Και τελευταία firmwares και changelogs γι' αυτά, πού τα βρίσκουμε;
Τα βρήκα.
Εκτενέστατα changelogs βλέπω.
Να υποθέσω ότι:
α. Firmware παλαιότερο δεν υπάρχει από το 3.0.234; Για να έβλεπα το changelog.
β. Το νεότερο είναι το 3.2.16;
Και τελευταία firmwares και changelogs γι' αυτά, πού τα βρίσκουμε;
Το εχω ξαναγραψει, αυτο το random των προβληματων ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του μηχανηματος.
Και ειναι πολυ κακο γιατι πως θα το αναπαραγεις, πως θα το περιγραψεις, πως θα το διορθωσουν οταν μπορει να συμβαινει μονο σε σενα; Το θεμα της μη εμφανισης μερικων υποτιτλων ο "αρμοδιος" στο φορουμ τους, εκανε ΜΗΝΕΣ να το αναπαραγει και να το διορθωσει...
Εμενα παλι εδω και μερικες μερες, αν παιξω καμποσα mkv ή avi στη σειρα, μετα απο 5-6, δε μου δειχνει τους εξωτερικους υποτιτλους και θελει restart για να στρωσει.
Και εχω περασει δυο φορες το τελευταιο firmware, και με με factory reset και και και...
:furious3:
Πήγαινε σε κάποιο smart η popcorn v8 .
Την εβαλα και νομιζω οτι οι υποτιτλοι δεν μου χανονται οπως στην 16 αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος γιατι ειδα λιγο.
άδικες οι προσπάθειες και οι δικές μου και του Νίκου δηλαδή...το τονισμενο Α υπαρχει ακομα σαν θεμα.
Γενικα, βαλτε την...
Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής εξωτερικών υποτίτλων σε αναπαραγωγή .isoΠως παιζουν οι εξωτερικοι υποτιτλοι στα iso?
Καπου εχει ξαναγραφτει αλλα δεν αντεχω να ξαναψαξω!![]()
@ΚαΠα
Δεν έχω δώσει ιδιαίτερο βάρος στην προβολή φωτογραφιών αλλά από όσο θυμάμαι δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε με ενόχλησε κάτι.
Δοκίμασε προβολή από usb σκληρό δίσκο. Είναι ίδια η συμπεριφορά? Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ρυθμίσεις στο μενου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.