Netgear NTV550 (Sigma 8642)

To προβλημα πηδαω-τους-υποτιτλους-και-τα-νευρα-σας εχει εμφανιστει στα 2 τελευταια firmware αν δε κανω λαθος.
Για να το λυσω εχω αναγκαστει να τους ενσωματωνω στα .mkv με το mkvtoolnix.Νομιζω ομως οτι μονο απο δικτυακη αναπαραγωγη υπαρχει το προβλημα, εχει κανεις παρατηρησει αν συμβαινει και απο τοπικο δισκο;
το ίδιο ισχύει και στον τοπικό δίσκο. μόνο στους ενσωματωμένουν παίζουν κανονικά.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τι ακριβώς προστέθηκε ή μάλλον διορθώθηκε σε σχέση με την έκδοση 3.2.8?
πρώτες εντυπώσεις..διορθώθηκε το πρόβλημα με τις ταινίες (folders) που εμφανίστηκε στο προηγούμενο update, οι εξωτερικοί υπότιτλοι παίζουν πιο στρωτά, το πρόβλημα με το Α παραμένει.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις Greece κατά τη διάρκεια του Setup Wizard

πρώτες εντυπώσεις..διορθώθηκε το πρόβλημα με τις ταινίες (folders) που εμφανίστηκε στο προηγούμενο update, οι εξωτερικοί υπότιτλοι παίζουν πιο στρωτά, το πρόβλημα με το Α παραμένει.

Επειδή είμαι (πάλι!!!) εκτός Αθηνών ...είδα μόνο ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με του playing by folders. .....
Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά.....Να πω ότι είναι άσχετοι .....Δεν είναι ....
γιατί έχουν πελαγώσει έτσι ....?

Επειδή είμαι (πάλι!!!) εκτός Αθηνών ...είδα μόνο ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με του playing by folders. .....
Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά.....Να πω ότι είναι άσχετοι .....Δεν είναι ....
γιατί έχουν πελαγώσει έτσι ....?
εγώ νομίζω πλέον ότι είναι άσχετοι... δεν μπορεί τα απλά πράγματα να μη μπορούν να τα διορθώσουν.

Συμφωνω και εγω απολυτα.
Δεν μπορει να φτιαχνει firmware ο καθε κινεζος και να παιζει το μηχανημα του
και αυτοι με το καλυτερο τσιπακι της αγορας να μην μπορουν να φτιαξουν τα βασικα .
Εγω ξαναεβγαλα το παλιο καλο WD live και βλεπω ταινιες χωρις να σπανε τα νευρα μου και ας εχει το Netgear καλυτερη εικονα .

Σιγουρα η χειροτερη αγορα που εκανα ποτε μου .

Ααα...πα πα πα.
Εγώ στα media players το Netgear παίζει σαν βασικό . Είπαμε ....ο καθένας είναι ανάλογα με το set up του. Παίζω συχνότερα από δικτυακές πηγές. Θέλω άψογη εικόνα και εύκολο video wall . Επίσης HD ήχο. Αυτά τα έχω όλα από το ΝTV550 . Μου αρέσει να ψάχνω ανά κατηγορία την μουσική μου και δεν με χαλάει το "Α" προς το παρόν αφού όλους τους υπότιτλους τους κάνω πια έτσι κι αλλιώς UTF8. (είναι το μόνο φορματ που υποστηρίζουν όλες οι συσκευές που streamάρουν )
Ελπίζω ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα και στο τέλος θα καταφέρουν να τα διορθώσουν .

