Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φιλε yan73 πως μπαινω για να δω ρυθμισεις στο switch? Γινεται αυτο? Δεν ειναι μονο plug & play συσκευες?

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

εντυπώσεις από το τελευταίο update...οι εξωτερικοί υπότιτλοι πλέον επιλέγονται αυτόματα και παίζουν από την αρχή...αλλά το πρόβλημα με το α όταν είναι τονισμένο εξακολουθεί να υπάρχει (εξαφανίζεται) και εξακολουθούν να χάνονται οι υπότιτλοι όταν είναι πολύ κοντά.
+1
Ίδιες εντυπώσεις.
Μου άρεσε η αυτόματη αναγνώριση των υποτίτλων καθότι το θέμα μας έχει κουράσει αρκετά. Επίσης ξεκινούν και με τον πρώτο διάλογο. (συμβαίνει δηλαδή το αυτονόητο)

Κατά τ' άλλα, το τονισμένο A (μόνο το κεφαλαίο) παραμένει ..αόρατο και παραμένει το πρόβλημα της μη εμφάνισης των υποτίτλων όταν ξεκινούν στον ίδιο χρόνο που τελειώνει η προηγούμενη σειρά.

Συμπέρασμα:
Στους τρεις μήνες που πέρασαν από το προηγούμενο firmware, οι μάγκες της Netgear μάλλον ασχολήθηκαν με άλλα πράγματα και όχι με το NTV550.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

+1
Κατά τ' άλλα, το τονισμένο A (μόνο το κεφαλαίο) παραμένει ..αόρατο και παραμένει το πρόβλημα της μη εμφάνισης των υποτίτλων όταν ξεκινούν στον ίδιο χρόνο που τελειώνει η προηγούμενη σειρά.
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=67232
γράψε κ εσύ ότι έχεις το ιδιο πρόβλημα γιατί δεν θα μας πιστεύουνε.
πρέπει να διορθώθηκε το πρόβλημα με τους συνεχόμενους υπότιτλους αλλά πλέον έχουν πρόβλημα με τους υπότιλους που είναι πολύ κοντά!
έστειλα pm ston john με το αρχείο κ του είπα και για το γράμμα α, για να δούμε....

Last edited:
Φιλε yan73 πως μπαινω για να δω ρυθμισεις στο switch? Γινεται αυτο? Δεν ειναι μονο plug & play συσκευες?

Ποιο μοντελο ειναι;
Στα managed (..αν ειναι το δικο σου τετοιο) μπαινεις με την ip διευθυνση του απο τον firefox, ακριβως οπως και στα μοντεμ/ρουτερ.
Τη διευθυνση του switch θα την βρεις απο την σελιδα του ρουτερ που σου δειχνει τι ειναι συνδεδεμενο πανω του.

Ποιο μοντελο ειναι;
Στα managed (..αν ειναι το δικο σου τετοιο) μπαινεις με την ip διευθυνση του απο τον firefox, ακριβως οπως και στα μοντεμ/ρουτερ.
Τη διευθυνση του switch θα την βρεις απο την σελιδα του ρουτερ που σου δειχνει τι ειναι συνδεδεμενο πανω του.

Τελικα το switch δεν ειναι managed. Εχω το D-Link DGS-1008D.
Oτι και να εχω κανει η ταχυτητα δεν αλλαζει απ' τα 20MB/s.

Τελικα το switch δεν ειναι managed. Εχω το D-Link DGS-1008D.
Oτι και να εχω κανει η ταχυτητα δεν αλλαζει απ' τα 20MB/s.

Εγώ πάλι δεν νομίζω ότι είναι θέμα switch. Είναι θέμα qnap και των ρυθμίσεών του (τις οποίες δυστυχώς δεν ξέρω....)
Δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι την Datanoesis http://www.datanoesis.gr/
να πεις το πρόβλημά σου ?

Eαν συνδεσει απευθειας το NAS με το Neo, χωρις να παρεμβαλλεται το switch, θα αρχισει να αποκλειει ενδεχομενα.

Eαν συνδεσει απευθειας το NAS με το Neo, χωρις να παρεμβαλλεται το switch, θα αρχισει να αποκλειει ενδεχομενα.

