Καλορίζικο!Καλησπερα παιδια.Μολις παρελαβα Το NTV550.Του εβαλα το τελευταιο firm και αυτο ....πεταει.Πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εχω παρει σε media player.Απλα απιστευτο.Πολυ ωραια χρωματα και απιστευτη κινηση.
Σε ευχαριστω πολυ onlineN.Τωρα σε παρακαλω βοηθησε με να σεταρω το νετ,γιατι δεν μπορω να τα καταφερω.Θελω να βλεπω τα κοινοχρηστα βιντεο απο το πισι.
Σε ευχαριστω πολυ onlineN.Τωρα σε παρακαλω βοηθησε με να σεταρω το νετ,γιατι δεν μπορω να τα καταφερω.Θελω να βλεπω τα κοινοχρηστα βιντεο απο το πισι.
Καλορίζικα!!! Περιμένουμε εντυπώσεις.
Έχει καλύτερη εικόνα από το Live,το πρώτο που έκανα μόλις πήρα το NTV550 ήταν να συγκρίνω σε εικόνα τα Media Players που έχω.
Μετά την προσθήκη μιας 3D τηλεόρασης, προέκυψε πρόβλημα αναγνώρισης SUB/IDX 3D υποτίτλων.
Με το πρόγραμμα 3D Subtitler μετατρέπω τους υπότιτλους συμβατούς με υλικό 3D Side by Side.
Στο Netgear δεν εμφανίζονται καθόλου. Στο ταπεινό Himedia 300A+ εμφανίζονται κανονικά
Μια φορα, που το δοκιμασα δεν μου τους εμφανιζε και εμενα αλλα προσωπικα τα 3D τα παιζω απο htpc οποτε δεν με ενοχλει.Ισως θα μπορουσε τους υποτιτλους απο το 3d subtitler, να τους κανει .srt με καποιο προγραμμα αλλα δεν ξερω αν δουλεψει.Τελικά έβγαλες άκρη με αυτό;
Ναι, σιγουρεύτηκα ότι δεν τους αναγνωρίζει!Τελικά έβγαλες άκρη με αυτό;
Ναι, σιγουρεύτηκα ότι δεν τους αναγνωρίζει!
Δούλεψαν αλλά είχε ένα θέμα με τον χαρακτήρα της νέας γραμμής \N όπου εμφανιζόταν στους υπότιτλους και δεν άλλαζε γραμμή.
Κάνε με έναν καλό text editor (π.χ. Notepad++) - πάντα σε utf8 - τα ass tags από κεφαλαία -> πεζά, π.χ.:
- τα \N -> \n
Και θα παίξει λογικά σωστά.
Ευχαριστώ πολύ για το tip. Υπάρχουν άλλα ass tags που θα πρέπει να προσέξω;
νομίζω είναι μονόδρομος και θα σε εξυπηρετήσει και σε άλλες χρήσεις...κάνει οποιαδήποτε θύρα ethernet ασύρματη...για access point στήνεται πολύ εύκολα..και είναι αυτό που προτείνει η Netgear για το 550.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.