Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

καλά το ARC δεν είναι από HDMI 1.4 και πάνω;

Λοιπόν, ακούστε πως έγινε : Ενεργοποιώ το ARC στην TV. -> Πάω στα connections να τσεκάρω εάν μου φέρνει κάτι...και εμφανιζεται το NTV550 !!!!

όσο και να μου σπάει τα νεύρα κάποιες λίγες φορές, η εικόνα του είναι άπαικτη :award:

υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί το openmediavault και να έχει κάνει NFS share όπου να βλέπει σωστά τα περιεχόμενα του το NTV550;

μέσω SMB τα shares τα βλέπει κανονικά π.χ. κάνω share το folder media, μέσα έχω κάποια avi και mkv, τα βλέπει, τα παίζει
μέσω NFS όμως τα ίδια shares δεν τα βλέπει. Βλέπει το folder media αλλά γράφει ότι δεν βρίσκει media οπότε και δε δείχνει τα αρχεία που βρίσκονται στο folder.

κάποιος με καμία ιδέα, να με σώσει; :)

Last edited:
όσο και να μου σπάει τα νεύρα κάποιες λίγες φορές, η εικόνα του είναι άπαικτη :award:

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του είναι ένα "κλικ" (όχι δυο "κλικ") ανώτερη από το wd gen3
Κρίμα που τα προβλήματα σταθερότητας που αντιμετώπισα με οδήγησαν στο να το ξαποστείλω.
Ίσως να έπρεπε να το κρατήσω σαν δεύτερο player για χρήση με τον προβολέα , εκεί που χρειάζεσαι κάθε "γραμμάριο" καλής εικόνας.
Για χρήση όμως all-around οικογενειακού player ούτε για αστείο ! (Εκεί το wd gen3 είναι σταθερότατο!)
Ακόμα θυμάμαι τα τηλεφωνήματα που με έπαιρναν στο κινητό "Ελα με ακούς ; Πάλι κόλλησε το Netgear!"
Πάντως για αγορά μεταχειρισμένου το Netgear, θα με ενδιέφερε.Για χρήση μόνο στον προβολέα σε τελείως απλές και ελεγχόμενες συνθήκες.
Περιμένω p.m.
Καλή χρονιά!

Καλημερα και χρονια πολλα.Φιλε geopro εχω 2 κομματια και πιστεψε με ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει.Απλο στην χρηση με + την απιστευτη εικονα του.Κριμα που η εταιρεια...... το αφησε.

υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί το openmediavault και να έχει κάνει NFS share όπου να βλέπει σωστά τα περιεχόμενα του το NTV550;

μέσω SMB τα shares τα βλέπει κανονικά π.χ. κάνω share το folder media, μέσα έχω κάποια avi και mkv, τα βλέπει, τα παίζει
μέσω NFS όμως τα ίδια shares δεν τα βλέπει. Βλέπει το folder media αλλά γράφει ότι δεν βρίσκει media οπότε και δε δείχνει τα αρχεία που βρίσκονται στο folder.

κάποιος με καμία ιδέα, να με σώσει; :)
το κατάφερα, όταν ορίζεις το NFS shared folder, στα extra options βάζεις ro,fsid=0,root_squash,no_subtree_check,hide

το κατάφερα, όταν ορίζεις το NFS shared folder, στα extra options βάζεις ro,fsid=0,root_squash,no_subtree_check,hide .Η κινηση απο δικτυο ειναι καλη;

δικτυακά παίζω τα πάντα αλλά το δικό μου είναι μέσω powerlines, δεν είναι και το καλύτερο οπότε δεν του βάζω βαριά αρχεία.
Συνήθως 720p ή 1080p με bitrate μέχρι 18mbps.
Με αυτά τα αρχεία η κίνηση είναι νεράκι.

δικτυακά παίζω τα πάντα αλλά το δικό μου είναι μέσω powerlines.Τα ιδια εχω κανει και εγω mε δυο DIVOLO 500/ρια.ΘΕΟΣ:grandpa:

Αν καποιος θελει να "δουλεψει" το ntv550 με εφαρμογη απο android,αλλα νομιζω εχει και για apple,υπαρχει ενα λιτο free τηλεχειριστηριο-app στο play store,γραψτε απλα "neotv" στην αναζητηση.Δουλευει οπως τα περισσοτερα, μεσο δικτυου και θελει μονο την ip του netgear.

Αν καποιος θελει να "δουλεψει" το ntv550 με εφαρμογη απο android,αλλα νομιζω εχει και για apple,υπαρχει ενα λιτο free τηλεχειριστηριο-app στο play store,γραψτε απλα "neotv" στην αναζητηση.Δουλευει οπως τα περισσοτερα, μεσο δικτυου και θελει μονο την ip του netgear.

To πιο καλό για iPhone πάντως είναι εδώ : http://jamieburchell.com/neotv/

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Για οποιον το ψαχνει δειχνει οτι εχει εδω 12 κομματια...

Ωραίος!!!
Οποιος προλάβει. ! Μην ξεχνάτε ότι είναι το μόνο media player το οποίο υποστηρίζει αναπαραγωγή bluray disk από USB εξωτερικό bluray player......

Αφου επιτελους εστησα το δωματιο στο νεο σπιτι...ξαναεβαλα σε χρηση το netgear..
συνδεσμολογια NTV550 -> onkyo 807 -> hdmi splitter -> epson tw700

1) ειμαι με το 3.2.16...εκτος απο το θεμα με το Α δεν εχω παρατηρησει κατι άλλο...να παω σε 3.2.27 η "χαλαει " τιποτα άλλο?

2) επειδη ο epson ειναι 720p ,ειχα επιλεξει στην εξοδο του 550 tv mode ntsc (ωστε να ειναι 60hz για αναπαραγωγη hd ταινιων 23.976) και να κανει αυτο το 3:2 pulldown (δεν ξερω καν αν δεχεται σημα 24 ο προβολεας) και αναλυση 1080p (auto fps = off)...το θεμα ειναι οτι στα info του 807 γραφει οτι στην εισοδο του παιρνει 720p/60....κανει downscale δηλ. το 550....ισως να ειναι και καλυτερο τελικα αλλα θελω να μπορω να το επιλεξω εγω....
το εχει χρησιμοποιησει λοιπον κανεις με 720p μεσο προβολης? πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις?

3) το hdmi splitter υπαρχει περιπτωση να επηρεαζει σε οποιοδηποτε επιπεδο την εικονα (fps,refresh rate,pulldown...)

ΥΓ στον 807 εχω απενεργοποιησει τον video processor οποτε υποτιθεται οτι δεν επεμβαινει καθολου στην εικονα...οτι σημα μπαινει βγαινει αυτουσιο...