Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής εξωτερικών υποτίτλων σε αναπαραγωγή .iso
Το player συμπεριφέρεται σα να διαβάζει δίσκο bluray και εμφανίζει μόνο τις επιλογές του δίσκου.
Η πείρα μου από άλλα media players λέει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει με firmware update.

:bigcry: Αρα τι κανω ??? Μπορω να μετατρεψω τα iso σε κατι αλλο?Εστω και χωρις τα μενου...

:bigcry: Αρα τι κανω ??? Μπορω να μετατρεψω τα iso σε κατι αλλο?Εστω και χωρις τα μενου...

Φυσικά και μπορείς ! Αφαιρείς τα περιτά (μενού, μπάντες κλπ κλπ) βάζεις και τους υπότιτλους της αρεσκείας σου, κάνεις την εξαγωγή σε μορφή BDMV και όλα καλά...Πχ εμένα που δεν μου αρέσουν τα μενού και τα παραφερνάλια (από την εποχή του DVD) αυτό κάνω συνέχεια...ΤsMuxer λέγεται το προγραμματάκι και είναι δωρεάν !

Φυσικά και μπορείς ! Αφαιρείς τα περιτά (μενού, μπάντες κλπ κλπ) βάζεις και τους υπότιτλους της αρεσκείας σου, κάνεις την εξαγωγή σε μορφή BDMV και όλα καλά...Πχ εμένα που δεν μου αρέσουν τα μενού και τα παραφερνάλια (από την εποχή του DVD) αυτό κάνω συνέχεια...ΤsMuxer λέγεται το προγραμματάκι και είναι δωρεάν !

Εξαγωγη σε μορφη m2ts...:D

Προφανως κανω κατι λαθος....

Αφου ανοιξα το iso αρχιζω και περναω ενα ενα τα vob στην καρτελα input του TsMuxer πατωντας add. Στο output βαζω M2TS muxing και παταω start....

Παρολα αυτα το αρχειο που παιρνω ειναι μονο το πρωτο στη σειρα του input...

Ανοίγοντας το YouTube και βρίσκοντας κάποια video παρατήρησα ότι τα πιο πολλά δε μπορούν να παίξουν λόγω ασυμβατότητας. Έχω 2 ερωτήσεις: 1ον γιατί συμβαίνει αυτό ;
2ον πως μπορώ να ξέρω από τη λίστα των video πιο θα μου παίξει και πιο όχι.
Είναι εκνευριστική κατάσταση αφού για παράδειγμα χτες ψάχνοντας για το Moby τα περισσότερα video ήταν ασύμβατα...

Και γιατί να μην επαναπλέξεις σε Ματρόσκα, όπου μπορείς να έχεις καί chapters, ενώ στο M2TS δεν μπορείς;

Προφανως κανω κατι λαθος....

Αφου ανοιξα το iso αρχιζω και περναω ενα ενα τα vob στην καρτελα input του TsMuxer πατωντας add. Στο output βαζω M2TS muxing και παταω start....

Παρολα αυτα το αρχειο που παιρνω ειναι μονο το πρωτο στη σειρα του input...

To ΤsMuxer δεν διαβάζει .vob αρχεία...

Και γιατί να μην επαναπλέξεις σε Ματρόσκα, όπου μπορείς να έχεις καί chapters, ενώ στο M2TS δεν μπορείς;

Και για αυτόν τον λόγο του είπα να τα κάνει BDMV :music-smiley-005: ...αλλά με μπερδεύει, κάτι για vob λέει ο φίλος πιο πάνω...

Εξαγωγη σε μορφη m2ts...:D

BDMV, αλλά ντάξ μωρέ δεν θα τα χαλάσουμε :award:

Και για αυτόν τον λόγο του είπα να τα κάνει BDMV :music-smiley-005: ...αλλά με μπερδεύει, κάτι για vob λέει ο φίλος πιο πάνω...

Παιδια...χιλια συγνωμη αν σας μπερδεψα...! Τα ξαναπαιρνω απο την αρχη!

Εχω ενα αρχειο iso . Αυτο περιεχει δυο φακελους μεσα Audio Ts και Video Ts...

Μεσα στο φακελο Video Ts εχει αρχεια VOB και IFO.

1.Aνοιγω το TsMuxer
2.Στο input παταω add και βαζω ενα - ενα τα αρχεια vob ,τα δεχεται κανονικα

3.Στο output βαζω M2TS muxing και επιλεγω που θελω να σωθει το αρχειο

4.Παταω start

Τα υπολοιπα γνωστα!!!

Παιδια...χιλια συγνωμη αν σας μπερδεψα...! Τα ξαναπαιρνω απο την αρχη!

Εχω ενα αρχειο iso . Αυτο περιεχει δυο φακελους μεσα Audio Ts και Video Ts...

Μεσα στο φακελο Video Ts εχει αρχεια VOB και IFO.

1.Aνοιγω το TsMuxer
2.Στο input παταω add και βαζω ενα - ενα τα αρχεια vob ,τα δεχεται κανονικα

3.Στο output βαζω M2TS muxing και επιλεγω που θελω να σωθει το αρχειο

4.Παταω start

Τα υπολοιπα γνωστα!!!

A μάλιστα.Φίλε μου μιλάς για DVD, εγώ νόμιζα ότι μιλάς για blu ray ! Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω ασχοληθεί με DVD...το ΤsMuxer πάντως δεν δουλεύει με τα vob.Ενα προγραμματάκι που χρησιμοποιούσα παλαιότερα για να επεξεργαστώ μερικά DVD αφαιρώντας μενού και μπάντες ήταν το DVDshrink, πολύ εύκολο στη χρήση, αλλά πρώτα θα πρέπει μάλλον να αποσυμπιέσεις το ISO.

A μάλιστα.Φίλε μου μιλάς για DVD, εγώ νόμιζα ότι μιλάς για blu ray ! Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω ασχοληθεί με DVD...το ΤsMuxer πάντως δεν δουλεύει με τα vob.Ενα προγραμματάκι που χρησιμοποιούσα παλαιότερα για να επεξεργαστώ μερικά DVD αφαιρώντας μενού και μπάντες ήταν το DVDshrink, πολύ εύκολο στη χρήση, αλλά πρώτα θα πρέπει μάλλον να αποσυμπιέσεις το ISO.

δεν χρειάζεται αποσυμπίεση. το DVDshring διαβάζει και iso και videoTS

Νικόλα μου , δεν νομίζω ότι διαφωνούμε. Απλά χρονικά τοποθετηθήκαμε διαφορετικά.
Οταν εξάγεις τα περιεχόμενα ενός iso file το οποίο περιέχει ταινία blu ray ,αυτό που θα πάρεις είναι φάκελο BDMV φυσικά.
Το TsMuxer όμως - με το οποίο θα απαλλαγεί κανείς από τους περιττούς ήχους και υπότιτλους ενός br rip - θα δώσει m2ts ή ts ή AVCHD.

Νικόλα μου , δεν νομίζω ότι διαφωνούμε. Απλά χρονικά τοποθετηθήκαμε διαφορετικά.
Οταν εξάγεις τα περιεχόμενα ενός iso file το οποίο περιέχει ταινία blu ray ,αυτό που θα πάρεις είναι φάκελο BDMV φυσικά.
Το TsMuxer όμως - με το οποίο θα απαλλαγεί κανείς από τους περιττούς ήχους και υπότιτλους ενός br rip - θα δώσει m2ts ή ts ή AVCHD.

Καλημέρα Νικόλα, τελικά ο φίλος DVD ήθελε να φτιάξει και μπερδευτήκαμε, φυσικά και έχεις δίκιο...

Γκαστρώθηκα με το Prodigy :flipout::flipout:

Καλημερα!

...και συγνωμη! Δικο μου ειναι το λαθος που δεν ανεφερα σε τι iso αναφερομουν!
Η αληθεια ειναι οτι ειχα και DVD και BR σε iso μορφη απλα ετυχε να ανοιξω πρωτα το dvd ...
Επισης δεν ηξερα οτι εχουν διαφορετικη δομη !

Sorry για το μπερδεμα και ευχαριστω για τις απαντησεις - διευκρινησεις!

Καλημερα!

...και συγνωμη! Δικο μου ειναι το λαθος που δεν ανεφερα σε τι iso αναφερομουν!
Η αληθεια ειναι οτι ειχα και DVD και BR σε iso μορφη απλα ετυχε να ανοιξω πρωτα το dvd ...
Επισης δεν ηξερα οτι εχουν διαφορετικη δομη !

Sorry για το μπερδεμα και ευχαριστω για τις απαντησεις - διευκρινησεις!

Για πες μας τις εντυπώσεις σου......Επίσης όπου μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε ρυθμίσεις κ.α. εδώ είμαστε.....

Για πες μας τις εντυπώσεις σου......Επίσης όπου μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε ρυθμίσεις κ.α. εδώ είμαστε.....

Εντυπωσεις μεχρι τωρα τις καλυτερες!
Δεν το εχω χρησιμοποιησει βεβαια αρκετα για να αρχισω να βρισκω ελλατωματα.
Οταν στησω το δικτυο μου και τα μηχανηματα ολα θα εχω πιο σφαιρικη αποψη.

Και εννοειται θα αρχισω τις ερωτησεις για ο,τι απορια εχω! ;)

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Έχει κανείς παρατηρήσει εάν μπορεί να πάρει DTS-MA από εξωτερικό Blu-ray ? Δεν μου βγαίνει πια και αντ' αυτού παίρνω PCM 5,1.
Εντάξει , δεν χάθηκε κι ο κόσμος ....αλλά κάποτε (πριν κανα δυο firmware) έπαιρνα κανονικά.

Έχει κανείς παρατηρήσει εάν μπορεί να πάρει DTS-MA από εξωτερικό Blu-ray ? Δεν μου βγαίνει πια και αντ' αυτού παίρνω PCM 5,1.
Εντάξει , δεν χάθηκε κι ο κόσμος ....αλλά κάποτε (πριν κανα δυο firmware) έπαιρνα κανονικά.

Κάτσε να το τσεκάρω και θα σου πω !