Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εχω μεγαλο προβλημα με το ntv550 με το που ξεκιναει πεταει artifacts στην οθονη και οταν παω να δω κατι σε τυχαια σημεια σαν να χανει το σημα απο την hdmi και δειχνει μαυρη οθονη μετα απο 1sec επανερχεται.Το πηρα απο pixmania ξερετε την διαδικασια rma?

Xθες εβαλα το .313 και εχει επιλογη 30 και 36 Bit στην εικονα.
Αρκετα σταθερο σε διαφορες δοκιμες που εκανα.

Xθες εβαλα το .313 και εχει επιλογη 30 και 36 Bit στην εικονα.
Αρκετα σταθερο σε διαφορες δοκιμες που εκανα.

Που στο καλό είναι το link και δεν το βρίσκω?

Στο λινκ για την 309 αλλαξε στο τελος και καντο 314 ειναι η τελευταια.

Εχω μεγαλο προβλημα με το ntv550 με το που ξεκιναει πεταει artifacts στην οθονη και οταν παω να δω κατι σε τυχαια σημεια σαν να χανει το σημα απο την hdmi και δειχνει μαυρη οθονη μετα απο 1sec επανερχεται.Το πηρα απο pixmania ξερετε την διαδικασια rma?

Αφού έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις HDMI καλώδιο και δεν κατάφερες κάτι ..Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα restore defaults ή ακόμα κι ένα hard reset μετά .
Εχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι χρειάστηκε να πεεράσουν 2 φορές το firmware για να "κάτσει"

Αν μετά από όλα αυτά δεν διορθωθεί ...πας για rma.....

Y.Γ. Το deep color 36bits έδωσε άλλη εικόνα στον Player !!!!!!!!!!!

Αφού έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις HDMI καλώδιο και δεν κατάφερες κάτι ..Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα restore defaults ή ακόμα κι ένα hard reset μετά .
Εχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι χρειάστηκε να πεεράσουν 2 φορές το firmware για να "κάτσει"

Αν μετά από όλα αυτά δεν διορθωθεί ...πας για rma.....

Y.Γ. Το deep color 36bits έδωσε άλλη εικόνα στον Player !!!!!!!!!!!

Restore defaults εκανα αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Hard reset πως κανω?

Πάντως κ σε μένα, στο τελευταίο beta κ όταν είμαι στο μενού που διαλέγεις ταινία, μου εμφανίζει κάτι πράσινες γραμμούλες που χάνονται κ ξαναεμφανίζονται. στην ταινία δεν υπάρχουν, η εικόνα κ η κίνηση είναι άψογες. Μήπως είναι screen saver;;; χα χα χα

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ρε παιδιά από που "τσιμπάτε" αυτά τα beta?
Προφανώς πρόκειται για εκδόσεις που διακινούνται μεταξύ των beta testers.

Βάλε 36bit να δεις ποιότητα εικόνας............

Επειδή απόρησα με το leakage των διάφορων beta's (ενώ εγώ απ'ότι ανακάλυψα στο mail μου έχω μόνο την 312) έκανα ερώτηση στον Dev της Netgear και πήρα την παρακάτω απάντηση ! :

Hi OnlineN,

We have a 312 FW which I sent out to a couple of people for testing, it includes support for 36 bit deep color. The 313-314 FW has a couple of degradations so I have not sent it to anyone.

Are there any specific fixes you are waiting for? Let me know and I will tell you the progress.

Regards,
Jon

Με δεδομένη την παραπάνω ερώτησή του ......τι να απαντήσω σαν πρώτες προτεραιότητες από όλους μας ?

To μύνημα που βγάζει είναι Cannot play ths media file.

Προσπαθησες να παίξεις κάποιο τραγούδι ...ή δεν παίζει καθόλου ? (Δεν μπορώ να το τεστάρω τώρα λόγω .. της ώρας του παιδιού στην TV....)

Το youtube δεν παίζει με την 314. Βγάζει μηνημα ότι δεν υποστιρίζει αυτό το fornat

Aυτη την στιγμη με κανενα firmware δεν παιζει το youtube.Οταν βαζω 36bit η 30bit βλεπω μια μαυριλα αντι για video.