλά θα απευθύνονται σε έμπειρους χρήστες

Προσωπικά σε μια τηλεόραση το μόνο που δεν με ενδιαφέρει είναι το smart κομμάτι της και κυριολεκτώ μιας και προτιμώ εξωτερικές συσκευές που να τις καλύπτουν. Εκείνο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή αγοράς είναι η εικόνα και μόνο, δηλαδή να μην έχει banding-clouding καμένα pixel να έχει σωστή κίνηση να έχει σωστή απεικόνιση του μαύρου, ξέρω ζητάω πολλά και η τεχνολογία προχωράει αλλά τα κουσούρια μένουν. Ας διορθώσουν λοιπόν όλα αυτά τα προβλήματα που για τον αγοραστή έχουν καταλήξει λοττο και μετά απο πλευρά τους οι εταιρίες ας μου πουλήσουν το smart κομμάτι που έχει καταλήξει ως φερετζές των ατελειών τους. Η τηλεόραση δημιουργήθηκε για να απολαμβάνεις εικόνα, το ολοκληρωμένο home cinema για να απολαμβάνεις ήχο, επομένως ας καταλάβουν οι εταιρίες ότι το κύριο μέλημα στην κατασκευή τηλεόρασης είναι η εικόνα και δευτερευόντως όλα τα υπόλοιπα, Αυτό που εδώ και χρόνια που γίνεται να τα κάνει όλα και να συμφέρει μόνο τον παππού και την γιαγιά ενδιαφέρει και όχι ένα συνειδητοποιημένο αγοραστή που ξέρει τι ζητάει με την αγορά μιας τηλεόρασης. Ακόμα και την μανία των κατασκευαστών να μου κοτσάρουν κουμπί netflix στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης το βρίσκω πολύ μα πολύ fail.........άντε και στο μέλλον με κουμπί amazon-apple tv-disney-hulu.κ.λ.π Η όλη φάση των εταιριών με παραπέμπει στο τραγούδι του σφακιανάκη (πρόβατα)..............

Με αυτή τη λογική και το κινητό είναι να παίρνει τηλέφωνο, άρα ας μείνουμε με το Nokia και να παίζουμε φιδάκι. Η καλύτερη λύση για να βλέπεις Netflix είναι είτε με κονσόλα είτε με κάποιο usb tv stick. Εύκολα κι απλά.

Με αυτή τη λογική και το κινητό είναι να παίρνει τηλέφωνο, άρα ας μείνουμε με το Nokia και να παίζουμε φιδάκι. Η καλύτερη λύση για να βλέπεις Netflix είναι είτε με κονσόλα είτε με κάποιο usb tv stick. Εύκολα κι απλά.

Θα αποφύγω να σχολιάσω για να μην λερώνουμε και το νήμα :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αν το θεωρείς φυσιολογικό να αλλάζεις κάθε 5 χρόνια το πολύ τηλεόραση... μάλλον να τις θεωρήσουμε για το μουσείο! Όχι ότι ο συμπεριφορικός καταναλωτισμός υποκύπτει στην μετάλλαξη του κατά ανάγκη επιθυμία πελάτη σε βουλιμία επιχείρησης!
Εννοείται πώς δεν το θεωρώ φυσιολογικό και συμφωνώ με όσα λες. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο απο την στιγμή σαν Netflix δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις.

τελικα διαβαζω καπου τα μοντελα Samsung που βγηκαν 2010 και 2011.

Εγω παντως εχω τηλεοραση samsung smart tv μοντελο 2011 και ποτε δεν ειχε εφαρμογη netflix.Ισως να αφορα την Αμερικη μονο.Το ιδιο συνεβη και με το youtube. Eιχε εφαρογη youtube,η οποια σταματησε να υποστηριζεται απο το καλοκαιρι του 2017.

υπαρχει καποιος τροπος ( φιλτρο; πεδιο; ) ωστε να μου εμφανιζονται μονο τα μεταγλωττισμενα παιδικα στη λίστα του netflix;

ειναι λιγο χρονοβορο να τα ψαχνεις ενα - ενα ανοιγοντας τα

βρε παιδια κι εγω μια Philips 3D εχω απο το 12 μου φαινεται και σαν SMART εχει το NETFLIX αλλα το παλιο version με το κοκκινο φοντο που δεν υποστηριζει ελληνικα. Οποτε βλεπω απο τον smart 3D blue ray player της Samsung και οχι απο τη TV. Δυστυχως απο τη στιγμη που μπηκαν και οι τηλεορασεις (οπως και τα κινητα) στη λογικη του λειτουργικου συστηματος, σαφως και οσο παλιωνουν θα καθιστανται δυσλειτουργικες και θα θελουν αντικατασταση

Μπορούμε στις Ρυθμίσεις να έχουμε γλώσσα τα Αγγλικά αλλά να επιλέγονται αυτόματα οι ελληνικοί υπότιτλοι (και ελληνικοί ήχοι στα μεταγλωττισμένα);

Εγώ τα Αγγλικά έχω σαν γλώσσα (το ελληνικό μενού μου φαίνεται αστείο)και μου βγάζει αυτόματα ελληνικούς υπότιτλους.

