γιατί μου έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα, παρά το καλό hardware, θα το αφήσουν στην τύχη του;
μακάρι, γιατί αυτή τη στιγμή αδικείται...και ειδικά σε μερικά θέματα πολύ απλά.Οχι , σύντομα θα βγεί (μέσα στον Ιούνιο ) νέο firmware που θα στηρίζεται στο poll των χρηστών .
το να βλέπεις μια σειρά xvid και όταν επιστρέψεις στο menu να ....το σύμπαν, και να πρέπει να το κλείσεις κ να το ξανανοίξεις...ε όχι αυτό είναι απαράδεκτο. (σε mkv δεν το κάνει)Για μένα είναι το κορυφαίο μιας και όλα τα προηγούμενα media player που έχω ασχοληθεί δεν έκαναν όσα αυτό κάνει πάντα κάτι έλειπε στα προηγούμενα. Δεν λέω και σε αυτό κάτι λείπει αλλά είναι επουσιώδη.
το να βλέπεις μια σειρά xvid και όταν επιστρέψεις στο menu να ....το σύμπαν, και να πρέπει να το κλείσεις κ να το ξανανοίξεις...ε όχι αυτό είναι απαράδεκτο. (σε mkv δεν το κάνει)
Η αναπαραγωγή είναι πάντα καλή. Όταν τελειώσει η ταινία και θέλεις να πας στο αρχικό μενού...χιόνι, παράσιτα, τρεμοπαίξιμο...τις περισσότερες φορές δεν διακρίνεται τπτ, έτσι αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι.Τι κάνει δηλαδή? (όταν βλέπεις xvid..)
Η αναπαραγωγή είναι πάντα καλή. Όταν τελειώσει η ταινία και θέλεις να πας στο αρχικό μενού...χιόνι, παράσιτα, τρεμοπαίξιμο...τις περισσότερες φορές δεν διακρίνεται τπτ, έτσι αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι.
:a0210:Τι να πω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ποστάρισέ το στο forum τους.....
κι εγώ έτσι πίστευα....αλλά βάζοντας το στο wd που είναι το δεύτερο μου player, δεν έπαιξαν πάλι...απλά παλιότερα τα avi είχαν κωδικοποίηση xvid και γι' αυτό δεν το καταλάβαμε. Τα fmeg4 είναι νέα μόδα.avi με κωδικοποίηση divx παίζει, με κωδικοποίηση Mpeg4 δεν έπαιξε. Προβλήματα νεότητας, πάντως αυτά μια μικρά αρχειάκια το wd hd tv τα έπαιζε από την πρώτη στιγμή.
διακρίνω μια σιγουριά ότι θα έχει πάλι ελλέιψειςΤο νέο firmware (μόλις το πληροφορήθηκα από τον Dogbert - Netgear's forum moderator) θα βγει στο τέλος του Ιουνίου. Τέλος Σεπτεμβρίου το επόμενο.
To .327 κατεβάζω τώρα..Υ.Γ. Υπήρχε μέχρι πριν λίγο στο updates.netgear.com αλλά το αποσύρανε.
Τώρα το κατέβασα. Θα το δοκιμάσω..
Κάποιες φήμες για zappiti έχω ακούσει.....και zixi επίσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.