Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μάλλον τελείωσε η υποστήριξη και της δικιάς σου συσκευής.
Αυτό λογικά έγινε. Αλλά όχι ότι υπήρξε και ποτέ υποστήριξη. Η εφαρμογή δεν αναβαθμίστηκε ποτέ. Έτσι ήταν από την στιγμή που αγοράστηκε η τηλεόραση μέχρι και την στιγμή που διεγράφει από το LG Home app..
Ακολουθούν και άλλες συσκευές. Αυτές που έχουν την εφαρμογή που δεν αναγνωρίζονται στο οικιακό δίκτυο ώστε να αποφεύγεται ο διαμοιρασμός του λογαριασμού.

Θα ακολουθήσουν και άλλα. Ήδη μια LG μου έχει βγει εκτός με άλλο σάπιο λειτουργικό. Σίγουρο είναι πάντως ότι δεν είναι Android 16 που λέει. Μια Panasonic ακριβώς δεκαετίας 3D λειτουργεί ακόμα αλλά την περιμένω και αυτή όπου να ναι να μου πετάξει μήνυμα.

Νέες, σημαντικές αλλαγές έρχονται στην εγχώρια αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς σύντομα αναμένεται να «ενεργοποιηθεί», όσον αφορά στο ελληνικό σκέλος, η συμφωνία του Netflix με την Deutsche Telekom. Η γερμανική πολυεθνική θα προσφέρει σε διάφορες χώρες επιπλέον δυνατότητες ενσωμάτωσης του περιεχομένου του Netflix στις δικές της πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης με την αρχή να ξεκινά με την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία.

Όσον αφορά στην Ελλάδα και στην Cosmote TV, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία θα ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου και αρχικά θα αφορά στην παροχή συνδυαστικών πακέτων σε επιλεγμένους συνδρομητές. Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρονται πακέτα που θα περιλαμβάνουν πρόσβαση και σε Cosmote TV και σε Netflix με τον συνδρομητή να πληρώνει και για τις δύο υπηρεσίες μέσω του λογαριασμού της στην Cosmote.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η προσφορά θα αφορά όλους τους συνδρομητές της Cosmote TV, όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει στη Vodafone TV που προσφέρει σε συνδυαστικό πακέτο το Disney+, αλλά επιλεγμένο κομμάτι της συνδρομητικής βάσης.

• Like
Reactions: sgatz and sdragon28
Ελπίζουμε σε λογικές τιμές σε συνδυασμό με cosmote tv που πληρώνουμε και όχι στις default.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειτε το βάλουν με επιλεγμένες ταινίες σειρές είτε ακόμη καλύτερα ανοιχτή την εφαρμογή να μπαίνεις ειναι μεγαλη Αναβάθμιση για την Cosmote tv αυτο.Αρκει να υπάρξει λογική χρέωση

Εαν μπει στην Cosmote tv το Netflix σαν εφαρμογή με μια λογική χρέωση 3€,4€ επιπλέον Είναι μεγάλο πλεονέκτημα της Cosmote tv
Με τόσα € μπαίνεις σε πληρες οικογενειακό πακετο

• Angry
Reactions: sdragon28
Έχει κανείς άλλος θέμα με Netflix αυτή τη στιγμή; Τόσο από Shield όσο και από Google Tv μου βγάζει error. tvq-st-103, tvq-st-115. Από laptop μπήκα αλλά αφού άλλαξα password. Πριν δεν έμπαινε με το παλιό password.

Ήρθε και η σειρά μιας από τις δικές μου τηλεόρασης να αποχαιρετήσει το Netflix. Το περίμενα δηλαδή.
Έχω αγοράσει εξωτερικό TV box NOKIA αλλά πιστεύω ότι η εφαρμογή της τηλεόρασης παίζει πολύ καλύτερα.
Ίσως κόψω και την συνδρομή. Θα δω πως θα πάει.

Το περιεχόμενο Netflix που υπάρχει στις ΗΠΑ, με σύνδεση VPN (premium), σας παίζει σταθερά σε ανάλυση 4Κ?
Σε δοκιμές μου κάνει πολλά σκαμπανευάσματα. Εννοείται Ελλάδα και Ευρώπη παίζει μια χαρά το 4Κ.
Τί εμπειρία έχετε εσείς;

Εχω ασύρματη σύνδεση στη nova 4G home με γραμμή 50 το ρούτερ είναι ZTE τόσο δίνει η περιοχή που μένω στο απέναντι πεζοδρόμιο η γραμμή είναι.100
Η ταχύτητα που έχω δεν είναι σταθερή κυμαίνεται μεταξύ από 8 έως 18.mbps
,Σε σύνδεση 4Κ Netflix θα υπάρχει.πρόβλημα.
,Πάντως το ρούτερ ΖΤΕ 4G της nova είναι καταπληκτικό ακόμη.πιανω.και.εξω.απο.το.σπιτι μου

Η ταχύτητα που έχω δεν είναι σταθερή κυμαίνεται μεταξύ από 8 έως 18.mbps
εχει κοφτη μετα τα 200GB και περιοριζει την ταχυτητα στα 10mbps, διακυμανσεις σιγουρα θα εχει κινητο δικτυο και 4G

Δεν μου είπαν για κόφτες στη Nova μου είπαν ότι έχω απεριόριστα
Το θέμα που με ενδιαφέρει είναι το Netflix που βλέπω 4Κ ναι η όχι