Ααα...πα πα πα.
Εγώ στα media players το Netgear παίζει σαν βασικό . Είπαμε ....ο καθένας είναι ανάλογα με το set up του. Παίζω συχνότερα από δικτυακές πηγές. Θέλω άψογη εικόνα και εύκολο video wall . Επίσης HD ήχο. Αυτά τα έχω όλα από το ΝTV550 . Μου αρέσει να ψάχνω ανά κατηγορία την μουσική μου και δεν με χαλάει το "Α" προς το παρόν αφού όλους τους υπότιτλους τους κάνω πια έτσι κι αλλιώς UTF8. (είναι το μόνο φορματ που υποστηρίζουν όλες οι συσκευές που streamάρουν )
Ελπίζω ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμα και στο τέλος θα καταφέρουν να τα διορθώσουν .[/QUOTΕ
Σωστά!!!!!!!!!:FSGSFGS4:

Όσοι έχουν πρόβλημα με υπότιτλους ας στείλουν ένα αρχείο υποτίτλων που δείχνει το πρόβλημα στον JonD . http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=68100 . Τους βλέπω ζεστούς να το φτιάξουν.
3 φορές έχω στείλει αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

3 φορές έχω στείλει αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Μα σε κάποιο από τα updates θυμάμαι ότι το είχαν διορθώσει. ( Είναι ένα από αυτά που είχα δώσει εγώ κι όχι επίσημα από το site τους)
Αλλά στα επόμενα ξαναχάλασε πάλι. Η.....επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί επίσημα σε κάποιο κοινό για όλους update....φαίνεται ότι ξεχάστηκε.

εγω τους εστειλα ενα μηνυμα και τους ειπα πως ειναι ντροπη να μην μπορουν να φτιαξουν ενα firmware που να κανει το μηχανημα να παιζει σωστα τουλαχιστον στα βασικα .Επισης τους εγραψα πως πληρωσα για να γινω beta tester στην εταιρια τους .Φυσικα δεν το αναρτησανε στο forum και εγω το μηχανακι τους το παρατησα σε ενα ντουλαπι οποτε το θεμα Netgear NTV550 για μενα τελειωνει εδω .

Μου αρεσει που το λενε και Ultimate HD player οι τσοπανηδες .

Europe

3.2.12 Release Notes
  • Audio bug fixes
    • Fixed missing audio on surround speakers
    • Fixed missing audio playing MP3 and PCM with some sampling rates (e.g. 16KHz, 22KHz)
  • Media browsing improvements
    • Music covers now sorted by artist and then album
    • Track details and Now Playing show artist for track, not album artist
    • M4A compilation albums now listed under “Various Artists” if no album artist
  • Subtitle bug fixes
    • Fixed PGS subtitles not erasing properly
    • Hebrew subtitles should now be displayed right to left
  • Other bug fixes
    • Fixed live folder browsing menu corruption / navigation problems
    • Fixed MKV ZLIB compression failing for large compression packets
    • Fixed audio sync delay setting reversed in settings menu
    • Fixed crash if invalid Internet radio URL is entered
    • Fixed failure accessing weather (EU firmware)
    • Fixed YouTube search not working in Cyrillic

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Europe

3.2.12 Release Notes
  • Audio bug fixes
    • Fixed missing audio on surround speakers
    • Fixed missing audio playing MP3 and PCM with some sampling rates (e.g. 16KHz, 22KHz)
  • Media browsing improvements
    • Music covers now sorted by artist and then album
    • Track details and Now Playing show artist for track, not album artist
    • M4A compilation albums now listed under “Various Artists” if no album artist
  • Subtitle bug fixes
    • Fixed PGS subtitles not erasing properly
    • Hebrew subtitles should now be displayed right to left
  • Other bug fixes
    • Fixed live folder browsing menu corruption / navigation problems
    • Fixed MKV ZLIB compression failing for large compression packets
    • Fixed audio sync delay setting reversed in settings menu
    • Fixed crash if invalid Internet radio URL is entered
    • Fixed failure accessing weather (EU firmware)
    • Fixed YouTube search not working in Cyrillic
Ωραία, τώρα λύσαμε τα προβλήματα. Επιτέλους διορθώθηκαν οι ..εβραϊκοί υπότιτλοι!! :grinning-smiley-043

γιατί γράφουνε μόνο τα fixes και όχι και τα τι χαλάνε με τα fixes???? το μηχανηματάκι το έχουν καταντήσει ανέκδοτο...