Netgear NTV550 (Sigma 8642)

για τα λεφτα που δινεις(110 ) νομιζω τωρα, οτι ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη.Ο Sigma 8642 ειναι αρκετα ισχυρος για το καθε αρχειο video που θα του βαλεις να παιξει,δυκτυακα δε ειναι αποκαλυψη.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Παιδιά το παρήγγειλα σήμερα απ το pixmania, σε δύο με τρεις εργάσιμες είπαν ότι θα το χω, αν έχετε κανά link με την αναβάθμιση ευπρόσδεκτο, ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Thanx! tha to psaxw kai tha to vrw logika!
mia akoma erwtisi to yaDis to programma to xereis ??
mporeis na m peis an einai kalo kai voithaei??
euxaristw para polu!

Sorry alla tis plirofories tis egrapses monos sou i ta perase automata mono tou??
giati an exeis polles tainies kai thes na peraseis plirofories ti prepei na kaneis me auto??

αν εχεις την καλοσυνη γράψε με Ελληνικα γιατι μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω....

το yaDis δεν το ξερω ουτε και εγω και απο τον φιλο που το πρότεινε το ειδα....βασικα ειμαι και εγω καινουριος στο θεμα mp και μαθαινω απο τους φίλους εδω και απο πληρ. που διαβάζω...

Δεν γνωριζω αν υπάρχη κάτι καλύτερο ,ας μας δώσουν τα ''φώτα τους'' οι ποιο...παλιοι και ψαγμένοι :)))

Για την ώρα δουλευω αυτο που εχει μεσα το cd στο netgear....

Τις πληρ. όπως εγραψα και ποιο πάνω τις περνάω εγω copy-paste απο το ψαχτίρη που σου εχει δίπλα...

Το καλύτερο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή για το 550 είναι το TagSuite.
Θα το βρείτε εδώ:

http://itee.uq.edu.au/~chernich/tagsuite.html

Όταν τρέξετε την εφαρμογή επιλέξτε πρώτα το ''configure'' και τσεκάρετε όλα τα διαθέσιμα πεδία.
Ασχολείστε με τη δεξιά πλευρά του προγράμματος. Δηλώστε τη θέση της ταινίας από το ''Browse'' και ακολούθως ''start''

Λαμβάνει κατ' επιλογή πληροφορίες από IMDB, TMDB κλπ.

Αν διαλέξετε την επιλογή ''Batch mode'' ενημερώνει αυτόματα όλο τον φάκελο με τις ταινίες. Κάνει δηλαδή ομαδική ενημέρωση.

Οι πληροφορίες κατεβαίνουν αυτόματα. Δε γράφετε τίποτα με το χέρι.

Θα το βρείτε εδώ:

Όταν τρέξετε την εφαρμογή επιλέξτε πρώτα το ''configure'' και τσεκάρετε όλα τα διαθέσιμα πεδία.
Ασχολείστε με τη δεξιά πλευρά του προγράμματος. Δηλώστε τη θέση της ταινίας από το ''Browse'' και ακολούθως ''start''

Αν διαλέξετε την επιλογή ''Batch mode'' ενημερώνει αυτόματα όλο τον φάκελο με τις ταινίες. Κάνει δηλαδή ομαδική ενημέρωση.

Eχει καποιο αβανταζ σε σχεση με το Media Center Master(...αν το εχεις χρησιμοποιησει φυσικα);
Κατι που δεν εχει το MCM πχ ειναι η δυνατοτητα παρουσιασης της βαθμολογιας του IMDB στο info wall του Netgear, υπαρχει αυτο στο tagsuite;

Δεν έχω ασχοληθεί με το Media Center Master.
Ναι, εμφανίζονται οι βαθμολογίες του IMDB.
Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και αν θέλεις μας λες ποιο από τα δύο υπερτερεί και σε τι! :smile:

Θα το βρείτε εδώ:

Αυτό που το κατεβάζεις και το τρέχεις στο pc? Και μετά τι κάνεις για να βάλεις να ψάξει τις ταινίες? Ή χρεισιμοποιείς τον browsw οτυ Νetgear?

Ναι, τρέχει στο PC.
Εχεις την επιλογή να συνδέσεις τον δίσκο σου στο PC μέσω usb ή άλλως η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω δικτύου.

Το πρόγραμμα δημιουργεί το αρχείο με τις πληροφορίες μέσα στον φάκελο της ταινίας.

Ναι, τρέχει στο PC.
Εχεις την επιλογή να συνδέσεις τον δίσκο σου στο PC μέσω usb ή άλλως η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω δικτύου.

Το πρόγραμμα δημιουργεί το αρχείο με τις πληροφορίες μέσα στον φάκελο της ταινίας.

καλημέρα Alex....

μήπως δεν κάνω κάτι σωστα...???? :(

http://imageshack.us/photo/my-images/705/tagj.png/

Καταρχήν δοκίμασε το σε μεμονωμένες ταινίες και μετά σε batch mode.
Δεύτερον, πρέπει να του δώσεις με σαφήνεια να καταλάβει τον τίτλο της ταινίας και μια ξεκάθαρη διαδρομή. Εσύ στις ονομασίες φακέλων χρησιμοποιείς και ελληνική γραμματοσειρά για αυτό και τα ερωτηματικά.
Επειδή ερευνά το IMDB συσχετίζει τους τίτλους όπως είναι καταχωρημένοι εκεί. Οπου έχεις δυσκολίες κάνε copy/paste τον τίτλο που εμφανίζεται στο IMDB, στην γραμμή Actual Title.

Κάνε μερικές δοκιμές για να καταλάβεις τη φιλοσοφία της λειτουργίας του.

για τα λεφτα που δινεις(110 ) νομιζω τωρα, οτι ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη.Ο Sigma 8642 ειναι αρκετα ισχυρος για το καθε αρχειο video που θα του βαλεις να παιξει,δυκτυακα δε ειναι αποκαλυψη.

Γυρνα τις σελιδες προς τα πισω και θα βρεις την τελευταια εκδοση...

Θέλω να προσθέσω δε , ότι από όσα έχω δοκιμάσει , κανένας ( εκτός Dune ) player δεν έχει δώσει τέτοια ποιότητα εικόνας και HD ήχου.
Ολα τα Realtek , ιδιαίτερα το 1186 chipset πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής , αλλά η πυκνότητα , το βάθος χρώματος ο scaler γενικά του Netgear NTV550 είναι επίσης αποκάλυψη!!

Υ.Γ. 3D πότε θα φτιάξουν αυτοί ?

Παντως εγω με το συγκεκριμενο player (εξαιρετικο ειναι, δεν λεω) και την Samsung τηλεοραση (σε "pc mode" που την εχω,για να παιζει καλυτερα η συγκεκριμενη tv), εχω προβλημα, γιατι "ξεμπροστιαζει" το μετριο line bleeding που εχει,σε "σκοτεινες σκηνες" και με εκνευριζει.Το παραξενο ειναι με τα ιδια καλωδια,στα ιδια hdmi εχω ελαχιστο προβλημα και με το pc και με το egreat.Tι ρυθμησεις του εχω αλλαξει δεν "στρωνει".....Kατι δεν "καθεται" σωστα,στο συγκεκριμενο mode εικονας (ειναι βασικο για την "σωστη" λειτουργεια της tv) και το netgear.

Παντως εγω με το συγκεκριμενο player (εξαιρετικο ειναι, δεν λεω) και την Samsung τηλεοραση (σε "pc mode" που την εχω,για να παιζει καλυτερα η συγκεκριμενη tv), εχω προβλημα, γιατι "ξεμπροστιαζει" το μετριο line bleeding που εχει,σε "σκοτεινες σκηνες" και με εκνευριζει.Το παραξενο ειναι με τα ιδια καλωδια,στα ιδια hdmi εχω ελαχιστο προβλημα και με το pc και με το egreat.Tι ρυθμησεις του εχω αλλαξει δεν "στρωνει".....Kατι δεν "καθεται" σωστα,στο συγκεκριμενο mode εικονας (ειναι βασικο για την "σωστη" λειτουργεια της tv) και το netgear.

Δεν αλλάζεις το mode να δεις τι θα σου δώσει ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Η "οξυτητα" της εικονας (στην συγκεκριμενη Samsung) χανει οταν το "pc mode" ειναι off.Bεβαια, οταν το βαλω στο off, δεν φαινεται το προβλημα,αλλα "χαλαει" η εικονα.Οποτε χρησιμοποιω κυριως το egreat ("dune" :antlers:) για ταινιες και το netgear για μουσικη με την samsung,γιατι στον προβολεα δεν εχω προβλημα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Η "οξυτητα" της εικονας (στην συγκεκριμενη Samsung) χανει οταν το "pc mode" ειναι off.Bεβαια, οταν το βαλω στο off, δεν φαινεται το προβλημα,αλλα "χαλαει" η εικονα.Οποτε χρησιμοποιω κυριως το egreat για ταινιες και το netgear για μουσικη.

Αν σκέφτεσαι να δώσεις το Netgear, το οποίο θέλω για ταινίες, εδώ είμαι! :a0210:

θα ηθελα την βοηθεια σας για να καταληξω στην αγορα ενος media player.αρχικα σκεφτομουνα και ειχα ψιλοκαταληξει προς mede8er μερια(ειτε το 450χ2 ή το 500χ2,αν και ακριβουτσικο με ενσωματομενο σκληρο δισκο).
καποιοι μου ειπαν να κοιταξω και το εν λογω media player.
αξιζει να προχωρησω στην αγορα του?τι λετε?
με ενδιαφερει να εχει καλη εικονα,αρκετες ευκολιες(οπως ιντερνετικο ραδιοφωνο) και να υποστηριζει καλα ολα τα αρχεια.
ποια τα υπερ και τα κατα του σε σχεση με τα αλλα players?
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
υ.γ
αυτο το media player μονο απο το pixmania μπορουμε να το αγορασουμε?

H αποψη μου ειναι πως γενικα ειναι πολυ καλυτερο απο τα δυο που ανεφερες.
Το 450χ2 μην το σκεφτεσαι καλυτερα.Δεν αλλαζει ο δισκος και ειναι πολυ ακριβο....

ευχαριστω για την βοηθεια σου.
μαλλον σε αυτο θα καταληξω τελικα και ελπιζω να το ευχαριστηθω.
οπως και να εχει θα τα ξαναπουμε συντομως.