Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Η "οξυτητα" της εικονας (στην συγκεκριμενη Samsung) χανει οταν το "pc mode" ειναι off.Bεβαια, οταν το βαλω στο off, δεν φαινεται το προβλημα,αλλα "χαλαει" η εικονα.Οποτε χρησιμοποιω κυριως το egreat ("dune" :antlers:) για ταινιες και το netgear για μουσικη με την samsung,γιατι στον προβολεα δεν εχω προβλημα.

Υποψιάζομαι ...ότι έχεις Samsung plasma ε?

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Παιδιά μια ερώτηση μιας κι είμαι καινούριος στην χρήση αυτής της συσκευής μήπως μπορείτε να βοηθήσετε. Εχω τον Μονομάχο (gladiator) κι ενώ έχω την ονομασία και του φακέλου και της ταινίας με τον ξένο τίτλο, συνέχεια μου το βγάζει στο media ως "extended". O,τι κι αν έχω κάνει, ό,τι ονομασία και να του χω δώσει, μέχρι και matrix το ονόμασα, αυτό συνέχεια μου το εμφανίζει ως "extended". Υπάρχει κάποια λύση σ αυτό; Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Τι αρχείο είναι? Τι εννοείς ότι ""το βγάζει στο media ως "extended"". Οτι είναι μεγάλο το μήκος του ονόματος?
Δε μου έχει συμβεί αυτό.

Τι αρχείο είναι? Τι εννοείς ότι ""το βγάζει στο media ως "extended"". Οτι είναι μεγάλο το μήκος του ονόματος?
Δε μου έχει συμβεί αυτό.

Θέλω να πω, στη λίστα του σκληρού φαίνονται όλες οι ταινίες με την ονομασία που τους έχω δώσει, στην συγκεκριμένη, ενώ στον υπολογιστή την έχω ονομάσει gladiator, στο media γράφει entended σαν τίτλο της ταινίας. Mkv είναι, δεν μπορώ να καταλάβω...

Μερικές ερωτησούλες που παρόλο το ψάξιμο δεν μου λύθηκαν; Sorry αν έχουν απαντηθει ξανά.

Μπορει να κατεβάσει πληροφορίες για την ταινία(εξώφυλλα,περιγραφή,εικόνες) ή πρέπει να κατεβάσεις ξεχωριστά;
Υποστηρίζει bit torrent;
Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος της γραματοσειρας;
Μπορεί να συνδεθει με παλία αναλογική τηλεόραση; και πως;

Last edited:

Μερικές ερωτησούλες που παρόλο το ψάξιμο δεν μου λύθηκαν; Sorry αν έχουν απαντηθει ξανά.

Μπορει να κατεβάσει πληροφορίες για την ταινία(εξώφυλλα,περιγραφή,εικόνες) ή πρέπει να κατεβάσεις ξεχωριστά;
Υποστηρίζει bit torrent;
Μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος της γραματοσειρας;
Μπορεί να συνδεθει με παλία αναλογική τηλεόραση; και πως;

Για τα δύο τελευταία μπορώ να σου απαντήσω, για τα άλλα και γω θα θελα να μάθω. Το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλάζει όταν πατήσεις δεύτερη φορά το κουμπί subtitle, εκεί έχει διάφορα που μπορείς να κάνεις με τους υπότιτλους αλλά νομίζω κατά 99% μόνο στους εξωτερικούς μπορείς να επέμβεις. Οσο για την σύνδεση σε αναλογική, στη συσκευασία είχε ένα καλώδιο με βύσμα jack νομίζω, το ψιλό σαν των ακουστικών και καταλήγει σε rca, μ αυτό νομίζω συνδέεται σε αναλογική, το λέει και το manual αν δεν κάνω λάθος.

Για αυτό βρήκα την απάντηση. Είναι όχι
Υπάρχει όμως δυνατότητα με εξωτερικό πρόγραμμα το tagsuite

Οπότε μένει να απαντηθεί αν υποστηρίζει bit torrent

Για αυτό βρήκα την απάντηση. Είναι όχι
Υπάρχει όμως δυνατότητα με εξωτερικό πρόγραμμα το tagsuite

Οπότε μένει να απαντηθεί αν υποστηρίζει bit torrent

Οχι, δεν υποστηρίζει .

bit torrent ?
ολιγον ασχετος,τι σημαινει αυτο?
tagsuite,αυτο το προγραμμα το βρισκουμε και το εγκαθιστουμε στο computer και απο εκει κατεβαζουμε οτι πληροφοριες θελουμε για τις ταινιες?αν μπορουσε καποιος να το περιγραψει λιγο πιο αναλυτικα?

