Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δεν έχω δουλέψει το media center master, οπότε δεν έχω άποψη.

Κάνε μια δοκιμή. Θα εκπλαγείς ? Απίστευτο. Συνεργάζεται με Netgear και με XBMC . Οταν λέω συνεργάζεται εννοώ ότι δημιουργεί tags και infos διαμορφωμένα ειδικά γι αυτά τα 2. ( κι όχι μόνο)

Τι ακριβώς είναι το media center master ρε παιδιά?

Πρόγραμμα?
Αν ναι σε τι χρησιμεύει?

Παιδιά θέλω να κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση για εμένα και πιστεύω για όσους αγόρασαν ή σκέφτονται να αγοράσουν πρόσφατα το εν λόγο μηχάνημα.

Επειδή είναι τουλάχιστον ενός χρόνου και... παλιό υπάρχει περίπτωση να σταματήσει την υποστήριξη του η netgear ότι κάνει δηλαδή η wd στα media player της αν παλιώσουν πάνω από χρόνο και για εμένα αυτό είναι τεραστία μ*****α.

Και κάτι ψιλό - άσχετο εννοώ υπάρχει άλλος που βγάζει κανένα ανεπίσημο firmware για το ntv550?

Last edited by a moderator:

Παιδιά θέλω να κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση για εμένα και πιστεύω για όσους αγόρασαν ή σκέφτονται να αγοράσουν πρόσφατα το εν λόγο μηχάνημα.

Επειδή είναι τουλάχιστον ενός χρόνου και... παλιό υπάρχει περίπτωση να σταματήσει την υποστήριξη του η netgear ότι κάνει δηλαδή η wd στα media player της αν παλιώσουν πάνω από χρόνο και για εμένα αυτό είναι τεραστία μ*****α.

Και κάτι ψιλό - άσχετο εννοώ υπάρχει άλλος που βγάζει κανένα ανεπίσημο firmware για το ntv550?

1)To 8642 δεν είναι παλιό ακόμα.....:D
2)H Netgear συνεχίζει να υποστηρίζει απ'όσο έχω δει ακόμα και τα παλιότερα μηχανήματά της
3)ΟΧΙ

Κάτσε ρε φίλε αν είναι ένα χρόνο και που έχει κυκλοφορήσει ΕΙΝΑΙ παλιό....

Εδώ η wd σταματάει να υποστηρίζει τα media player της που είναι παραπάνω από ένα χρόνο γιατί βγάζει νεότερα μοντέλα οπότε αν μια εταιρία κολοσσός σαν την wd σταματάει να υποστηρίζει κάτι μετά από ένα χρόνο τότε πιστεύω ότι θεωρείτε παλιό σαν μηχάνημα όχι μόνο για τη wd αλλά γενικώς.

Εγώ πιστεύω αν μια εταιρία βγάλει νέο μοντέλο σε οτιδήποτε τότε το μοντέλο που αντικαθιστάτε είναι παλιό και συνήθως σταματάει την υποστηριξή του.

Δηλαδή για εσένα πόσο καιρό πρέπει να είναι στην αγορά ένα media player για να το θεωρείς παλιό?

Φίλε fits79,
Το Netgear είναι παλιό και η Netgear το έχει ήδη εγκαταλείψει. Αυτό δε θέλεις να ακούσεις?
Θέτεις ερωτήματα λες και είμαστε οι εκπρόσωποι τύπου της Netgear.
Στην τελική, αγόρασε το ή άφησέ το! Το κουράζεις το θέμα, λες και θα αγοράσεις σπίτι. (δε θέλω να φαντάζομαι τι κάνεις στην δεύτερη περίπτωση..)

ΟΧΙ δεν θέλω αυτό εγώ έκανα μια πολύ απλή και ΛΟΓΙΚΗ ερώτηση αν τώρα εσύ είσαι προκατειλημμένος και μου λες ότι ξέρεις γιατί κάνω τις ερωτήσεις δεν φταίω εγώ γι' αυτό.

Και το ότι το ψειρίζω κάτι πριν το αγοράσω δεν σημαίνει ότι είναι κακό.

Εσύ πήγαινε πάρε γουρούνι στο σακί.

Καλημέρα,

μετά από φορματ στο pc μου δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το ntv να δει/παίξει τις ταινίες από το pc.
από το pc όμως βλέπω τους δίσκους που είναι πάνω στο ntv και μπορώ να γράψω/σβήσω..όταν πάω στο network του neo ή κάνω search για media servers δεν βρίσκει τίποτα και λέει ότι θέλει το configuration wizard του ntv..
έχω δοκιμάσει καρφοτές και ξεκάρφοτες IP αλλά τίποτα..

είναι κι ένας χρόνος που τα είχα κάνει αυτά κι έπαιζαν ρολόι αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα...μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε...ευχαριστώ

Καλημέρα,

μετά από φορματ στο pc μου δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το ntv να δει/παίξει τις ταινίες από το pc.
από το pc όμως βλέπω τους δίσκους που είναι πάνω στο ntv και μπορώ να γράψω/σβήσω..όταν πάω στο network του neo ή κάνω search για media servers δεν βρίσκει τίποτα και λέει ότι θέλει το configuration wizard του ntv..

