Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Τελικά το Netflix απο Τουρκία με vpn δε λειτουργεί. Το προσπάθησα από κινητό και την πρώτη φορά μου ζήτησε τουρκικό αριθμό τηλεφώνου για να σταλεί κωδικός και τις επόμενες φορές που προσπάθησα μου έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο πληρωμής.

Πριν 1,5 μήνα έκανα νέα συνδρομή από PC στο Premium πακέτο με 41,99 TL (6,80 euro) και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα.

Έκανα ένα νέο mail στο hotmail.com , μου ζήτησε τηλέφωνο και έδωσα το κινητό μου (vodafone) , έβαλα πιστωτική (MasterCard Πειραιώς) και όλα OK !!

Έχει δυο μήνες περίπου που βλέπουμε 3-4 άτομα σε 3 τηλεοράσεις και 2 tablet !

Το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα ήταν το Avast antivirus (δοκιμαστικά για 7 ημέρες free VPN)

Ναι αλλά μη το θεωρείς δεδομένο ότι θα συνεχιστεί αυτό. Τώρα τελευταία κλείνουν τέτοιους λογαριασμούς οπότε καλύτερα να μη τη διαδίδουμε ως επιλογή.

Υποθέτω ότι κάποιοι από εσάς βλέπετε το αμερικάνικο Netflix.
Προσπαθώ από χθές να κάνω συνδρομή και κολλάει στο θέμα της πληρωμής.
Έβαλα VPN, με βάζει στο αμερικάνικο αλλά όταν φτάνω στο βήμα να πληρώσω μου απορρίπτει την πληρωμή, είτε αυτή είναι με την χρεωστική (βλέπει χρεωστική ελληνικής τράπεζας, ΟΚ, λογικό), είτε ακόμα χειρότερα με το Paypal.

Έχει κανείς καμμιά ιδεά ;

Ίσως αναγνωρίζει ότι χρησιμοποιείς VPN για να μπεις και σου βγάζει σφάλμα. Γενικά αρκετά τα έχει ήδη σε blacklist.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ίσως αναγνωρίζει ότι χρησιμοποιείς VPN για να μπεις και σου βγάζει σφάλμα. Γενικά αρκετά τα έχει ήδη σε blacklist.
NordVPN έβαλα.

Πριν 1,5 μήνα έκανα νέα συνδρομή από PC στο Premium πακέτο με 41,99 TL (6,80 euro) και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα.

Έκανα ένα νέο mail στο hotmail.com , μου ζήτησε τηλέφωνο και έδωσα το κινητό μου (vodafone) , έβαλα πιστωτική (MasterCard Πειραιώς) και όλα OK !!

Έχει δυο μήνες περίπου που βλέπουμε 3-4 άτομα σε 3 τηλεοράσεις και 2 tablet !

Το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα ήταν το Avast antivirus (δοκιμαστικά για 7 ημέρες free VPN)

Έχει αλλάξει η διαδικασία από τότε που έκανες τη συνδρομή. Εξακολουθεί να γίνεται κανονικά, αλλά όχι πια με τον τρόπο που περιέγραψες σε προηγούμενα posts σου...
Οι μικροαλλαγές αυτές αφορούν τη σειρά των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσει κανείς κατά την εγγραφή. Μου βγήκε το λάδι για να τις καταλάβω αλλά μετά από πολύ ψάξιμο τις βρήκα και πέτυχε!

Βέβαια άπαξ και γίνει η πρώτη χρέωση των 42TL / 7 (αντί για 14!) δεν ξανασχολείσαι...

Τελικά το Netflix απο Τουρκία με vpn δε λειτουργεί. Το προσπάθησα από κινητό και την πρώτη φορά μου ζήτησε τουρκικό αριθμό τηλεφώνου για να σταλεί κωδικός και τις επόμενες φορές που προσπάθησα μου έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον τρόπο πληρωμής.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λειτουργεί αλλά όχι με τον τρόπο που προσπάθησες. Ακολούθησε ακριβώς τα βήματα που σου γράφω στο PM.

Μιας και αναφερθηκε το νεο email απο hotmail, παίζει εμένα να με κόβει το αμερικανικο Netflix επειδη χρησιμοποιώ ελληνικό yahoo ;

Πάντως λογαριασμό δημιουργησα, στην πληρωμή κολλάει και δεν την δέχεται όποια κάρτα (ελληνικό και paypal) που έβαλα...,

Έβαλ κι εγώ VPN σήμερα (Windscribe VPN Pro) και προσπάθησα να κάνω λογαριασμό στο Αμερικάνικο,αλλά δεν δέχθηκε την πληρωμή με την κάρτα μου.
Για όσους ενδιαφέρονται,το VPN με το κουπόνι BFSave40 πήγε στα 36$ για 3χρονη διάρκεια.

