Netgear NTV550 (Sigma 8642)

1)Απο την στιγμη που παιζει full menu , δεν εχεις θεμα
2)Εξωτερικους υποτιτλους σε bdmv/rip αν θυμαμαι καλα δεν υποστηρίζει.
3)Δεν εχει θεματα με την κίνηση
4)Ναι
5)Ναι

2) οκ σε Bluray ISO, αλλα ούτε σε BD FOLDER;;;
Ούτε αν μετονομασεις τον υπότιτλο srt (στο φάκελο STREAM) ίδιο όνομα με το μεγαλύτερο m2ts;

6) οταν υπαρχει φακελος με full bluray rip, δεν βγάζει μενου BD LITE, bd lite + avc, full navigation και file view..; Γιατί με τον παραπάνω τροπο (βλεπε 2) στο BD LITE μπορώ και έχω external υποτιτλους σε αλλα sigma players..

Στα ποπκορν μπορείς άνετα να έχεις εξωτερικούς υπότιτλους σε blu ray folder (full menu)

2) οκ σε Bluray ISO, αλλα ούτε σε BD FOLDER;;;
Ούτε αν μετονομασεις τον υπότιτλο srt (στο φάκελο STREAM) ίδιο όνομα με το μεγαλύτερο m2ts;

6) οταν υπαρχει φακελος με full bluray rip, δεν βγάζει μενου BD LITE, bd lite + avc, full navigation και file view..; Γιατί με τον παραπάνω τροπο (βλεπε 2) στο BD LITE μπορώ και έχω external υποτιτλους σε αλλα sigma players..

Οχι δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά !

Επειδή το είχα (2 φορές :p ) , δεν έχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης απολύτως ...
Το fw σε καθαρά θέματα αναπαραγωγής , ειναι ανωτερο απο τα αντιστοιχα popcorn της εποχής (Α200/210).
Τα θεματάκια του βέβαια τα είχε , αλλα μπροστά σε αυτα που έκανε , εκανες άνετα τα στραβά μάτια ...

Το δικό σου το έχω ακόμα, τα παίρνω μαζί μου στα ταξίδια να μου κάνει παρέα με καμιά ταινία, και αυτή τη στιγμή που ταξιδεύω το έχω συνδέσει στην LG της καμπίνας μου και παίζει αλφάδι. Θέματα υπερθέρμανσης επιβεβαιώνω ότι δεν έχει ούτε και με έχει απασχολήσει ποτέ. Στα υπόλοιπα Χρήστο νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο με όλο το σεβασμό της γνωριμίας μας, τα PCH είχαν καλύτερο fw καμμία σχέση με το NTV που εκτός από την κορυφαία αναπαραγωγή δεν έκαναν τίποτε άλλο σωστά...

δηλαδή απο εικόνα κίνηση ηχο έιναι εφάμιλο των αντίστοιχων popcorn / dune ?

Ναί φίλε μου ακριβώς τα ίδια.

Στα ποπκορν μπορείς άνετα να έχεις εξωτερικούς υπότιτλους σε blu ray folder (full menu)

Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που είχα πάρει πριν δυό χρόνια το C-200...κάτι που ποτέ δεν μας έκανε το χατήρι η HDI. Είναι τυχαίο που δεν βρίσκεις C-200 για πούλημα ούτε μεταχειρισμένο; Ακόμα και στο ebay πολύ δύσκολα το βρίσκεις...

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι "φυσικοί" δίσκοι υπάρχουν και άλλες λύσεις...

