Καποιος εγραψε στο forum της Netgear οτι δεν θα εχουμε καινουργιο firmware για 6 με 8 εβδομαδες.ισχυει;
Εχουν περάσει 8 εβδομάδες + χωρίς firmware...
Σωστο και αυτο αλλα εγω καταλαβα απο τωρα.Θα δειξει...
Αυτο με τους υποτιτλους που χανονται γιατι δεν το εχουν σαν ιδεα?Ειναι το μονο που με ενοχλει στο neo.Μαλλον δεν εχω πολλες απαιτησεις...
Εννοείς αυτό που δεν τους φορτώνει τα πρώτα 10" ? Σωστά ! Πως διέφυγε αυτό ?
Γενικά το θέμα με τους υπότιτλους είναι μερικές φορές πολύ ενοχλητικό.
Χτες σε ένα επεισόδιο σειράς με γρήγορες εναλλαγές στους διαλόγους ,τους μισούς υπότιτλους δεν τους έδειχνε το NTV550 και "έχασα την μπάλα".
Θα το δοκιμάσω και εγώ.Αυτό δεν το κάνει εάν τους κάνεις UTF-8 . Τουλάχιστον σε μένα...
Προσπαθω να βγαλω ακρη γιατι συμβαινει το εξης:
Για καποιο λογο η εμφανιση των υποτιτλων δεν ειναι ιδια καθε φορα οταν παιζω αρχειο ταινιας με εξωτερικο srt υποτιτλο.
Καποιες φορες, τις περισσοτερες, ειναι οπως εχω ορισει στα settings των υποτιτλων να ειναι, με χρωμα, περιγραμμα, μεγεθος κλπ που εχω επιλεξει εγω και καποιες, λιγες φορες ευτυχως, εμφανιζεται μια αχνη, ασπρη, πιξελιασμενη και αδυνατο να διαβαστει γραμματοσειρα.
Συμβαινει και σε κανεναν αλλον αυτο;
Κάτι που μου κάνει πού και πού το NTV550,είναι την ίδια ταινία να μην την παίζει από την κάρτα sdhc και να να την παίζει από το usb στικάκι.
Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι δοκίμασα εσωτερικό bluray drive με αντάπτορα sata -> usb και δούλεψε απροβλημάτιστα.Εγώ χρησιμοποιώ την SD card σαν μέσο αποθήκευσης - memory του Jukebox. Και επίσης του αρχείου bdallow που μου επιτρέπει να συνδέω το εξωτερικό bluray player μου και να παίζω δισκάκια blue ray.
Δεν ασχολήθηκα με το εξωτερικό bluray player ,δεν μπορείς το αρχείο αυτό να το αποθηκεύσεις σε usb στικάκι ;Εγώ χρησιμοποιώ την SD card σαν μέσο αποθήκευσης - memory του Jukebox. Και επίσης του αρχείου bdallow που μου επιτρέπει να συνδέω το εξωτερικό bluray player μου και να παίζω δισκάκια blue ray. Γενικώς το transfer rate των sd καρτών αυτών είναι 80-160 Mb/s. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε βολεύει να χρησιμοποιείς αυτό τον τρόπο. Απ'ότι καταλαβαίνω.....δεν έχεις δίκτυο ε?
Δεν ασχολήθηκα με το εξωτερικό bluray player ,δεν μπορείς το αρχείο αυτό να το αποθηκεύσεις σε usb στικάκι ;
Ποιο εξωτερικό bluray player σύνδεσες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.