Έβαλ κι εγώ VPN σήμερα (Windscribe VPN Pro) και προσπάθησα να κάνω λογαριασμό στο Αμερικάνικο,αλλά δεν δέχθηκε την πληρωμή με την κάρτα μου.
Οπότε είναι θέμα ελληνικής κάρτας ; Αν είναι έτσι γιατί δεν αποδέχεται με Paypal που δεν φαίνεται τι κάρτα χρησιμοποιούμε ;

Δεν νομίζω να είναι θεμα VPN καθώς σε πετάει κανονικά στο αμερικανικό netflix.

Πρέπει να φτιάξετε αμερικάνικο paypal. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με το Disney+, εγώ βέβαια το έφτιαξα με δωροκάρτα μέσω του Google play. Υπάρχουν βίντεο στο YouTube, για το πως θα το κάνετε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε nvidia shield 2017 μου πέταξε ξαφνικά σφάλμα ui-800-3.Δοκίμασα τα γνωστά καθαρισμα κασε καθάρισμα δεδομένα.τζίφος.μπήκα στο ΝΕΤ έβαλα το σφάλμα και πάνω κάτω βγάζει τις ίδιες λύσεις.Επανεκκίνηση απενεργοποίηση και ενεργοποίηση εκ νέου.Πάλι τζίφος.Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ξηλωσω τελείως το νετφλιξ γιατί μόνο απενεργοποίηση με αφήνει.

Same Sh1t...Different Day

Βλέπετε Supergirl η Flash; τα τελευταία επεισόδια με τον τίτλο ''Crisis on Infinite Earths'' μοιράζονται μεταξύ των δύο σειρών καθώς επίσης στο Arrow κι Batwoman που σημαίνει κάποια από τα επεισόδια θα τα δούμε πειρατικά.

Δοκίμασες να κατεβάσεις νέο *.apk να το περάσεις από πάνω του σαν update;
Δοκίμασα και την επίσημη αναβάθμιση και την ανεπίσημη και δεν έγινε τπτ..

Same Sh1t...Different Day

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί και δεν έχω τον χρόνο να διαβασω τα άπειρα posts:

To 4K που λέει ότι έχει σε τι ποιότητα είναι; τα ορίτζιναλ των 60-70GB ή τα καρασυμπιεσμενα 4Κ των 10GB για να είναι ευτυχισμένοι οι κάτοχοι των 4Κ τηλεοράσεων;

Τo 4K που λέει ότι έχει σε τι ποιότητα είναι;
Σου παραθέτω post από το φετινό καλοκαίρι, σε απάντησή μου σε παρόμοια συζήτηση.
@kover
@pathfinder
@keraki

Το maximum bitrate που δίνει το Netflix σε 4Κ είναι περίπου 16Mbps.

Σε αυτό το νούμερο δεν ανεβαίνει αμέσως, αλλά σταδιακά.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δεις 4Κ και με μικρότερο bitrate.

Από τις δοκιμές που είχα κάνει το ελάχιστο κατώφλι είναι περίπου 9 Mbps.

Κάτω από αυτό το όριο bitrate, κατεβάζει την ανάλυση από το 4Κ σε μικρότερη.

Μην ξεχνάτε ότι εδώ δεν έχουμε φυσικό μέσο (δίσκο BluRay UltraHD) αλλά streaming format μέσω Internet.

Το μεγαλύτερο bitrate που έχω δει σε streaming είναι στο YouTube παίζοντας 8Κ clips στα 60fps όπου χτυπάει περίπου 40Mbps.

Αν θες native 4K ανάλυση πάρε τη Blu-ray έκδοση. Το να λες ότι θα το κατεβάσεις παράνομα δεν είναι λύση. Μη το επαναλαμβάνουμε.

Σ' ευχαριστώ.

Άρα μουφες. Long live downloading.

Εννοείται οτι κατεβάζεις, αν θες ασυμπίεστο 4Κ!
Το υλικό που θέλεις να κρατήσεις στο αρχείο σου αναγκαστικά θα το κατεβάσεις στην καλύτερη ποιότητα...

Αλλά για να δεις κάτι γρήγορα το 4Κ του Νετφλιξ είναι μια χαρά και η ποικιλία του αρκετά μεγάλη.
Όπως σου είπαν, κοντά στο 16 Mbps (15,25 για την ακρίβεια) τερματίζει... Δεν μπορεί να πάει και πολύ παραπάνω λόγω online streaming.