Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

καλά ας κάνει τίποτα τέτοιο και να δούμε μετά τις πωλήσεις.... :flipout:

Είναι όμως απίστευτο πως μεθοδικά κινείται όλο το σύστημα...ε? :D Η AceTrax κινείται μεθοδικά στην Ευρώπη (Αγγλία, Γαλλία , Γερμανία, Ιρλανδία , Ιταλία κ.α. έχουν ήδη την υπηρεσία) με στόχο να μπει ως υπηρεσία στις νέες TV και τα media players που υποστηρίζουν Flash , Macrovision , web browsing. Από την άλλη αφού άφησαν την πειρατεία να μεγαλώσει πολύ ώστε να συνηθίσουνε όλοι στο downloading και την αναπαραγωγή ταινιών μέσω των media players , κυνηγούν ξαφνικά με μανία τα παράνομα sites με ταινίες .....Θα δείξει που θα πάει το πράγμα...
Πάντως η Netgear και όλοι όσοι έχουν ή θα παρουσιάσουν υλοποιήσεις Sigma μελλοντικά ξέρουν καλά ότι οι πωλήσεις τους εξαρτώνται πολύ από τα restrictions αυτά .. Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν λύσεις ( οι οποίες φυσικά είναι μη ανακοινώσιμες..) :D

Eγω νομιζω οτι η cinavia θα (θελει να) μπει σε ολα τα players , ανεξαρτητως επεξεργαστη.

Aν θέλει η Sony να βάλει ταφόπλακα στο BluRay, ας επιτρέψει το cinavia...

Πρώτα μας πιπιλίζουν την υπεροχή των φορμά HD Audio και στη συνέχεια σκέφτονται να τα βρωμίσουν με "watermark"...

Όταν προσπάθησαν να βάλουν αντίστοιχο "watermark" στο DVD-Audio πάντως, η ιδέα απορρίφθηκε, γιατί σε τυφλά τεστ αποδείχτηκε πως επιφέρει ακουστές αλλοιώσεις στον ήχο...

και ερωτώ. Αν γίνει αυτό με το cinavia ... τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης των media players ? Θα βάλουν μόνοι τους τα χέρια τους να βγάλουνε τα μάτια τους ? (οι κατασκευαστές εννοώ)

λοιπον παρελαβα και εγω το player απο τον φιλο zilmer, μια πρωτη κρυαδα.... δεν μου διαβασε τον βασικο μου σκληρο-μεταφορεα Hitachi livestudio mobile 500G

λοιπον παρελαβα και εγω το player απο τον φιλο zilmer, μια πρωτη κρυαδα.... δεν μου διαβασε τον βασικο μου σκληρο-μεταφορεα Hitachi livestudio mobile 500G

Ο δίσκος σου έχει κάποιο είδος software ε ?

εχει Νικολα...ενα δικο του προγραμμα θα προσπαθησω να το βγαλω, κατα τα αλλα για τα λεφτά που έδωσα (110 ευρω) αξιοπρεπέστατο

μεσα στην βδομαδα περιμενω το Ποντιο να ερθει να το δουμε παρεα επισης μπορει να αγγαρεψω τους δυο Δχσταδες να ερθουν για γκαφε και κουβεντουλα:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ο δίσκος σου έχει κάποιο είδος software ε ?
Πάντως και σε μένα το usb flash 8gb ocz rally δεν το αναγνωρίζει (NTFS), στο egreat παίζει κανονικά.

εχει Νικολα...ενα δικο του προγραμμα θα προσπαθησω να το βγαλω, κατα τα αλλα για τα λεφτά που έδωσα (110 ευρω) αξιοπρεπέστατο

μεσα στην βδομαδα περιμενω το Ποντιο να ερθει να το δουμε παρεα επισης μπορει να αγγαρεψω τους δυο Δχσταδες να ερθουν για γκαφε και κουβεντουλα:flipout::flipout:

Εεεπ! Ερχομαι κι εγώ εάν θέλετε!!!!

Πάντως και σε μένα το usb flash 8gb ocz rally δεν το αναγνωρίζει (NTFS), στο egreat παίζει κανονικά.

Κάτι τέτοια κολλήματα..τα τραβάει κι εμένα. Ενα D-Link usb δεν το βλέπει με τίποτα. Στα 2-3 Sony που έχω δεν έχει πρόβλημα....Εχει την προσωπικότητά του ......:flipout:

Πάντως η Netgear και όλοι όσοι έχουν ή θα παρουσιάσουν υλοποιήσεις Sigma μελλοντικά ξέρουν καλά ότι οι πωλήσεις τους εξαρτώνται πολύ από τα restrictions αυτά .. Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν λύσεις ( οι οποίες φυσικά είναι μη ανακοινώσιμες..) :D

Εχω σοβαρη υποψια οτι ενας απο τους λογους που και η Popcornhour παει σε Intel ειναι για να αποφυγει το Cinavia...

Δεν παει μονο σε intel.Θα κρατησει να βγαζει κανονικα sigma μηχανακια και μαλιστα θα τα θεωρει the best σε οτι εχει να κανει με αναπαραγωγη βιντεο.

Δεν παει μονο σε intel.Θα κρατησει να βγαζει κανονικα sigma μηχανακια και μαλιστα θα τα θεωρει the best σε οτι εχει να κανει με αναπαραγωγη βιντεο.

Αυτα θα τα λενε μεχρι να φυγει το στοκ. Μετα θα δουμε...
Και απο αυτα που ειδα να γραφουν, δε φαινονται καθολου προθυμοι να πανε σε 8910.

Κανω τωρα τις πρωτες δοκιμες.

Το σεταρισμα και η συνδεση στο δικτυο με 200αρι homeplug ηταν κυριολεκτικα παιχνιδακι. Εχω ταχυτητες περιπου 30-32mbps αλλα δε δοκιμασα ακομα δικτυακη αναπαραγωγη "δυσκολου" αρχειου.

Υoutube παιζει κανονικα και Ελληνικοι ραδιοφωνικοι σταθμοι παιζουν αλλα οχι ολοι.

Το θεμα με τους ANSI υποτιτλους επειγει και ειναι αστειο να υπαρχει.

Μεχρι στιγμης ειχε κι ενα κολλημα που χρειαστηκε να βγει το καλωδιο του ρευματος, καπου στο browsing των μενου του κολλησε, φαινομενα φρεσκου firmware μαλλον.

Γρηγορα μενου και καλη αποκριση χειριστηριου.

Το μονο σοβαρο μεχρι στιγμης για μενα προβλημα οτι δεν βλεπει τον δευτερο δισκο απο ενα εξωτερικο usb case, θα δοκιμασω αργοτερα και την sata συνδεση του case μηπως τον δει.
ΕDIT: ουτε με την eSATA τον βλεπει...

Το μηχανακι αγοραστηκε σαν αντικαταστατης του(...επισης Sigma) τιμιοτατου IstarHD Mini που συμπληρωσε δυο χρονια "υπηρεσιων" και σαν πρωτη εντυπωση που μου αφηνει ειναι οτι εχω ενα δυνατοτερο μηχανημα, χωρις αισθητη διαφορα σε ποιοτητα εικονας(...θα κανω δοκιμες και στην κινηση να δω αν εντοπισω διαφορες) αλλα με firmware που το "φρεναρει" ακομα σε σχεση με τις δυνατοτητες του.

Last edited:

Το σεταρισμα και η συνδεση στο δικτυο με 200αρι homeplug ηταν κυριολεκτικα παιχνιδακι. Εχω ταχυτητες περιπου 30-32mbps αλλα δε δοκιμασα ακομα δικτυακη αναπαραγωγη "δυσκολου" αρχειου.

Υoutube παιζει κανονικα και Ελληνικοι ραδιοφωνικοι σταθμοι παιζουν αλλα οχι ολοι.

Μεχρι στιγμης ειχε κι ενα κολλημα που χρειαστηκε να βγει το καλωδιο του ρευματος, καπου στο browsing των μενου του κολλησε, φαινομενα φρεσκου firmware μαλλον.

Μετα απο 3 μερες που το εχω και εγω συμφωνω σε ολα με επιπλεον οτι το autofps δεν δουλευει παντα.
Οταν κανω streaming απο το pc και το κλεισω κολλαει και πρεπει να το βγαλω απο την πριζα αντι να βγαζει καποιο μηνυμα.

Σαν αγορα γενικα ειμαι ικανοποιημενος

Το σεταρισμα και η συνδεση στο δικτυο με 200αρι homeplug ηταν κυριολεκτικα παιχνιδακι. Εχω ταχυτητες περιπου 30-32mbps αλλα δε δοκιμασα ακομα δικτυακη αναπαραγωγη "δυσκολου" αρχειου.Δυστυχώς το homeplug σε περιορίζει πολύ. Εγώ έχω μέσο όρο ταχύτητας στο ενσύρματο δίκτυό μου > 50mbps.

Αστείο δεν λες τίποτα. Δεν θα υπάρχει για πολύ...

Το μονο σοβαρο μεχρι στιγμης για μενα προβλημα οτι δεν βλεπει τον δευτερο δισκο απο ενα εξωτερικο usb case, θα δοκιμασω αργοτερα και την sata συνδεση του case μηπως τον δει.
ΕDIT: ουτε με την eSATA τον βλεπει...
εμένα μου βλέπει eSATA κανονικά. Κάνε μια επανεκκίνηση και scan attached devices...

Το μηχανακι αγοραστηκε σαν αντικαταστατης του(...επισης Sigma) τιμιοτατου IstarHD Mini που συμπληρωσε δυο χρονια "υπηρεσιων" και σαν πρωτη εντυπωση που μου αφηνει ειναι οτι εχω ενα δυνατοτερο μηχανημα, χωρις αισθητη διαφορα σε ποιοτητα εικονας(...θα κανω δοκιμες και στην κινηση να δω αν εντοπισω διαφορες) αλλα με firmware που το "φρεναρει" ακομα σε σχεση με τις δυνατοτητες του.
Δεν έχει ενεργοποιηθεί η εμπεριεχόμενη δυνατότητα του 12bit color processing. Η διαφορά είναι εμφανής μετά την ενεργοποίησή της.....

Toυ βαζω να παιξει τα γνωστα test videos με διαφορετικα codecs,framerates,HD audio formats κλπ και δυστυχως ενω το Istar τα επαιζε ολα, με ΗD ηχο στον ενισχυτη αλλα με προβληματα στην αναπαραγωγη(..στη σκηνη των πουλιων του BBC Planet Earth πχ), το NEO ειχε καλυτερη αναπαραγωγη αλλα σε μερικα δεν ειχε εικονα ενω ΔΕΝ περασε και το True HD στον ενισχυτη(...ακουγοταν φυσημα).

@onlineN
Εχει προβλημα να δει τoν δευτερο απο τους δυο δισκους που εχει μεσα το case. Δεν ειναι θεμα του case καθως το προηγουμενο player τους εβλεπε σαν δυο ξεχωριστες μοναδες.

Last edited:
Eχει επιλογη για nfs ή smb οταν κανεις δημιουργια νεας τοποθεσιας για να σκαναρει media.
Tι ειναι προτιμοτερο και με ποιο τροπο μπορεις να επιλεξεις στις τοποθεσιες που ηδη εχεις ορισει;

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δεν έχει ενεργοποιηθεί η εμπεριεχόμενη δυνατότητα του 12bit color processing. Η διαφορά είναι εμφανής μετά την ενεργοποίησή της.....
Θα ενεργοποιηθεί με επόμενο update ή πρέπει να κάνουμε κάτι;