Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Και τελευταία firmwares και changelogs γι' αυτά, πού τα βρίσκουμε;

Τα βρήκα.

Εκτενέστατα changelogs βλέπω.

Να υποθέσω ότι:

α. Firmware παλαιότερο δεν υπάρχει από το 3.0.234; Για να έβλεπα το changelog.
β. Το νεότερο είναι το 3.2.16;

Το εχω ξαναγραψει, αυτο το random των προβληματων ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του μηχανηματος.

Και ειναι πολυ κακο γιατι πως θα το αναπαραγεις, πως θα το περιγραψεις, πως θα το διορθωσουν οταν μπορει να συμβαινει μονο σε σενα; Το θεμα της μη εμφανισης μερικων υποτιτλων ο "αρμοδιος" στο φορουμ τους, εκανε ΜΗΝΕΣ να το αναπαραγει και να το διορθωσει...

Εμενα παλι εδω και μερικες μερες, αν παιξω καμποσα mkv ή avi στη σειρα, μετα απο 5-6, δε μου δειχνει τους εξωτερικους υποτιτλους και θελει restart για να στρωσει.
Και εχω περασει δυο φορες το τελευταιο firmware, και με με factory reset και και και...

:furious3:

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε σχέση με τους υποτίτλους μέχρι στιγμής (εκτός του γνωστού Ά ) και κανένα πρόβλημα με το δίκτυο.

Καλημερα , εχω ενα Tvix 7000 το οπιο εχει καποιο προβλημα και δεν φτιαχνεται μαλλον ! και σκεφτομουνα να παω στο Netgear η στο Dune hd max ,τι λετε για αυτο ? κατεβαινω σκαλι με αυτη την επιλογη με Netgear η να παω στο Dune ?
ευχαριστω

cover art, mp3 playback , pcm audio fixes , more subtitles support , better youtube support και κατι αλλα δευτερευοντα.
Την εβαλα και νομιζω οτι οι υποτιτλοι δεν μου χανονται οπως στην 16 αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος γιατι ειδα λιγο.
ο τονισμενο Α υπαρχει ακομα σαν θεμα.
Γενικα, βαλτε την...

Την εβαλα και νομιζω οτι οι υποτιτλοι δεν μου χανονται οπως στην 16 αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος γιατι ειδα λιγο.

Επιβεβαιώνω ! Είδα το The resident που είχε θέμα με το χάσιμο των υποτίτλων και το έπαιξε μιά χαρά !

Καλησπέρα στην παρέα! Συνήθως η κουβέντα γίνεται γύρω από την προβολή ταινιών, mkv, iso κτλ. Αν δεν έχετε αντίρρηση νομίζω ότι θα ήταν σκόπιμο να γίνει μια συζήτηση γύρω από την θέαση φωτογραφιών μέσω του NTV550.

Από χθές που αποφάσισα να δω κάποιες από τις παλαιές μου φωτογραφίες (περίπου 10.000 φωτογραφίες), παρατήρησα ότι το κάνεις κάτι τέτοιο μέσα από το NTV550 είναι πολύ αργή διαδικασία. Αρχικά τα thumpnails εμφανίζονται με μεγάλη καθυστέρηση. Η κάθε φωτογραφία στην αρχή εμφανίζεται με πολύ χαμηλή ανάλυση η οποία παραμένει έτσι για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί με πλήρη ανάλυση (οι περισσότερες φωτογραφίες μου είναι 6 Mpixel με μορφή JPG). Μεταξύ της κάθε φωτογραφίας και της επόμενης εμφανίζεται για κάποια δευτερόλεπτα και ένα στατικό γραφικό που κάνει ακόμα πιό σπαστική τη διαδικασία. Η ίδια συμπεριφορά υπάρχει είτε βλέπεις μεμονωμένες φωτογραφίες είτε slideshow. Γενικά στην όλη διαδικασία υπήρξαν πάρα πολλά κολλήματα, με μόνη λύση τη διακοπή τροφοδοσίας.

Για σύγκριση έκανα την ίδια δουλειά και με ένα Xtreamer (το απλό) το οποίο σε αυτή την περίπτωση αποδείχτηκε πολύ γρηγορότερο. Οι φωτογραφίες κατεβαίνουν στο 1/3 του χρόνου περίπου και εμφανίζονται σε πλήρη ανάλυση σε χρόνο που είναι απολύτως αποδεκτός. Πάντως δυνατότητες ρυθμίσεων για την προβολή φωτογραφιών στο Xtreamer είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε σχέση με την πληθώρα επιλογών του netgear.

Οι φωτογραφίες βρίσκονται σε HP Microserver που τρέχει WHS2011 και στο Netgear έχω βάλει ένα USB stick ως cache όπως συστήνει η Netgear. Σημειώνω ότι δεν δοκίμασα ακόμα την έκδοση που μόλις βγήκε, αλλά οι δοκιμές έγιναν με την 3.2.16.

Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία από κάποιο άλλο φίλο? Καμιά ιδέα για την βελτίωση της ταχύτας?

Συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πως παιζουν οι εξωτερικοι υποτιτλοι στα iso?

Καπου εχει ξαναγραφτει αλλα δεν αντεχω να ξαναψαξω! ;)
Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής εξωτερικών υποτίτλων σε αναπαραγωγή .iso
Το player συμπεριφέρεται σα να διαβάζει δίσκο bluray και εμφανίζει μόνο τις επιλογές του δίσκου.
Η πείρα μου από άλλα media players λέει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει με firmware update.

@ΚαΠα
Δεν έχω δώσει ιδιαίτερο βάρος στην προβολή φωτογραφιών αλλά από όσο θυμάμαι δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε με ενόχλησε κάτι.

Δοκίμασε προβολή από usb σκληρό δίσκο. Είναι ίδια η συμπεριφορά? Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ρυθμίσεις στο μενου.

Eμενα μετα το firmware update εκανε διαφορα ¨κουλα¨ κολλησε σε .mkv δεν διαβαζε καποια αρχεια απο usb ενω αλλα που ηταν στο ιδιο usb τα επαιζε.Το ξαναπερασα με firmware recovery και εστρωσε,μαλλον απο αυτα που διαβαζω, δεν καθεται μερικες φορες,σωστα το firmware.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

@ΚαΠα
Δεν έχω δώσει ιδιαίτερο βάρος στην προβολή φωτογραφιών αλλά από όσο θυμάμαι δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε με ενόχλησε κάτι.

Δοκίμασε προβολή από usb σκληρό δίσκο. Είναι ίδια η συμπεριφορά? Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ρυθμίσεις στο μενου.

Πέρασα την καινούργια έκδοση αλλά η κατάσταση είναι λίγο πολύ ίδια. Δοκίμασα και με USB σκληρό δίσκο. Η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά πάλι οι χρόνοι (σε σύγκριση με το Xtreamer) είναι μεγαλύτεροι. Όσο για τις ρυθμίσεις, έψαξα με μεγάλη λεπτομέρεια όλα τα μενού ρυθμίσεων, αλλά δεν βρήκα κάτι άξιο λόγου.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την απάντηση.