ΜΙα χαρα ειναι η σειρα.
Δες λιγο τι bitrate σου βγαζει. Αυτο ηταν εμφανες μονο στο lοckdown που ειχαν ριξει ηδη το bitrate και σε προιοντα με μεγαλη θεαση.
Στα υπολοιπα ποτε.
Για artifacts δεν νομίζω, μήπως έχει κάτι το hardware σου; μου έχει τύχει τηλεόραση να κάνει τρελά και με ένα restart απο την μπρίζα να φτιάξει.
Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα στο dark όταν παίζει με χαμηλό bitrate είναι θολό, ένω με το 15 είναι πεντακάθαρο
Από τα εκατοντάδες artifacts που έχω δει στο sense8, όταν γυρίζω πίσω την σκηνή και το ξαναβλέπω δεν υπάρχει artifact στο ίδιο σημείο.Για ρίξε info να δοκιμάσω και εδώ τις σκηνές που αναφέρεσαι please![]()
Ρε γίγαντα είχες δίκιο.Δεν εχει σημασια,παιξε με τις ρυθμισεις ανανεωσης της εικονας,οπως επισης κλεισε τυχον φιλτρα του τυπου μειωση θορυβου.
Βγήκε το Disney+ που είναι φθηνότερο και κάνει και αύξηση κιόλας; Δεν μασάει.
Καλησπέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω
Οι ταινίες εδώ στην Ελλάδα βγάζουν ήχο atmos;Με nvidia shield κ σύστημα ατμός δεν μπορώ να βγάλω παρά μόνο Dolby surround
o.k. Προφανώς θεωρείς υπέρογκο το κόστος των 14 (σήμερα) ή 16 (αύριο) ευρώ το μήνα υπέρογκο για 4 ανεξάρτητους χρήστες με απεριόριστη πρόσβαση, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν σε διαφορετικά νοικοκυριά και μοιράζονται τη συνδρομή.
Μάλλον δεν απευθύνεται σε σένα η υπηρεσία.
Ετσι όπως το μεταφέρεις δίνεις την εντύπωση πως και 5 ευρώ το μήνα να κόστιζε πάντα υπάρχει ο τρόπος να δεις μέρος του περιεχομένου με 0.
Λάβε υπόψη σου πως για πολλούς, μα πάρα πολλούς, τα Kodi, Real-Debrid, bittorrent κλπ είναι μαθήματα πυρηνικής φυσικής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.