Για τα μεταγλωττισμένα δεν γνωρίζω γιατί δεν τα παρακολουθώ.

Συνεργασία Netflix με Nickelodeon, μετά το λανσάρισμα του Disney+

nickelodeon-netflix.jpg.9f0f497030589c5d9d649df1d481385d.jpg

Το Netflix απαντά στο λανσάρισμα του Disney+ ξεκινώντας συνεργασία με το πασίγνωστο παιδικό κανάλι Nickelodeon,
το οποίο θα παράγει αυθεντικό περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένου ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Ο γίγαντας του streaming, ανακοίνωσε επίσης πως η συμφωνία μεταξύ των δύο έχει να κάνει τόσο με παραγωγή
περιεχομένου με παλαιότερους χαρακτήρες του Nickelodeon όπως επίσης και περιεχόμενο με νέους χαρακτήρες.
Οι σειρές και οι ταινίες θα είναι κατάλληλες για παιδιά κάθε ηλικίας όπως φυσικά και για όλη την οικογένεια.

Η συνεργασία των δύο δεν αποτελεί κάτι πρωτάκουστο, αφού ήδη το Netflix διαθέτει στη βιβλιοθήκη του αρκετούς
διάσημους τίτλους του Nickelodeon όπως το Rocks’s Modern Life: Static Cling και το Invader Zim: Enter the Florpus.
Και σύντομα θα προστεθούν τα The Loud House και Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

Η συμφωνία επισημοποιήθηκε μόλις μία μέρα μετά το λανσάρισμα του Disney+ σε ΗΠΑ, που κακά τα ψέματα πρόκειται
για μία από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως. Το Disney+ είναι άμεσος αντίπαλος του Netflix και προβλέψεις αναφέ-
-ρουν πως περίπου το 33% των χρηστών στις ΗΠΑ σκέφτονται να διακόψουν τη συνδρομή τους στο Netflix και να
ξεκινήσουν μία στο Disney+.

Από την άλλη πλευρά το Netflix σκεπτόμενο πως πρέπει να δυναμώσει τη βάση του στην κατηγορία των παιδικών,
επενδύει σημαντικά χρηματικά ποσά. Η αντιπρόεδρος του Nickelodeon μάλιστα δήλωσε πως θέλουν να δημιουργήσουν
περιεχόμενο το οποίο όχι μόνο οι μικροί θεατές θα λατρέψουν αλλά θα τους δώσει τη δυνατότητα να ονειρευτούν τον
δικό τους τέλειο κόσμο. Ο πρόεδρος του Nickelodeon Brian Robbins συνέχισε λέγοντας πως η συνεργασία με το Netflix
είναι ένα βήμα μπροστά ούτως ώστε το παιδικό τους περιεχόμενό να συνεχίσει να επεκτείνεται.

Το Netflix δεν έχει δώσει ακόμη πληροφορίες αναφορικά με τους νέους χαρακτήρες που θα αναπτύξει το Nickelodeon,
ούτε πόσοι από αυτούς θα κάνουν ντεμπούτο στην πλατφόρμα τους επόμενους μήνες. Βέβαια, το Nickelodeon δεν είναι
ο μόνος νέος συνεργάτης στην κατηγορία των Οικογενειακών παραγωγών, αφού όπως αναφέρουν οι New York Times,
αρκετοί δημιουργοί, ανάμεσα σε αυτούς και πρώην σχεδιαστές των Pixar και Disney, θα συνεργαστούν με το Netflix.
Μάλιστα, πρόσφατα συνεργάστηκαν με το στούντιο Jim Henson για την παραγωγή του The Dark Crystal: Age of
Resistance.

Το Netflix από την άλλη πλευρά δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το Disney+ αφού το Apple TV+ θα διαθέτει και αυτό
κατηγορία Παιδικών με παραγωγές όπως το Snoopy in Space και Ghostwriter. Συνεργασία για παιδικό περιεχόμενο
έχει και το HBO Max με την Sesame Workshop για περισσότερα από 4500 επεισόδια.

Σύμφωνα με το Netflix, το 60% του streaming σε παγκόσμιο επίπεδο, αφορά τον τομέα των Παιδικών
και Οικογενειακών παραγωγών, σε μηνιαία βάση.

[via] . [via]

Τελικά - κατά την Netflix - είναι πράγματι τεχνικός ο λόγος που κόβει τις παλιές συσκευές.

Συγκεκριμένα, καταργεί το παλιό Windows Media DRM και κρατάει μόνο το Microsoft's PlayReady DRM που έχει λανσάρει από το 2010, αλλά κάποιες παλιές συσκευές δεν το υποστηρίζουν.

https://www.extremetech.com/interne...rt-for-some-tvs-and-roku-boxes-because-of-drm

Τελικά το Netflix απο Τουρκία με vpn δε λειτουργεί. Το προσπάθησα από κινητό και την πρώτη φορά μου ζήτησε τουρκικό αριθμό τηλεφώνου για να σταλεί κωδικός και τις επόμενες φορές που προσπάθησα μου έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο πληρωμής.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk