Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Νομίζω ότι δε μπορείς να τους αλλάξεις και με πρόχειρο ψάξιμο βρήκα ότι έχει αναφερθεί από onlineN στη σελίδα 11 ότι δε γίνεται.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Νομίζω ότι δε μπορείς να τους αλλάξεις και με πρόχειρο ψάξιμο βρήκα ότι έχει αναφερθεί από onlineN στη σελίδα 11 ότι δε γίνεται.

Κατσε γιατι το ειχα και εγω..καπου δεν εχει επιλογη στους υποτιτλους στο setup του μηχανηματος , τι γραμματοσειρα βαζεις?windows 1253 πχ και τετοια? ρε μπερδεψα τα μηχανηματα...?? δες το και αν κανω λαθος σορυ προκαταβολικα

1) Σώζουμε σε UTF-8 τους υπότιτλους.
2) Πατάμε 2 φορές το Αα και επιλέγουμε κι εκεί UTF-8
3) Αποκλείεται να μην τους δείχνει ...κάτι έχουμε κάνει λάθος :D

Εμένα παιδιά δεν μου το κάνει αυτό με τους υπότιτλους που λέτε. Να πηδάει δηλαδή γραμμές. Ούτε κόκκο μου δίνει , ούτε σπασίματα εχω.
Να θυμάστε ότι την πρώτη φορά πρέπει να κάνει scan όλα όσα έχετε share. εάν το κόψετε για να βάλετε μια ταινία....ή βάλετε κάποιο επιπρόσθετο δίσκο ή κάνετε share κάποιο καινούριο media location .....θα κάνει αυτόματα πάλι scanning για να ανανεωσει το memory του.

Υ.Γ. Βασικά αυτή τη στιγμή σ'εμενα λειτουργεί ως ο βασικός μου player. Το μόνο που με ενοχλεί εμένα είναι το 12 bit color που δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί μιας και πολεμάνε να φτιάξουνε ένα firmware που να τα λύνει όλα. Τι να πω.....κι έτσι 2 εβδομάδες τώρα εκτός από το 298 που έχουμε μόνο εμείς , δεν έχει βγεί άλλο. αναμένουμε.....

Last edited:
Για μενα το σημαντικοτερο προβλημα ειναι οτι συνεχιζει να πηδαει γραμμες απο srt υποτιτλους σε mkv 1080p ακομα και οταν ο δισκος ειναι συνδεδεμενος στην usb.ειναι εκνευριστικο.

Mε διαφορα το εκνευριστικοτερο bug.
Μα ρε γμτ αντιμετωπιζει κατι ηλιθια προβληματα αυτο το μηχανημα που εχουν λυθει για πλακα σε παλιοτερα και "κατωτερα" players της σειρα Sigma...:furious3:

Mε διαφορα το εκνευριστικοτερο bug.
Μα ρε γμτ αντιμετωπιζει κατι ηλιθια προβληματα αυτο το μηχανημα που εχουν λυθει για πλακα σε παλιοτερα και "κατωτερα" players της σειρα Sigma...:furious3:

Αυτό ...ξαναπέστο..........Είναι απίστευτοι.....και δεν λένε να βγάλουνε ένα γρήγορο να φτιάξουνε τα φτιαγμένα τουλάχιστον....:furious3:

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Υ.Γ. Βασικά αυτή τη στιγμή σ'εμενα λειτουργεί ως ο βασικός μου player. Το μόνο που με ενοχλεί εμένα είναι το 12 bit color που δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί μιας και πολεμάνε να φτιάξουνε ένα firmware που να τα λύνει όλα. Τι να πω.....κι έτσι 2 εβδομάδες τώρα εκτός από το 298 που έχουμε μόνο εμείς , δεν έχει βγεί άλλο. αναμένουμε.....
Παρά τη γκρίνια μου, παραμένει ο βασικός media player. Οι βασικοί λόγοι? Η πολύ καλή ποιότητα εικόνας, η ταχύτητα του και το auto frame rate. (συν video wall, TAG files κλπ.)

Ελληνικά filenames, αναγνώριση ansi μορφής ελληνικών υποτίτλων και πρόσβαση από PC για μικροεπεμβάσεις στα αρχεία.
Τα θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ σε οποιονδήποτε player.
Δυστυχώς η Netgear γράφει drivers για ..usb-hubs.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ελληνικά filenames, αναγνώριση ansi μορφής ελληνικών υποτίτλων και πρόσβαση από PC για μικροεπεμβάσεις στα αρχεία.
Τα θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ σε οποιονδήποτε player.
Δυστυχώς η Netgear γράφει drivers για ..usb-hubs.

Αυτά ακριβώς που γράφεις έχω ζητήσει! κι αυτά ακριβώς που ανέφερες κάνει..... :mad:

Μια χαζή ίσως ερώτηση : Το auto frames στην θέση disable or enable?
Αυστηρά ενεργοποιημένο! (εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο)
Εγώ εννοώ τον αυτόματο εντοπισμό του ρυθμού ανανέωσης.

Για μενα το σημαντικοτερο προβλημα ειναι οτι συνεχιζει να πηδαει γραμμες απο srt υποτιτλους σε mkv 1080p ακομα και οταν ο δισκος ειναι συνδεδεμενος στην usb.ειναι εκνευριστικο.
νομίζω μόνο σε μια ταινία μου το έχει κάνει, ίσως να είναι προβληματικοί οι υπότιτλοι, την επόμενη φορά κάνω έλεγχο με το time adjuster.

νομίζω μόνο σε μια ταινία μου το έχει κάνει, ίσως να είναι προβληματικοί οι υπότιτλοι, την επόμενη φορά κάνω έλεγχο με το time adjuster.

Δες το και στο pc εκει θα δεις οτι οι υποτιτλοι δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα τρωει κολλημα το neo.

Δες το και στο pc εκει θα δεις οτι οι υποτιτλοι δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα τρωει κολλημα το neo.
Στο pc μπορεί κ να αναπαράγονται υπότιλοι μεγάλοι σε μήκος...όχι σωστό χρόνο κτλ.

Μόλις έμαθα ότι η Netgear βρίσκεται στο Νο 300 σχετικά με τα ανανεωμένα firmwares. Αυτό το Σ/Κ θα βγεί καινούριο.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

ANSI support θέλουμε ρε γαμωτό!

Για δες .....μήπως το λύσανε ......( δεν τόχω δοκιμάσει ακόμα...:D )

New beta FW available v3.0.308

Release Notes
Media playback and compatibility
Fixed TS streams (recorded TV) not detected or playing
Fixed TrueHD stuttering and audio dropouts in MKV
Fixed TrueHD negotiation over HDMI intermittently causing no audio
Fixed HD audio downsampling not downsampling from all channels
Added .DTS and .MLP audio types
Fixed audio stutter or dropouts due to media scanning in background
Fixed Dolby Digital Plus detection
Partially fixed 1080p24 microstutter every 42 seconds (fix is for BD media
only)