είναι κι ένας χρόνος που τα είχα κάνει αυτά κι έπαιζαν ρολόι αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα...μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε...ευχαριστώ

Επειδή πριν λίγες μέρες έφτιαξα κι εγώ δίκτυο, δεν είχα πριν, ούτε και έχω ιδέα και εξειδικευμένη γνώση από δίκτυα, έτρεξα τον configuration wizard και βρήκε το δίκτυο μόνο του.Από τότε δουλεύει τέλεια, κάνε μιά προσπάθεια να δείς !

Καλημέρα,

Φανταζομαι εχεις κανει "Κοινη χρηση" τους φακελους που εχουν τις ταινιες σου?...

Φανταζομαι εχεις κανει "Κοινη χρηση" τους φακελους που εχουν τις ταινιες σου?...

Ναι "Κοινη χρηση" τους έχω...Δηλάδή θέλει όπως και δήποτε το πρόγραμμα..δεν θυμάμαι να το είχα βάλει εξ'αρχής.. καμιά ιδέα που να βρώ το configuration wizard γιατί δεν θυμάμαι καν που έχω βάλει το cd..

Ο configuration wizard είναι στο setup του μηχανήματος, εκεί θα τον τρέξεις.Αν έχεις καλώδιο δώστου επιλογή wired, τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνο του...

Μπορεί το εν λόγο μηχάνημα να πάρει πληροφορίες από το ίντερνετ για όποιο αρχείο ταινίας όπως μόλις έμαθα ότι κάνει το νέο wd tv live gen3?

Προς admin/mods δεν είναι spam(Γιατί εσείς στάνταρ αυτό θα πείτε σαν δικαιολογία για να με μπαναρετε για ακόμα μια φορά) απλά μια πολύ καλή ερώτηση για τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος.

Μπορεί το εν λόγο μηχάνημα να πάρει πληροφορίες από το ίντερνετ για όποιο αρχείο ταινίας όπως μόλις έμαθα ότι κάνει το νέο wd tv live gen3?

Προς admin/mods δεν είναι spam(Γιατί εσείς στάνταρ αυτό θα πείτε σαν δικαιολογία για να με μπαναρετε για ακόμα μια φορά) απλά μια πολύ καλή ερώτηση για τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος.

H ερωτηση σου δεν ειναι σπαμ , ουτε trolling για το οποιο μονιμως τιμωρεισαι (και θα συνεχισεις αν κρατησεις την ιδια λογικη).
Το υπολοιπο σου κειμενο ομως ειναι περιττό και αποτελει αυτο που λεμε "last warning" για την συνέχεια.Προσεξε επισης τυχον απαντηση σου στο παρόν κείμενο.
Καλη χρονια επισης μεσα απο την καρδιά μου.Εξάλλου μόνο ενα troll εχουμε εδω μέσα!!! :p

4210512139_dafcc5153a.jpg

Last edited:

Προφανώς το WD έχει κάποιο module που του επιτρέπει να συνδέεται με το ΤMDB (Τhe Movie Data Base)...το ΝΤV χρησιμοποιεί ένα δωρεάν προγραμματάκι το Media Center Master που συνδέεται με καμιά εικοσαριά τέτοια site και μαζεύει πληροφορίες.Κοίτα, κανένα τους δεν είναι πανάκεια, τουλάχιστον με το Media Center Master έχεις export tags σε XBMC, YAMJ, Netgear και PCH...πάρε μιά ιδέα πως φαίνεται μιά ελάχιστη παρουσίαση στο NTV.

Ναι και μόνο μια ομάδα(Με έναν αρχηγό) που έχει ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ μαζί μου χωρίς λόγο γιατί δεν ξέρουν κάποιες έννοιες...

Ααα και καλή χρονιά/γιορτές έτσι...

Προφανώς το WD έχει κάποιο module που του επιτρέπει να συνδέεται με το ΤMDB (Τhe Movie Data Base)...το ΝΤV χρησιμοποιεί ένα δωρεάν προγραμματάκι το Media Center Master που συνδέεται με καμιά εικοσαριά τέτοια site και μαζεύει πληροφορίες.Κοίτα, κανένα τους δεν είναι πανάκεια, τουλάχιστον με το Media Center Master έχεις export tags σε XBMC, YAMJ, Netgear και PCH...πάρε μιά ιδέα πως φαίνεται μιά ελάχιστη παρουσίαση στο NTV.

Και για να μπορείς να έχεις αυτή τη δυνατότητα πρέπει να κάνεις κάτι ή όχι?
Επίσης μπορεί να κατεβάσει και ελληνικούς υπότιτλους?
Τέλος αν έχεις κάνει rename το αρχείο της ταινίας από αυτό που είχε εξ' αρχής βρίσκει τίποτα ή μπα?

Last edited: