Netgear NTV550 (Sigma 8642)

γιατί μου έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα, παρά το καλό hardware, θα το αφήσουν στην τύχη του;

γιατί μου έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα, παρά το καλό hardware, θα το αφήσουν στην τύχη του;

Οχι , σύντομα θα βγεί (μέσα στον Ιούνιο ) νέο firmware που θα στηρίζεται στο poll των χρηστών .

Οχι , σύντομα θα βγεί (μέσα στον Ιούνιο ) νέο firmware που θα στηρίζεται στο poll των χρηστών .
μακάρι, γιατί αυτή τη στιγμή αδικείται...και ειδικά σε μερικά θέματα πολύ απλά.

Για μένα είναι το κορυφαίο μιας και όλα τα προηγούμενα media player που έχω ασχοληθεί δεν έκαναν όσα αυτό κάνει πάντα κάτι έλειπε στα προηγούμενα. Δεν λέω και σε αυτό κάτι λείπει αλλά είναι επουσιώδη.

Για μένα είναι το κορυφαίο μιας και όλα τα προηγούμενα media player που έχω ασχοληθεί δεν έκαναν όσα αυτό κάνει πάντα κάτι έλειπε στα προηγούμενα. Δεν λέω και σε αυτό κάτι λείπει αλλά είναι επουσιώδη.
το να βλέπεις μια σειρά xvid και όταν επιστρέψεις στο menu να ....το σύμπαν, και να πρέπει να το κλείσεις κ να το ξανανοίξεις...ε όχι αυτό είναι απαράδεκτο. (σε mkv δεν το κάνει)

το να βλέπεις μια σειρά xvid και όταν επιστρέψεις στο menu να ....το σύμπαν, και να πρέπει να το κλείσεις κ να το ξανανοίξεις...ε όχι αυτό είναι απαράδεκτο. (σε mkv δεν το κάνει)

Τι κάνει δηλαδή? (όταν βλέπεις xvid..)

Τι κάνει δηλαδή? (όταν βλέπεις xvid..)
Η αναπαραγωγή είναι πάντα καλή. Όταν τελειώσει η ταινία και θέλεις να πας στο αρχικό μενού...χιόνι, παράσιτα, τρεμοπαίξιμο...τις περισσότερες φορές δεν διακρίνεται τπτ, έτσι αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι.

Η αναπαραγωγή είναι πάντα καλή. Όταν τελειώσει η ταινία και θέλεις να πας στο αρχικό μενού...χιόνι, παράσιτα, τρεμοπαίξιμο...τις περισσότερες φορές δεν διακρίνεται τπτ, έτσι αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι.

Τι να πω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ποστάρισέ το στο forum τους.....

Τι να πω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ποστάρισέ το στο forum τους.....
:a0210:
πάντα έλεγα να περιμένω το update αφού έβγαζαν συχνά αλλά τώρα σταματήσανε

Το νέο firmware (μόλις το πληροφορήθηκα από τον Dogbert - Netgear's forum moderator) θα βγει στο τέλος του Ιουνίου. Τέλος Σεπτεμβρίου το επόμενο.

avi με κωδικοποίηση divx παίζει, με κωδικοποίηση Mpeg4 δεν έπαιξε. Προβλήματα νεότητας, πάντως αυτά μια μικρά αρχειάκια το wd hd tv τα έπαιζε από την πρώτη στιγμή.

avi με κωδικοποίηση divx παίζει, με κωδικοποίηση Mpeg4 δεν έπαιξε. Προβλήματα νεότητας, πάντως αυτά μια μικρά αρχειάκια το wd hd tv τα έπαιζε από την πρώτη στιγμή.
κι εγώ έτσι πίστευα....αλλά βάζοντας το στο wd που είναι το δεύτερο μου player, δεν έπαιξαν πάλι...απλά παλιότερα τα avi είχαν κωδικοποίηση xvid και γι' αυτό δεν το καταλάβαμε. Τα fmeg4 είναι νέα μόδα.

Το νέο firmware (μόλις το πληροφορήθηκα από τον Dogbert - Netgear's forum moderator) θα βγει στο τέλος του Ιουνίου. Τέλος Σεπτεμβρίου το επόμενο.
διακρίνω μια σιγουριά ότι θα έχει πάλι ελλέιψεις :)

Κοίτα....το beta έχει ήδη κυκλοφορήσει. (Δεν ξέρω εάν θα τόχω να το δοκιμάσω...) Το λένε .327 αλλά πιθανόν να καταλήξει στην official σε .330

Υ.Γ. Υπήρχε μέχρι πριν λίγο στο updates.netgear.com αλλά το αποσύρανε.

Nομιζω δεν υπαρχει λογος για το .327.

Απο το φορουμ της Νetgear και τον dogbert:

"this is an internal build used specifically for testing a specific bug, so it is not meant for general release.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Κάποιες φήμες για zappiti έχω ακούσει.....και zixi επίσης.

Αυτό δεν είναι αποκλειστικά για τα Dune players?Αν το φέρουν στο NTV θα είναι μεγάλη προσθήκη.:twoguns::twoguns: