zilmer
AVClub Addicted Member
- 20 October 2008
- 2,327
Την έκανα την αλλαγή αλλά και πάλι δεν μου το βγάζει...
η γραμματοσειρα που εχεις επελεξει στο netgear φταιει
Την έκανα την αλλαγή αλλά και πάλι δεν μου το βγάζει...
Νομίζω ότι δε μπορείς να τους αλλάξεις και με πρόχειρο ψάξιμο βρήκα ότι έχει αναφερθεί από onlineN στη σελίδα 11 ότι δε γίνεται.
Για μενα το σημαντικοτερο προβλημα ειναι οτι συνεχιζει να πηδαει γραμμες απο srt υποτιτλους σε mkv 1080p ακομα και οταν ο δισκος ειναι συνδεδεμενος στην usb.ειναι εκνευριστικο.
Mε διαφορα το εκνευριστικοτερο bug.
Μα ρε γμτ αντιμετωπιζει κατι ηλιθια προβληματα αυτο το μηχανημα που εχουν λυθει για πλακα σε παλιοτερα και "κατωτερα" players της σειρα Sigma...:furious3:
Παρά τη γκρίνια μου, παραμένει ο βασικός media player. Οι βασικοί λόγοι? Η πολύ καλή ποιότητα εικόνας, η ταχύτητα του και το auto frame rate. (συν video wall, TAG files κλπ.)Υ.Γ. Βασικά αυτή τη στιγμή σ'εμενα λειτουργεί ως ο βασικός μου player. Το μόνο που με ενοχλεί εμένα είναι το 12 bit color που δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί μιας και πολεμάνε να φτιάξουνε ένα firmware που να τα λύνει όλα. Τι να πω.....κι έτσι 2 εβδομάδες τώρα εκτός από το 298 που έχουμε μόνο εμείς , δεν έχει βγεί άλλο. αναμένουμε.....
Ελληνικά filenames, αναγνώριση ansi μορφής ελληνικών υποτίτλων και πρόσβαση από PC για μικροεπεμβάσεις στα αρχεία.Μα ρε γμτ αντιμετωπιζει κατι ηλιθια προβληματα αυτο το μηχανημα που εχουν λυθει για πλακα σε παλιοτερα και "κατωτερα" players της σειρα Sigma...:furious3:
Ελληνικά filenames, αναγνώριση ansi μορφής ελληνικών υποτίτλων και πρόσβαση από PC για μικροεπεμβάσεις στα αρχεία.
Τα θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ σε οποιονδήποτε player.
Δυστυχώς η Netgear γράφει drivers για ..usb-hubs.
Αυστηρά ενεργοποιημένο! (εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο)Μια χαζή ίσως ερώτηση : Το auto frames στην θέση disable or enable?
νομίζω μόνο σε μια ταινία μου το έχει κάνει, ίσως να είναι προβληματικοί οι υπότιτλοι, την επόμενη φορά κάνω έλεγχο με το time adjuster.Για μενα το σημαντικοτερο προβλημα ειναι οτι συνεχιζει να πηδαει γραμμες απο srt υποτιτλους σε mkv 1080p ακομα και οταν ο δισκος ειναι συνδεδεμενος στην usb.ειναι εκνευριστικο.
νομίζω μόνο σε μια ταινία μου το έχει κάνει, ίσως να είναι προβληματικοί οι υπότιτλοι, την επόμενη φορά κάνω έλεγχο με το time adjuster.
Στο pc μπορεί κ να αναπαράγονται υπότιλοι μεγάλοι σε μήκος...όχι σωστό χρόνο κτλ.Δες το και στο pc εκει θα δεις οτι οι υποτιτλοι δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα τρωει κολλημα το neo.
Μόλις έμαθα ότι η Netgear βρίσκεται στο Νο 300 σχετικά με τα ανανεωμένα firmwares. Αυτό το Σ/Κ θα βγεί καινούριο.
ANSI support θέλουμε ρε γαμωτό!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.