Μάγκες ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο player στον υπολογιστή για να δοκιμάζω αυτά που κατεβάζω αν είναι οκ από εικόνα και υπότιτλους; Το ΚΜ κολλάει και μου κανε ένα κουφό, σε μια ταινία μου δειχνε ύψος εικόνας όλο κι όλο μισό πόντο και νόμιζα ότι είναι χαλασμένο αρχείο κι όταν το βαλα στο media έπαιξε κανονικά. Επίσης για κάποιο λόγο αντί να ακούγονται οι κανονικές φωνές ακούγονται κάτι περιγραφές κι οι αγγλικές γλώσσες ακούγονται σαν στο υπόβαθρο. Τώρα να παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις δεν ξέρω, όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Μάγκες ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο player στον υπολογιστή για να δοκιμάζω αυτά που κατεβάζω αν είναι οκ από εικόνα και υπότιτλους; Το ΚΜ κολλάει και μου κανε ένα κουφό, σε μια ταινία μου δειχνε ύψος εικόνας όλο κι όλο μισό πόντο και νόμιζα ότι είναι χαλασμένο αρχείο κι όταν το βαλα στο media έπαιξε κανονικά. Επίσης για κάποιο λόγο αντί να ακούγονται οι κανονικές φωνές ακούγονται κάτι περιγραφές κι οι αγγλικές γλώσσες ακούγονται σαν στο υπόβαθρο. Τώρα να παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις δεν ξέρω, όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

σε όλα αυτά (δηλαδή mpchc - pot player) με δεξί κλίκ κατά την αναπαραγωγή έχεις επιλογές. μια από αυτές είναι τα filters. ψάξε για τις ροές ήχου. προφανώς είναι μεταγλωτισμένη και έχουν περάσει από πάνω την μετάφραση στη γλώσσα τους. συνήθως οι ρώσοι το κάνουν αυτό. background τα αγγλικά και από πάνω ρώσικα. τις περισσότερες φορές έχουν και την ροή ήχου στα αγγλικά. στα filters τα βρίσκεις αυτά και επιλέγεις ότι έχει english στα audio streams.

Ευχαριστώ όλους σας, τα δύο που αναφέρατε δυστυχώς μου κράσαραν τον υπολογιστή, ελαφρώς χειρότερα απ τον KM player, βέβαια μην ξεχνάμε ότι έχω ένα λάπτοπ χαμηλών δυνατοτήτων, με μόνο 1MB RAM και επεξεργαστή στα 2,2 οπότε... Οσο για το τελευταίο που ανέφερες vas-papavas, ισχύει και στον KM;

Η ταινία που προσπάθησες να κάνεις αναπαραγωγή προφανώς είναι σε bluray δομή. Το πρώτο stream που βρήκε ο player ήταν αυτό με τα comments των δημιουργών της ταινίας. ΔΕΝ φταίει ο player . Ο καθένας τους έχει διαφορετικές ρυθμίσεις τις οποίες πρέπει να τις διαμορφωσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Υ.Γ. Χρησιμοποίησε τον Media player classic Home Cinema που σου πρότειναν πιο πάνω. Εχει τις περισσότερες ρυθμίσεις που αναζητά ο μέσος χρήστης έτοιμες .

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Παιδιά μια ερώτηση μιας κι είμαι καινούριος στην χρήση αυτής της συσκευής μήπως μπορείτε να βοηθήσετε. Εχω τον Μονομάχο (gladiator) κι ενώ έχω την ονομασία και του φακέλου και της ταινίας με τον ξένο τίτλο, συνέχεια μου το βγάζει στο media ως "extended". O,τι κι αν έχω κάνει, ό,τι ονομασία και να του χω δώσει, μέχρι και matrix το ονόμασα, αυτό συνέχεια μου το εμφανίζει ως "extended". Υπάρχει κάποια λύση σ αυτό; Ευχαριστώ.

Θέλω να πω, στη λίστα του σκληρού φαίνονται όλες οι ταινίες με την ονομασία που τους έχω δώσει, στην συγκεκριμένη, ενώ στον υπολογιστή την έχω ονομάσει gladiator, στο media γράφει entended σαν τίτλο της ταινίας. Mkv είναι, δεν μπορώ να καταλάβω...

Ρίχτο μέσα σ' ένα mediainfo-gui ή σ' ένα mkvmerge-gui.

Λογικά έχει τίτλο, στο σχετικό πεδίο, το matroska container.