+1εντυπώσεις από το τελευταίο update...οι εξωτερικοί υπότιτλοι πλέον επιλέγονται αυτόματα και παίζουν από την αρχή...αλλά το πρόβλημα με το α όταν είναι τονισμένο εξακολουθεί να υπάρχει (εξαφανίζεται) και εξακολουθούν να χάνονται οι υπότιτλοι όταν είναι πολύ κοντά.
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=67232+1
Κατά τ' άλλα, το τονισμένο A (μόνο το κεφαλαίο) παραμένει ..αόρατο και παραμένει το πρόβλημα της μη εμφάνισης των υποτίτλων όταν ξεκινούν στον ίδιο χρόνο που τελειώνει η προηγούμενη σειρά.
Φιλε yan73 πως μπαινω για να δω ρυθμισεις στο switch? Γινεται αυτο? Δεν ειναι μονο plug & play συσκευες?
Ποιο μοντελο ειναι;
Στα managed (..αν ειναι το δικο σου τετοιο) μπαινεις με την ip διευθυνση του απο τον firefox, ακριβως οπως και στα μοντεμ/ρουτερ.
Τη διευθυνση του switch θα την βρεις απο την σελιδα του ρουτερ που σου δειχνει τι ειναι συνδεδεμενο πανω του.
Τελικα το switch δεν ειναι managed. Εχω το D-Link DGS-1008D.
Oτι και να εχω κανει η ταχυτητα δεν αλλαζει απ' τα 20MB/s.
Eαν συνδεσει απευθειας το NAS με το Neo, χωρις να παρεμβαλλεται το switch, θα αρχισει να αποκλειει ενδεχομενα.
Νίκο περιμένω τις εντυπώσεις σου από το τελευταίο update!!
κρίμα η προσπάθεια...ο αγώνας συνεχίζεται!Παιδιά sorry αλλά λόγω του ότι είμαι εκτός Αθηνών δεν μπορώ νάχω την ...."στενή επαφή" που χρειάζεται για σχόλια....Πάντως από μια γρήγορη ματιά.....δεν είδα τίποτα σπουδαίο.......( οκ....ταχύτητα ίσως και οι υπότιτλοι που κλειδώνουν ...αλλά ...τίποτα άλλο)
ας κάνει μία δοκιμή χωρίς το switch για σιγουριά.Αφου το switch είναι 1000άρι και δεν είναι managed άρα δεν τον κόβει αυτό....
εγώ τους έχω βαρεθεί..αν δεν βγει καποιο καλό δεν ξαναασχολούμαι...Μόλις κατέβασα την (ανεπίσημη) .338
http://updates.netgear.com/outgoing/updates/e5k/1.0/eu/current/NTV550_V3.0.338EU.ZIP
ΔΕΝ πρόλαβα να την δοκιμάσω..
Εμένα κάνει το εξής τώρα τελευταία πηδάει δευτερόλεπτα την κάθε σκηνή σε αρχεία τόσο σε bdrip όσο και σε m2ts στα 1080p 24hz και αναγκάζομαι να το γυρίσω σε 1080p 50hz.
Η .335 ήταν τελικά η πολυαναμενόμενη έκδοση του Ιουνίου??Σήμερα ξαναπήρα διαβεβαίωση ότι το νέο firmware θα βγεί τέλος Ιουνίου. Αντε να δούμε επιτέλους.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.