Υπάρχει και το C300 αν από την άλλη θες να παίζεις και Blu ray δίσκους.. (δεν το έχω δουλέψει οπότε δεν ξέρω τί προβλήματα μπορεί να έχει)

Έχουν στη γερμανία με 239 c200 :)

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1763323_-c-200-popcorn-hour.html

Last edited:

Το δικό σου το έχω ακόμα, τα παίρνω μαζί μου στα ταξίδια να μου κάνει παρέα με καμιά ταινία, και αυτή τη στιγμή που ταξιδεύω το έχω συνδέσει στην LG της καμπίνας μου και παίζει αλφάδι. Θέματα υπερθέρμανσης επιβεβαιώνω ότι δεν έχει ούτε και με έχει απασχολήσει ποτέ. Στα υπόλοιπα Χρήστο νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο με όλο το σεβασμό της γνωριμίας μας, τα PCH είχαν καλύτερο fw καμμία σχέση με το NTV που εκτός από την κορυφαία αναπαραγωγή δεν έκαναν τίποτε άλλο σωστά...

Ναί φίλε μου ακριβώς τα ίδια...
ευχαριστω!

Τότε τι mp είναι αν δεν μπορεί να αναπαράγει κάτι τόσο απλό.. external srt σε m2ts αρχείο...
Είναι μόνο για Mkv, τα οποία πλέον αναπαράγονται απο τους ενσωματωμένους mp των tv;

Για τα dune και popcorn συμφωνώ, αλλα και τα 2 είχαν/έχουν έλλειψης.

Εκτός απο dune, popcorn, netgear 550 ποιο αλλο εχει sigma;
(ειναι και το wd tv 3 με sigma, αλλα διάβασα για προβλήματα στα 24fps)

Last edited:
Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι "φυσικοί" δίσκοι υπάρχουν και άλλες λύσεις...

Υπάρχει και το C300 αν από την άλλη θες να παίζεις και Blu ray δίσκους.. (δεν το έχω δουλέψει οπότε δεν ξέρω τί προβλήματα μπορεί να έχει)

Έχουν στη γερμανία με 239 c200 :)

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1763323_-c-200-popcorn-hour.html

Είμαι καλυμένος από όλες τις απόψεις με τα mp που έχω έτσι κι αλλιώς...υπάρχει και το oppo καβάτζα για τα δύσκολα :music-smiley-005:
Αφού δεν με ενδιαφέρει και ούτε πρόκειται το 3D είμαι πολύ κομπλέ.

ευχαριστω!

Τότε τι mp είναι αν δεν μπορεί να αναπαράγει κάτι τόσο απλό.. external srt σε m2ts αρχείο...
Είναι μόνο για Mkv, τα οποία πλέον αναπαράγονται απο τους ενσωματωμένους mp των tv;

Για τα dune και popcorn συμφωνώ, αλλα και τα 2 είχαν/έχουν έλλειψης.

Εκτός απο dune, popcorn, netgear 550 ποιο αλλο εχει sigma;
(ειναι και το wd tv 3 με sigma, αλλα διάβασα για προβλήματα στα 24fps)

Δεν το πρόσεξαν το NTV δυστυχώς, και το παράτησαν πολύ νωρίς ενώ θα μπορούσε να τα έχει φάει όλα λάχανο με τις δυνατότητές του, να φανταστείς πόσο παπάρηδες και τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες είναι οι τύποι της Netgear (δεν έχουν ξεπεράσει αυτούς της HDI πάντως ακόμα :flipout: ) όταν η ταινία έχει VC-1 κωδικοποίηση και TrueHD ήχο απλά δεν παίζει...τέλος πάντων εμένα δεν με χαλάει καθόλου τα λεφτά του τα έχει βγάλει και τα βγάζει με το παραπάνω...αν θες στο δίνω να το δοκιμάσεις, μόνο στα ταξίδια το χρησιμοποιώ δεν θα μου λείψει για λίγες μέρες. Και η Egreat έχει κάποια με SMP 86XX γενικά πάντως οι περισσότερες υλοποιήσεις έχουν Realtek γιατί είναι πιο φθηνό και μεταξύ μας δεν βλέπω πλέον διαφορές με τα νέα 1186.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ναί φίλε μου ακριβώς τα ίδια.

Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που είχα πάρει πριν δυό χρόνια το C-200...κάτι που ποτέ δεν μας έκανε το χατήρι η HDI. Είναι τυχαίο που δεν βρίσκεις C-200 για πούλημα ούτε μεταχειρισμένο; Ακόμα και στο ebay πολύ δύσκολα το βρίσκεις...

Για να φτάσει το C200 στο σημείο που είναι τώρα , περίμεναν οι ιδιοκτήτες του τουλάχιστον 2 χρόνια , και δεν υπερβάλλω.
Ακομα δεν παιζει σαν ενα Dune.Αναφέρομαι καθαρα στο σπαρτιάτικο κομμάτι της αναπαραγωγης.
Τα popcorn πάντα ηταν πολυ πιο μπροστά σε δευτερεύοντα θέματα οπως jukebox , youtube, applications κλπ.
Aλλα τι να τα κανω τα ωραια εξωφυλλα οταν παταω το ρημαδι το play και μετά γίνεται ο κακός χαμός ?
Το Α200/210/c200 τελικά ψιλοέστρωσαν.
Το Α300 εχει ακόμα θεματάκια αρκετά.
Το Α400 εχει ακομα περισσότερα αν και μάλλον δείχνουν να φτιάχνονται με χαλαρούς ρυθμούς. (παίζει να τεστάρω ενα τις προσεχείς μερες).

Να ασε ρωτήσω... Εισαι σιγουρος οτι το netgear δεν επαιζε movie.m2ts με movie.srt ? Τι λόγο είχε να μην παιξει αν εμπαινες στο stream directory?Εκτος αν δεν μπορουσε να μπει καθόλου και δεν το θυμάμαι.

Όπως τα λέει ο pax.
Με τη διαφορά ότι σε αυτό που δοκίμασα εγώ 2-3 μέρες έπαιζε υπότιτλους αλλα δεν τους συγχρόνιζε με τίποτα!!!
Το έχω αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες.

Επίσης αμφιβάλω αν κολλάει μόνο με VC-1. Κάτι πατερνάκια που δοκίμαζα τα έδειχνε ροζ και με σπασίματα.

Μετά τις επιβεβαιώσεις του pax, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα mkv player και μάλιστα με υποδεέστερη εικόνα (βλ. flag επίσης στις προηγούμενες σελίδες)

Μακριά.

φιλε Dalanik τι ειναι το flag; και πως το βλεπω;|Ποια η χρηστικοτητα του;

Ρίξε μια ματιά απο το ποστ 2502 και μετά.

Πρακτικά χωρίς την αναγνώριση του flag για ΗD mkv βλέπεις τα χρώματα με λάθος πρότυπο (601 αντί 709)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ρίξε μια ματιά απο το ποστ 2502 και μετά.

Πρακτικά χωρίς την αναγνώριση του flag για ΗD mkv βλέπεις τα χρώματα με λάθος πρότυπο (601 αντί 709)

Θα σου δωσω το δικο μου που τα φτυσε να το σενιαρεις λιγακι...... ακομη aplying κανει εδω και 3 μερες .... Εχω να σε δω και καιρο... Θα ρθεις στην Avart?

Κατά τις 200-230 πιστεύω θα είμαι εκεί, αν και εφόσον κανονίσουμε τίποτα για μετά... :ADFADF1:

+++
Είδα και έπαθα με αυτό που πήρα στο φίλο μου... να μου λείπει.
Όταν το πάρει χαμπάρι (ευτυχώς δεν έχει απαιτήσεις) θα με κρεμάσει ανάποδα (είναι και θηρίο... λολ)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Για να φτάσει το C200 στο σημείο που είναι τώρα , περίμεναν οι ιδιοκτήτες του τουλάχιστον 2 χρόνια , και δεν υπερβάλλω.
Ακομα δεν παιζει σαν ενα Dune.Αναφέρομαι καθαρα στο σπαρτιάτικο κομμάτι της αναπαραγωγης.
Τα popcorn πάντα ηταν πολυ πιο μπροστά σε δευτερεύοντα θέματα οπως jukebox , youtube, applications κλπ.
Aλλα τι να τα κανω τα ωραια εξωφυλλα οταν παταω το ρημαδι το play και μετά γίνεται ο κακός χαμός ?
Το Α200/210/c200 τελικά ψιλοέστρωσαν.
Το Α300 εχει ακόμα θεματάκια αρκετά.
Το Α400 εχει ακομα περισσότερα αν και μάλλον δείχνουν να φτιάχνονται με χαλαρούς ρυθμούς. (παίζει να τεστάρω ενα τις προσεχείς μερες).

Να ασε ρωτήσω... Εισαι σιγουρος οτι το netgear δεν επαιζε movie.m2ts με movie.srt ? Τι λόγο είχε να μην παιξει αν εμπαινες στο stream directory?Εκτος αν δεν μπορουσε να μπει καθόλου και δεν το θυμάμαι.

Χρηστάρα δεν συμφωνώ τα θεωρούσα ανέκαθεν πολύ καλύτερα τα fw των PCH από το NTV, το έχω ήδη δύο χρόνια το C-200, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε βρε αδερφέ μου είναι πολύ σεβαστή η γνώμη σου και το ξέρεις. Τώρα για τους υπότιτλους, φίλε, δεν παίζει το ρημάδι...όταν είναι μέσα στον BDMV φάκελο και βάλεις μέσα εξωτερικούς srt δεν τους παίζει που να χτυπιέσαι κάτω, ούτε καν τους βλέπει !!! Αντίθετα σε σκέτο .m2ts τους βλέπει αλλά αν χρειαστεί να κάνεις παύση ή ff-rew χάνει τον συγχρονισμό και σου σπάει τα νεύρα.

Ματρόσκες πάντως παίζει κομπλέ :flipout:

ούτε ματρόσκες παίζει κομπλέ ρε συ... τι κομπλέ?
τα χρώματα είναι κομπλέ?

και vc-1 καρέ καρέ? υποχρεωτική αργή κίνηση? λολ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Χρηστάρα δεν συμφωνώ τα θεωρούσα ανέκαθεν πολύ καλύτερα τα fw των PCH από το NTV, το έχω ήδη δύο χρόνια το C-200, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε βρε αδερφέ μου είναι πολύ σεβαστή η γνώμη σου και το ξέρεις. Τώρα για τους υπότιτλους, φίλε, δεν παίζει το ρημάδι...όταν είναι μέσα στον BDMV φάκελο και βάλεις μέσα εξωτερικούς srt δεν τους παίζει που να χτυπιέσαι κάτω, ούτε καν τους βλέπει !!! Αντίθετα σε σκέτο .m2ts τους βλέπει αλλά αν χρειαστεί να κάνεις παύση ή ff-rew χάνει τον συγχρονισμό και σου σπάει τα νεύρα.

Ματρόσκες πάντως παίζει κομπλέ :flipout:

Την συγκριση στο quote που μου εβαλες την εκανα με το dune και οχι με το 550 :p
Καταλαβα τι μου ειπες τωρα για τους υποτιτλους...
Επειδη πάντως αρκετοί το πηραμε κατω απο 90ε , ηταν super duper μαδαφακιν :p value αγορα για ενα sigma μηχανακι που επαιζε αριστα απο δικτυο,επαιζε μενου και περναγε και hd audio ...

Επειδη πάντως αρκετοί το πηραμε κατω απο 90ε , ηταν super duper μαδαφακιν value αγορα για ενα sigma μηχανακι που επαιζε αριστα απο δικτυο,επαιζε μενου και περναγε και hd audio
ρε Χρηστο τι παραπανω θελει ενας χρηστης;:ernaehrung004:

Την συγκριση στο quote που μου εβαλες την εκανα με το dune και οχι με το 550 :p
Καταλαβα τι μου ειπες τωρα για τους υποτιτλους...
Επειδη πάντως αρκετοί το πηραμε κατω απο 90ε , ηταν super duper μαδαφακιν :p value αγορα για ενα sigma μηχανακι που επαιζε αριστα απο δικτυο,επαιζε μενου και περναγε και hd audio ...
Ομως δεν υποστήριζε(ι) external srt, οπότε δώρων αδωρων, έκτως και αν όλα τα bluray rip που διαθετει κάποιος έχουν ελληνικούς υποτιτλους..

