Thanx! tha to psaxw kai tha to vrw logika!
mia akoma erwtisi to yaDis to programma to xereis ??
mporeis na m peis an einai kalo kai voithaei??
euxaristw para polu!
Sorry alla tis plirofories tis egrapses monos sou i ta perase automata mono tou??
giati an exeis polles tainies kai thes na peraseis plirofories ti prepei na kaneis me auto??
Το καλύτερο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή για το 550 είναι το TagSuite.
Θα το βρείτε εδώ:
http://itee.uq.edu.au/~chernich/tagsuite.html
Όταν τρέξετε την εφαρμογή επιλέξτε πρώτα το ''configure'' και τσεκάρετε όλα τα διαθέσιμα πεδία.
Ασχολείστε με τη δεξιά πλευρά του προγράμματος. Δηλώστε τη θέση της ταινίας από το ''Browse'' και ακολούθως ''start''
Λαμβάνει κατ' επιλογή πληροφορίες από IMDB, TMDB κλπ.
Αν διαλέξετε την επιλογή ''Batch mode'' ενημερώνει αυτόματα όλο τον φάκελο με τις ταινίες. Κάνει δηλαδή ομαδική ενημέρωση.
Οι πληροφορίες κατεβαίνουν αυτόματα. Δε γράφετε τίποτα με το χέρι.
Αυτό που το κατεβάζεις και το τρέχεις στο pc? Και μετά τι κάνεις για να βάλεις να ψάξει τις ταινίες? Ή χρεισιμοποιείς τον browsw οτυ Νetgear?Το καλύτερο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή για το 550 είναι το TagSuite.
Θα το βρείτε εδώ:
http://itee.uq.edu.au/~chernich/tagsuite.html
Όταν τρέξετε την εφαρμογή επιλέξτε πρώτα το ''configure'' και τσεκάρετε όλα τα διαθέσιμα πεδία.
Ασχολείστε με τη δεξιά πλευρά του προγράμματος. Δηλώστε τη θέση της ταινίας από το ''Browse'' και ακολούθως ''start''
Λαμβάνει κατ' επιλογή πληροφορίες από IMDB, TMDB κλπ.
Αν διαλέξετε την επιλογή ''Batch mode'' ενημερώνει αυτόματα όλο τον φάκελο με τις ταινίες. Κάνει δηλαδή ομαδική ενημέρωση.
Οι πληροφορίες κατεβαίνουν αυτόματα. Δε γράφετε τίποτα με το χέρι.
Ναι, τρέχει στο PC.
Εχεις την επιλογή να συνδέσεις τον δίσκο σου στο PC μέσω usb ή άλλως η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω δικτύου.
Το πρόγραμμα δημιουργεί το αρχείο με τις πληροφορίες μέσα στον φάκελο της ταινίας.

για τα λεφτα που δινεις(110 ) νομιζω τωρα, οτι ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη.Ο Sigma 8642 ειναι αρκετα ισχυρος για το καθε αρχειο video που θα του βαλεις να παιξει,δυκτυακα δε ειναι αποκαλυψη.
για τα λεφτα που δινεις(110 ) νομιζω τωρα, οτι ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη.Ο Sigma 8642 ειναι αρκετα ισχυρος για το καθε αρχειο video που θα του βαλεις να παιξει,δυκτυακα δε ειναι αποκαλυψη.
Παντως εγω με το συγκεκριμενο player (εξαιρετικο ειναι, δεν λεω) και την Samsung τηλεοραση (σε "pc mode" που την εχω,για να παιζει καλυτερα η συγκεκριμενη tv), εχω προβλημα, γιατι "ξεμπροστιαζει" το μετριο line bleeding που εχει,σε "σκοτεινες σκηνες" και με εκνευριζει.Το παραξενο ειναι με τα ιδια καλωδια,στα ιδια hdmi εχω ελαχιστο προβλημα και με το pc και με το egreat.Tι ρυθμησεις του εχω αλλαξει δεν "στρωνει".....Kατι δεν "καθεται" σωστα,στο συγκεκριμενο mode εικονας (ειναι βασικο για την "σωστη" λειτουργεια της tv) και το netgear.
Η "οξυτητα" της εικονας (στην συγκεκριμενη Samsung) χανει οταν το "pc mode" ειναι off.Bεβαια, οταν το βαλω στο off, δεν φαινεται το προβλημα,αλλα "χαλαει" η εικονα.Οποτε χρησιμοποιω κυριως το egreat για ταινιες και το netgear για μουσικη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.