Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Να με τι καινούριο ασχολείται η Netgear.......:

Netgear announces new NeoTV 550

Gallery

Posted on 16 Mar 2012 at 21:06

Netgear is eschewing Google's solution for Internet-connected TVs and rolling its own in partnership with Zixi - and the companies promise top-quality HD streaming.

The move will see Zixi's Video Operating System used as the basis for a new version of Netgear's NeoTV 550 set-top box - the first time the company's software has made it into a product aimed at the living room.

It is claimed that the HD-ready NeoTV 550 will use the ZVOS platform to stream full high-definition video streams over the Internet, for both video on demand and live streaming services. Unlike previous systems, Zixi claims that its ZVOS allows users to "receive streaming HD Internet content with perfect quality, no buffering, no stuttering and no pausing."

Israel Drori, Zixi's founder, claims that the ZVOS platform in Netgear's latest media streamer means that buyers receive "a reliable, easy-to-use device and platform to experience full, real-time HD streaming over the Internet.

Vivek Pathela, vice president of Netgear's home division, was equally confident of the NeoTV 550's success, claiming that prior to Zixi's ZVOS development "the problem of streaming videos consistently in HD quality over-the-top to the HD TV has remained unsolved," but that the day has finally dawned when such things are possible.

Sadly, both companies are more hesitant when it comes to suggesting when users might be able to get their hands on the technology, beyond affirming that the ZVOS-enabled NeoTV 550 will be available "at retail and ecommerce shops worldwide" towards the end of the year at an expected RRP of around £160.

Author: Gareth Halfacree

Πηγή :http://www.expertreviews.co.uk/media-streamers/1279879/netgear-announces-new-neotv-550

Θα βγεί στο τέλος αυτού του χρόνου...
Μα αυτό ΝΟΜΙΖΩ υπάρχει ήδη στα καταστήματα....

Last edited:
Το μόνο αρνητικό που έχει τo Netgear NTV550 ,για την δική μου χρήση,είναι ότι δεν δείχνει το τονισμένο αλφα ,αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στους υπότιτλους σε greek 1253 το δείχνει και το αλφα κανονικά .
Δεν μου αποθηκευει όμως την αλλαγή και σε κάθε ταινία χρειάζεται να κάνω αυτήν την αλλαγή, υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκευτεί αυτή η αλλαγή ;

Στο NTV550 έχω το προτελευταίο firm επειδή το θεωρώ καλύτερο σε ποιότητα εικόνας, δεν ξέρω στο τελευταίο firm αν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το μόνο αρνητικό που έχει τo Netgear NTV550 ,για την δική μου χρήση,είναι ότι δεν δείχνει το τονισμένο αλφα ,αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στους υπότιτλους σε greek 1253 το δείχνει και το αλφα κανονικά .
Δεν μου αποθηκευει όμως την αλλαγή και σε κάθε ταινία χρειάζεται να κάνω αυτήν την αλλαγή, υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκευτεί αυτή η αλλαγή ;

Στο NTV550 έχω το προτελευταίο firm επειδή το θεωρώ καλύτερο σε ποιότητα εικόνας, δεν ξέρω στο τελευταίο firm αν δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Για πες, ποιο firmware έχεις?

Άνοιξε το αρχείο srt με το σημειωματάριο, πάρα αποθήκευση ως και στην κωδικοποίηση βάλει utf-8 αντί ansi και πάτα οκ. Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τονισμένο α.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Άνοιξε το αρχείο srt με το σημειωματάριο, πάρα αποθήκευση ως και στην κωδικοποίηση βάλει utf-8 αντί ansi και πάτα οκ. Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τονισμένο α.
Το είχα δοκιμάσει αυτό παλιά ,δεν θυμάμαι το αποτέλεσμα .
Το θέμα είναι να μην κάνουμε συνέχεια μετατροπές στους υπότιτλους ,και από το NTV550 η αλλαγή σε greek 1253 είναι θέμα δευτερολέπτων .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το θέμα είναι να μην κάνουμε συνέχεια μετατροπές στους υπότιτλους ,και από το NTV550 η αλλαγή σε greek 1253 είναι θέμα δευτερολέπτων .

Ποιο firmware έχεις φίλε μου ?

Θεωρώ την 3.2.16 την καλύτερη από άποψη ποιότητα εικόνας, για αυτό και έμεινα σε αυτήν.
Δοκίμασα πριν απο λίγο ξανά και τις νεότερες αναβαθμίσεις βλέπω πάλι δεν κρατάνε την επιλογή greek 1253 .

Θεωρώ την 3.2.16 την καλύτερη από άποψη ποιότητα εικόνας, για αυτό και έμεινα σε αυτήν.
Δοκίμασα πριν απο λίγο ξανά και τις νεότερες αναβαθμίσεις βλέπω πάλι δεν κρατάνε την επιλογή greek 1253 .

Εγώ πάλι που δεν μπορώ να βρω την επιλογή αυτή που είναι .....? Που στο καλό την βλέπεις εσύ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εγώ πάλι που δεν μπορώ να βρω την επιλογή αυτή που είναι .....? Που στο καλό την βλέπεις εσύ?
Όταν πατάς το κουμπί για τους υπότιτλους δυο φορές σου βγάζει την επιλογή Greek 8859-7, η επόμενη επιλογή δεξιά, του Greek 8859-7, είναι Greek CP 1253 .

Last edited:

η μετατροπή στους υπότιτλους είναι πιο γρήγορη αν είναι να αλλάζεις κάθε φορά σε greek 1253.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

η μετατροπή στους υπότιτλους είναι πιο γρήγορη αν είναι να αλλάζεις κάθε φορά σε greek 1253.
To θέμα, όπως είπα και πριν, είναι να μην κάνουμε συνέχεια μετατροπές ή αλλαγές.
Τώρα το πιο είναι γρήγορο είναι και θέμα καθενός πιο βρίσκει πιο βολικό.

Όταν πατάς το κουμπί για τους υπότιτλους δυο φορές σου βγάζει την επιλογή Greek 8859-7, η επόμενη επιλογή δεξιά, του Greek 8859-7, είναι Greek CP 1253 .

Ε λοιπόν αυτό το "δεξιά" μου είχε διαφύγει τελειως..........
Σ' ευχαριστούμε greekgreek!!!!

Καπου εχει ξαναγραφτει....αλλα δεν το βρισκω.

Περασα Windows 7 Ultimate...και δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα shares.Μου ζηταει κωδικο και ονομα PC...

Τι κανω?

πηγαινε κεντρο δυκτυου&κοινης χρησης=>αλλαγη ρυθμησεων κοινης χρησης για προχωρημενους(αριστερα πανω)=>απενεργοποιηση της κοινης χρησης με κωδικο και εισαι o.k

Last edited:
Στα Vista χρειάστηκε να δημιουργήσω ένα νέο λογαριασμό χρήστη και να του δώσω πρόσβαση στους κοινόχρηστους φακέλους. Μετά από αυτό είχα ελεύθερη πρόσβαση με το Netgear.
Νομίζω και στα 7άρια έτσι πρέπει να κάνεις. Δοκίμασε το.

Καταρχας σας ευχαριστω για την βοηθεια!

Μετα απο πολλους πειραματισμους καταφερα να το φτιαξω.
Δεν φτανει να εχεις κανει τους φακελους "Sharing with"
αλλα πρεπει να πας και στα properties του καθε φακελου και να τον κανεις share απο εκει.

Να πω οτι το προβλημα το αντιμετωπισα ΜΟΝΟ στον σκληρο που εχει και το λειτουργικο πανω.Στους αλλους δυο δεν υπηρχε τετοιο θεμα!