Δεν έχω δουλέψει το media center master, οπότε δεν έχω άποψη.
Τι ακριβώς είναι το media center master ρε παιδιά?
Πρόγραμμα?
Αν ναι σε τι χρησιμεύει?
Παιδιά θέλω να κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση για εμένα και πιστεύω για όσους αγόρασαν ή σκέφτονται να αγοράσουν πρόσφατα το εν λόγο μηχάνημα.
Επειδή είναι τουλάχιστον ενός χρόνου και... παλιό υπάρχει περίπτωση να σταματήσει την υποστήριξη του η netgear ότι κάνει δηλαδή η wd στα media player της αν παλιώσουν πάνω από χρόνο και για εμένα αυτό είναι τεραστία μ*****α.
Και κάτι ψιλό - άσχετο εννοώ υπάρχει άλλος που βγάζει κανένα ανεπίσημο firmware για το ntv550?
Καλημέρα,
μετά από φορματ στο pc μου δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το ntv να δει/παίξει τις ταινίες από το pc.
από το pc όμως βλέπω τους δίσκους που είναι πάνω στο ntv και μπορώ να γράψω/σβήσω..όταν πάω στο network του neo ή κάνω search για media servers δεν βρίσκει τίποτα και λέει ότι θέλει το configuration wizard του ntv..
έχω δοκιμάσει καρφοτές και ξεκάρφοτες IP αλλά τίποτα..
είναι κι ένας χρόνος που τα είχα κάνει αυτά κι έπαιζαν ρολόι αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα...μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε...ευχαριστώ
Καλημέρα,
μετά από φορματ στο pc μου δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το ntv να δει/παίξει τις ταινίες από το pc.
από το pc όμως βλέπω τους δίσκους που είναι πάνω στο ntv και μπορώ να γράψω/σβήσω..όταν πάω στο network του neo ή κάνω search για media servers δεν βρίσκει τίποτα και λέει ότι θέλει το configuration wizard του ntv..
έχω δοκιμάσει καρφοτές και ξεκάρφοτες IP αλλά τίποτα..
είναι κι ένας χρόνος που τα είχα κάνει αυτά κι έπαιζαν ρολόι αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα...μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε...ευχαριστώ
Φανταζομαι εχεις κανει "Κοινη χρηση" τους φακελους που εχουν τις ταινιες σου?...
Μπορεί το εν λόγο μηχάνημα να πάρει πληροφορίες από το ίντερνετ για όποιο αρχείο ταινίας όπως μόλις έμαθα ότι κάνει το νέο wd tv live gen3?
Προς admin/mods δεν είναι spam(Γιατί εσείς στάνταρ αυτό θα πείτε σαν δικαιολογία για να με μπαναρετε για ακόμα μια φορά) απλά μια πολύ καλή ερώτηση για τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος.
Μπορεί το εν λόγο μηχάνημα να πάρει πληροφορίες από το ίντερνετ για όποιο αρχείο ταινίας όπως μόλις έμαθα ότι κάνει το νέο wd tv live gen3?

Και για να μπορείς να έχεις αυτή τη δυνατότητα πρέπει να κάνεις κάτι ή όχι?Προφανώς το WD έχει κάποιο module που του επιτρέπει να συνδέεται με το ΤMDB (Τhe Movie Data Base)...το ΝΤV χρησιμοποιεί ένα δωρεάν προγραμματάκι το Media Center Master που συνδέεται με καμιά εικοσαριά τέτοια site και μαζεύει πληροφορίες.Κοίτα, κανένα τους δεν είναι πανάκεια, τουλάχιστον με το Media Center Master έχεις export tags σε XBMC, YAMJ, Netgear και PCH...πάρε μιά ιδέα πως φαίνεται μιά ελάχιστη παρουσίαση στο NTV.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.