Οπότε mkv player είναι και μάλιστα με λάθος χρωματικο πρότυπο, οπως ανάφερε λίγο παραπάνω.
Για απλή ομως χρήση, χωρίς απαιτήσεις και για τα χρήματα που το πήρατε είναι οκ.

Είχε κάποιος ntv550 και wd live 3 για να ενημερώσει για τις διάφορες των 2 player σε αναπαραγωγη bluray rip με external srt; Για το 550 πάνω κάτω ενημερωθήκαμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

ούτε ματρόσκες παίζει κομπλέ ρε συ... τι κομπλέ?
τα χρώματα είναι κομπλέ?

και vc-1 καρέ καρέ? υποχρεωτική αργή κίνηση? λολ

Οταν αλλάζει το κοντέϊνερ παίζει μιά χαρά ο VC-1, με trueHD ήχο, δες ας πούμε το The Last Samurai σε full BD rip, δεν θα το παίξει με τίποτα, όταν είναι σε mkv το παίζει μιά χαρά, και μερικές ακόμα που έχουν τον VC-1 την ίδια συμπεριφορά έχουν όταν αλλάζει το κοντέϊνερ.

Τώρα για τα flags δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, εμένα μου φαίνεται ίδια η εικόνα και στα τρία SMP 86xx που έχω, ούτε και καταλαβαίνω πως βλέπετε εσείς τα λάθη :flipout: είχα διαβάσει τις δοκιμές σου Νίκο, αλλά ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ, δεν με απασχολεί και ούτε θέλω να ασχοληθώ παραπάνω.

Ετσι ακριβώς !!!! :ernaehrung004:

Πάντως φίλος απο το forum το άλλαξε επειδή δεν έπαιζε vc-1 και γενικά δεν είναι για πολλά με τις περίεργες κωδικοποιήσεις... μάλιστα πριν πάρει τον αντικαταστάτη του έκανε και τεστ για να σιγουρευτεί.

Για τα χρώματα μπορεί να μου μπήκε η ιδέα και να μου φαίνεται κάπως εμένα . Τι να πω?
Πάντως η διαφορά στα μάτια μου και στα μέσα που διαθέτω είναι εμφανής - πέραν απο κάθε αμφιβολία. είναι μουντό στα κοκκινα μπλε και παράγωγα.

Το WD3 που το έχω δει και αυτό σχετικά καλά (όχι πλήρως όμως) δεν είχε τέτοια θέματα.
Τώρα βέβαια τελευταία παρουσίασε και αυτό τα δικά του θέματα, αναπαραγωγής, σε μερικές κωδικοποιήσεις. επίσης μου φάνηκε αργό στο δίκτυο και βέβαια δεν παίζει όλα τα HD Audio και flac sample rate μέχρι 48 και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα. Η τελευταία παρτίδα απ'ότι με ενημέρωσε φίλος είχε ένα προβληματάκι και με της κούμπωμα της usb (νομίζω πως άλλαξε και δεύτερο μηχανάκι φίλος απο το φορουμ και πάλι)

Προσωπική γνώμη το 550 έχει σοβαρότατα προβλήματα... δεν υπάρχει συμβιβασμός.
Το WD απο την άλλη, για κάποιον που θα κολλήσει πάνω ένα δίσκο και θα δεί τη ταινιούλα του με DTS είναι μια χαρά.
Δικτυακά είναι λίγο της υπομονής. Ίσως σε βαριά αρχεία να έχει επίσης θέμα, δεν το γνωρίζω.