Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Αγόρασα 4Κ τηλεόραση, έχω Netflix το μεγαλύτερο πακέτο για 4 tv, η γραμμή μου πάει 25-27kbps και παίζει μέχρι 1080. Γιατί;

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Μπορεί αυτό που διάλεξες να δεις να διατίθεται μόνο σε 1080p.Δοκίμασε κάτι άλλο.

Same Sh1t...Different Day

Ξέρετε κάποιο 4Κ;

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Είναι ύποπτο ότι κάτι έχει γίνει λάθος για αυτό που αναφέρεις..Εγώ βλέποντας τους τίτλους-ταινίες ή σειρές- μου βγάζει πάνω αν είναι hd ή 4Κ..

Παιδιά η μεγαλύτερη ταχύτητα που πιάνεται ποια είναι;
Στη τηλεόραση μου δείχνει 15,89 όταν ειναι 4Κ

Επειδή προφανώς αυτό το μετρητικό δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να δοκιμάσετε τη ταχύτητα σύνδεσης σας με το netflix μέσω του fast.com

Καλημέρα, σε τηλεόραση SAMSUNG σας δουλεύει ο έλεγχος μέτρησης ταχύτητας του δικτύου μέσω του Νetflix; σε εμένα ενω δούλευε κανονικά τωρα κάνει τον έλεγχο και οταν φτάνει στην ταχύτητα κολλάει!

Καλημέρα, σε τηλεόραση SAMSUNG σας δουλεύει ο έλεγχος μέτρησης ταχύτητας του δικτύου μέσω του Νetflix; σε εμένα ενω δούλευε κανονικά τωρα κάνει τον έλεγχο και οταν φτάνει στην ταχύτητα κολλάει!

Και σε μένα φίλε δεν δουλεύει, και στις δύο Samsung που έχω.

Το παρατήρησα κι εγώ εδώ και 3-4 μέρες , λογικά θα το φτιάξουν !

Άμα σε ευχαριστεί η εικόνα και ο ήχος μην πολύ δίνεις σημασία. Απόλαυσε την ταινία και τον ήχο αν έχεις εξοπλισμό.
Τα ίδια έκανα και εγώ και στο τέλος δεν παρακολουθούσα έργο. Ρύθμιζα ηχεία, μπρος, πίσω, sub, κεντρικό, εικόνα τηλεόρασης πολύ πριν το netflix με blueray και dvd αναφοράς.
Και άντε ξανά μανά
Πάντα κάτι δεν πήγαινε καλά.
Το μόνο που δεν ευχαριστιόμουν το έργο τελικά.

Δεν ξέρω αν σχολίασες το δικό μου ποστ, εγώ πάντως το έγραψα για να δείξω ότι όλα δείχνουν κανονικά όπως τις παλιές καλές εποχές χωρίς bandwidth restrictions, προ COVID.

Άψογη εικόνα και ήχος για τα δεδομένα του Netflix φυσικά.

Σε κάποιες ταινίες βλέπω παρατράγουδα αλλά ίσως είναι και η ώρα. Απλά το προσπερνώ. Ή καμιά φορά μπαίνω στο site τους στον λογαριασμό μου και τους στέλνω σχόλια δίπλα από κάθε ταινία στο ιστορικό προβολής.