Αφου το switch είναι 1000άρι και δεν είναι managed άρα δεν τον κόβει αυτό....

Νίκο περιμένω τις εντυπώσεις σου από το τελευταίο update!!

Παιδιά sorry αλλά λόγω του ότι είμαι εκτός Αθηνών δεν μπορώ νάχω την ...."στενή επαφή" που χρειάζεται για σχόλια....Πάντως από μια γρήγορη ματιά.....δεν είδα τίποτα σπουδαίο.......( οκ....ταχύτητα ίσως και οι υπότιτλοι που κλειδώνουν ...αλλά ...τίποτα άλλο)

Παιδιά sorry αλλά λόγω του ότι είμαι εκτός Αθηνών δεν μπορώ νάχω την ...."στενή επαφή" που χρειάζεται για σχόλια....Πάντως από μια γρήγορη ματιά.....δεν είδα τίποτα σπουδαίο.......( οκ....ταχύτητα ίσως και οι υπότιτλοι που κλειδώνουν ...αλλά ...τίποτα άλλο)
κρίμα η προσπάθεια...ο αγώνας συνεχίζεται!

Αφου το switch είναι 1000άρι και δεν είναι managed άρα δεν τον κόβει αυτό....
ας κάνει μία δοκιμή χωρίς το switch για σιγουριά.
σε εμένα το switch δημιουργούσε κολλήματα κάποιες φορές

Δεν έχεις άδικο. Το μηχανάκι έχει τις δυνατότητες, το λογισμικό όχι. Βασικά πράγματα που τα διαθέτουν όλα τα φθηνά players λείπουν.
Προσωπικά με ενοχλεί απίστευτα το γεγονός του να μην έχω πρόσβαση δικτυακά στους συνδεδεμένους δίσκους. Για μια διόρθωση ή απλή προσθήκη υποτίτλων, προσθαφαίρεση φωτογραφιών ή τραγουδιών πρέπει να ξηλώνεις τον δίσκο και το τροφοδοτικό του και να "τρέχεις" στο PC.

Εβαλα την τελευταια 0.338 και βλεπω μια βελτιωση σε συμβατοτητα αρχειων δηλαδη αρχεια που επαιζαν με σπασιματα τωρα παιζουν αψογα.
Το downmix σε stereo τωρα δεν δουλευει σωστα δηλαδη ακουω τους περιφερειακους ηχους της ταινιας αλλα οι διαλογοι εχουν πολυ χαμηλη σταθμη .
Για HD ηχο δεν ξερω γιατι ακουω στην τηλεοραση .

Τα m2ts συνεχιζουν να χανουν τον συντονισμο με τους υποτιτλους οταν πατησω stop ή fast forward .

Παντως απο οτι φαινεται οι ανθρωποι κανουν προσπαθειες να φτιαξουν το λογισμικο αλλα μεχρι να το κανουν θα μας βγαλουν το λαδι .

Εμένα κάνει το εξής τώρα τελευταία πηδάει δευτερόλεπτα την κάθε σκηνή σε αρχεία τόσο σε bdrip όσο και σε m2ts στα 1080p 24hz και αναγκάζομαι να το γυρίσω σε 1080p 50hz.

Εμένα κάνει το εξής τώρα τελευταία πηδάει δευτερόλεπτα την κάθε σκηνή σε αρχεία τόσο σε bdrip όσο και σε m2ts στα 1080p 24hz και αναγκάζομαι να το γυρίσω σε 1080p 50hz.

Μήπως έχεις muxάρει κάποιο BD με το TSmuxer από την Playlist του και πήρες το .m2ts ; Αν το έχεις κάνει να ξέρεις πως κάνει overlap τα καρέ το TSmuxer και περνάει λειψό στο τελικό αρχείο, είναι bug του προγράμματος, μου το έκανε κι εμένα στο dune και νόμιζα ότι έφταιγε το player...

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Σήμερα ξαναπήρα διαβεβαίωση ότι το νέο firmware θα βγεί τέλος Ιουνίου. Αντε να δούμε επιτέλους.....
Η .335 ήταν τελικά η πολυαναμενόμενη έκδοση του Ιουνίου??